• Rychlost
    • Ceny
    • Spolehlivost

Vše v naprostém pořádku, spolehlivě, rychle a za dobrou cenu.

• Výběr a ceny

• Rychlost dodání zboží

Jako vždy , naprosto bez závad, neobjednávám u Vás poprvé ,opakovaně , příště zas.

• Vše v pořádku

• Sleva na nakup

Přístup personálu a ochota je neskutečná a odrazující koupila jsem vadný produkt a nervy s výměnou už příště nechci zažívat
    Můj poslední nakup

• není to daleko

Velmi mne zklamal obchod Datart v Ostravě Trebovicich, kde jsem třikrát musel reklamovat jedno a to samé zboží a nakonec jsem musel objednávku zrušit.
    Za mne tedy velké zklamání a neochota prodavačů v daném obchodě.

• Výběr zboží
    • Rychlost připravení k vyzvednutí
    • Ceny slušné

Vše v pořádku, jen jako "dosud neznalý" jsem na upozornění, že balíček je uložen na náhradním místě nevěděl, že mám rozkliknout tuto frázi, kde se mi pak objevilo nové místo ukládky

• Rychlost vyřízení onjednávky.

• zboží skladem
    • rychlé vyzvednutí
    • dobrý cena s kupónem
    • pokud je to produkt co lze pouze rezervovat na prodejně, tak není možné dát do košíku další produkty, abych měl větší objednávku a mohl použít slevový kód
    • více objednávek na prodejně je potřeba zadávat po jedné i když se tam zadává telefonní číslo

doladit systémy po technické stránce a bude to fajn, oproti konkurenci to není tak přívětivé nastavení eshopu, vyzvednutí na prodejně a když kupuji něco za 1999 a mám slevový kód nad 2000 tak nejde uplatnit, když je to vyzvednutí na prodejně a nemohu přihodit do košíku ani baterky

• Sortiment
    • Slušné ceny

Vše proběhlo rychle a za dobrou cenu !!!

• ok

Až na nějaké občasné chyby při obsluze, které nyní ovlivní předvánoční frmol, jsem většinou spokojena.

• Rychlé jednání

Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky

• Zatím dobré

výborné

• Připraveno na prodejně hned
    • Platba při vyzvednutí za poplatek

More, Super a už mne nechte dojíst cukrovi.