- Dobré ceny
- Kamenné prodejny
- Rychlost přípravy zboží na prodejně
- Rychlá komunikace
- Dobrá nabídka zboží
Datart v poslední době rozšířil nabídku a zlepšil dostupnost objednaného zboží. V cenách je momentálně velmi konkurence schopný ostatním obchodům. Pro mě super díky blízké prodejně.
- Obchod je blízko, obsluha ochotná a příjemná, je to malý obchod, využívám pro vyzvedávání.
- Žádná.
- Bleskové dodání
Dodáno dříve než bylo u zboží uvedeno :-)
- široký sortimnet
- horší ceny
Nakupují poměrně často. Žádné problémy.
Kupovali jsme televizi a vše proběhlo v naprostém pořádku. Moc příjemná obsluha a hlavně pán nám vysvětlil opravdu podrobné jak si televizi doma nastavit a co vše máme udělat pochopili by i menechapajici . Opravdu doporučuji a věřím že se opět vrátíme.
- Rychle dodání, velký výběr
Chtěla bych vyzvednout jednání jak na e-shopu tak na prodejně , velice milí a ochotn personální
odborné poradenství
- Vźdy dobrá komunikace a rychlost dodání.
Vše OK
V pátek první email, že se zpozdí do pondělí, v pondělí další email, že přijde v úterý. Pak už nic dokud jsem sama nezačala psát přes messenger a po dnešní urgenci se dozvěděla, že se kvůli technickému problému na Vaší straně objednávka ztratila, což nechápu. V systému ji stále vidím a bylo mi řečeno, že ji uvidím dál dokud ji nestornujete. Nechápu, jak můžete stornovat něco, co neexistuje. Jo a ještě budu čekat až mi milostivě vrátíte peníze. Rozhodně Vás nebudu nikomu doporučovat a rozhodně u Vás neobjednám nic na Vánoce. Zkazili jste narozeniny 10 letého kluka, který na balíček marně od pátku do dnes čekal. Až přijde ze školy, budu mu to muset vysvětlit. Takže moc díky.
Super obchod není co vytknout
- Překvapilo že prodavač sám nabídnul kontrolu indukční desky zda není poškozena, rozbalil zkontrolovali a zase zabalil
- žádné nevýhody se nevyskytly :)
- rychlá příprava na pobočku
- příjemná obsluha
- žádné se nevyskytly
Produkt jsem koupil přes Rychlart a spokojenost.
- Dobrá komunikace,rychlé dodání.
- Žádné.
Jsem celkově spokojena.
- rychlý a spolehlivý obchod
spolehlivý obchod
skvělé a rychlé