- vše je přehledné
- Zbozi nedoruceno po 8 dnech, zatim zadne zpravy.
- Decathlon preprodava zbozi, ale vzdava se zodpovednosti za reklamace a vraceni zbozi.
Reakce obchodu Decathlon
děkujeme vám za recenzi a je nám líto, že objednaný produkt nebyl ve správné velikosti. I když jde o zboží zakoupené od našeho partnera a reklamace musíme řešit s ním, pro náš zákaznický servis je samozřejmostí vás provázet celým procesem. S našimi partnery úzce spolupracujeme, aby každá reklamace proběhla co nejrychleji a co nejpohodlněji pro vás – proto jsme vám také zařídili návrat zásilky zpět prodejci a následné vrácení peněz. Věříme, že bylo vše vyřízeno k vaší spokojenosti.
Informaci o prodejci najdete vždy na stránce produktu i později v košíku. Pokud upřednostňujete přímo naše zboží, můžete se tak snadno ujistit, že vybíráte přímo z produktů Decathlonu. Jsme vám kdykoli k dispozici a rádi pomůžeme s dalším nákupem či jakýmkoli dotazem.
- Velký výběr
- Přehlednost stránek
- Popiss produktů
Milý přístup. Objednávka dorazila v pořádku. Platit jsem mohla při vyzvednutí objednávky, předtím jsem si ji mohla v klidu prohlédnout, zda je vše v pořádku.
Dlouho zavedený, spolehlivý obchod, tady není víc co k tomu dodat.
Nejdříve mi nešla odeslat objednávka. Na podpoře zjistili, že je to prý tím, že zboží se musí poslat z jiného skladu, takže pak nefunguje mnou zvolený způsob přepravy. Jiný mi pak fungoval, ale to jsem zjistil náhodou.
Zboží ani po týdnu od objednání ještě nebylo ani odesláno, resp. nemám o objednávce od té doby žádné informace.Reakce obchodu Decathlon
děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Mrzí nás, že jste na objednávku čekal déle a vážíme si vaší trpělivosti. Abychom vám mohli nabídnout více produktů, rozšířili jsme náš sortiment o produkty ze vzdálenějších skladů. Tato širší nabídka někdy znamená o něco delší doručení, ale věříme, že tento výběr navíc stojí za to čekání.
Pokud víte, že na produkt opravdu spěcháte, doporučujeme při objednávání sledovat uvedený předpokládaný termín doručení. V případě potřeby je často možné vybrat alternativu, která dorazí o něco dříve. V tomto případě jsme vám objednávku doručili dokonce o den dříve, než bylo původně plánováno.
Děkujeme za pochopení a přejeme vám radost z nákupu!
Tým Decathlon -
Nevidím důvod proč bych si měl zakládat účet, abych si mohl něco koupit.
Reakce obchodu Decathlon
děkujeme za váš podnět! Chápeme, že povinnost registrace může být nepohodlná, a mrzí nás, pokud vám to přineslo komplikace. Založení účtu ale zároveň přináší celou řadu výhod – díky němu máte 365 dní na vrácení zboží, možnost využít naše služby BuyBack a také sbírat body za nákupy, které můžete následně vyměnit za odměny.
Pokud byste přece jen upřednostnil nákup bez registrace, je to samozřejmě možné přímo na našich prodejnách. Navíc vám náš zákaznický servis rád pomůže i s online objednávkou – stačí vyplnit jednoduchý formulář na našem webu a objednávku vyřídíme za vás bez potřeby účtu.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši další návštěvu!
Tým Decathlon -
Boty velikostně fajn, ale dovnitř do boty se nedostanete, moc úzké, přitom nemáme ani vysoký nárt. Spíše blbě ušité. Možná na chlapecké nohu. Vracím
Dobrý den, Deniso,
děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Mrzí nás, že vám obuv nevyhovovala a plně rozumíme, že každý produkt může sedět jinak. Jsme rádi, že proces vrácení proběhl bez komplikací a peníze máte již zpět. Pokud budete chtít poradit s výběrem jiné obuvi, náš tým je vám k dispozici a rád pomůže s nalezením ideálního páru, který vám skvěle padne.
Těšíme se na vaši další návštěvu!
S přáním pohodlných kroků vpřed,
- Možnost vrácení zboží
- rychlost
- možnost vyzvednutí na prodejně blízko bydliště
- rychlé vyřízení
- Neořišlo dohromady, ale na několik doručení - zdlouhavé a časově to omezuje.
- V krabici naházené a neurovnané.
- Žádný dodák k tomu, nic.
- Dlouhé doručení. Co jsme potřebovali nejvíce přišlo stejně až naposledy.
- Velikosti nesedí. Do 8let jsou synovi věci malé, ale velikost o číslo větší (od 9let) je mu obrovská, že se to nedá nosit. Takže mu nesedí ani jedna velikost.
Reakce obchodu Decathlon
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Chápeme, že více balíčků může být překvapivé, a rádi bychom vysvětlili, že produkty odesíláme z různých skladů a díky tomu můžeme nabídnout širší sortiment i pro náročnější potřeby sportovců. Snažíme se také co nejvíce urychlit doručení a zasíláme produkty ihned, jakmile jsou na našem nejbližším skladu dostupné. Dodací listy opravdu v balíčcích neposíláme, najdete je však v online přehledu objednávek. Pokud by vám nějaký produkt chyběl, stačí se obrátit na naši zákaznickou podporu a situaci okamžitě vyřešíme.
Co se týče velikosti oblečení pro vašeho syna, je nám líto, že ideální velikost nebyla k dispozici. Doporučujeme nesedící produkty vrátit – máte na to 365 dní. V naší prodejně vám navíc kolegové ochotně pomohou najít padnoucí variantu, kterou si váš syn může vyzkoušet přímo na místě.
Děkujeme vám za vaši trpělivost a za to, že nám pomáháte zlepšovat naše služby!
Tým Decathlon -
Super kvalita, přístup personálu...
- Velký výběr sportovního vybavení
- Doručovací doba katastrofa, není možné vybrat doručovací službu. Čekat na to, až mi kurýr pošle zprávu, že mi hodili balík do výdejny úplně mimo můj dosah, ačkoli jsem byla celý den doma(nejedná se o Českou poštu, ale UPS), hrůza
Velký výběr zboží, ale zkuste se zaměřit na jine možnosti dopravy. Výdejních boxů je všude mnoho, tak to zkuste pres ně
- Rychlé dodání.
- Mohli by šetřit obalem. Dva kusy vrchního dílu plavek byly zbytečně zabaleny ve velké krabici.
- Vrácení nesedící velikosti naprosto bez problémů
- Plavky kvalitou odpovídají vyšší ceně
Rychlé doručení. Zbytečně velká krabice pro jedny boty vel. 32 ;).
- Vše bylo ok a rychlé
Decathlon zasilku odeslal rychle, ale Zasilkovna ji uz tyden ma v preprave a stale jsem se nedockala
Dobrý den, Vážený zákazníku,
děkujeme za recenzi. Za vzniklé komplikace s doručením objednávky se omlouváme, nicméně v takovém případě doporučujeme kontaktovat přímo společnost Zásilkovna, která je za doručení objednávky zodpovědná.
Pokud by problémy s doručením přetrvávaly, kontaktujte prosím náš zákaznický servis, který se pokusí celou situaci vyřešit co nejdříve.
Se sportovním pozdravem
Tým Decathlon -
Rychlé dodání na prodejnu.