Zboží bylo předáno dopravci až 7 dnů po tom, co obchod avizoval odesláni.

Po 3 dnech obchod zrušil objednávku a byly mi vráceny peníze. Naštěstí se dalo zboží objednat rychle u jiného dodavatele.

Reakce obchodu Darovánek.cz

omlouvám se Vám za nepříjemnosti. Bohužel, Vámi objednané zboží si zarezervoval zákazník, který si vytvořil objednávku těsně před Vámi. Naše stránky se aktualizují po 10ti minutách, během této doby se může stát, že se zboží zobrazuje skladem, přestože tomu tak již není. Naším cílem není zákazníka jakkoli vědomě poškodit, proto se Vám ještě jednou omlouváme za komplikace!
    Děkujeme za pochopení. Tým Darovánek

obchod komunikuje, ale nabízí, co nemají skladem, (na stránkách ovšem uvádí -skladem) řeší potvrzení částečné objednávky, přestože jsem uvedla, že akceptuji až bude vše objednané skladem, opět dotaz jestli mohou poslat to co mají - , proto část objednávky z mé strany zrušena, (objednám jinde)

Reakce obchodu Darovánek.cz

omlouvám se Vám za nepříjemnosti. Bohužel, Vámi objednané zboží si zarezervoval zákazník, který si vytvořil objednávku těsně před Vámi. Naše stránky se aktualizují po 10ti minutách, během této doby se může stát, že se zboží zobrazuje skladem, přestože tomu tak již není. Naším cílem není zákazníka jakkoli poškodit.
    Děkujeme za pochopení. Tým Darovánek

nevím spíš ne než ano dost pomalé reakce........

• platba kartou
    • vyobrazené zboží neodpovídá realitě

Bylo mi doručeno jiné zboží, než jsem si podle výběru obchodu objednal. Fotografie a popis neodpovídala skutečně dodanému zboží.

• Hračku jsem koupila z tohoto eshopu, proto, že jsem chtěla podpořit rodinný obchod, nebyla to nejlevnější varianta. Bylo mi telefonicky slíbeno, že objednávka bude vyřízena ještě týž den, že bych jí tedy měla obdržet v pátek, což jsem potřebovala. Po domluvě jsem tedy auto objednala před 10h, bylo mi zdůrazněno, ať si pospíším. Do poznámky jsem, jak mi bylo doporučeno, napsala, že prosím zásilku odeslat ještě ten den (středa). Objednávka bohužel byla vyřízena AŽ ve čtvrtek a proto samozřejmě do pátku NEPŘIŠLA! K vyzvednutí v uložence byla až v pondělí odpoledne. Pochopila bych, kdyby zdržení vzniklo u dopravce, ale paní slíbila objednávku vyřídit v den objednání, což nesplnila. V době velkého množství eshopů bych tedy doporučovala jiný obchod, kde sliby zákazníkům plní.

Reakce obchodu Darovánek.cz

omlouváme se Vám za komplikace, slib byl z naší strany skutečně dodržen. Zboží jsme skutečně zabalili, ten den však z důvodu technických potíží na vozidle řidič PPL nedorazil. Večer jsme tedy balíčky na depo dodali vlastní dopravou v domění, že ještě ten den budou systémově přijaté a odeslané. Až následující den jsme se dozvěděli, že se tak nestalo, ovšem toto jsme nemohli z naší strany nijak ovlivnit. Za vzniklé nepříjemnosti se Vám upřímně omlouváme!

Tým Darovánek

Objednala jsem věc, která dle e-shopu měla být skladem, ale obchod mou objednávku zrušil s tím, že skladem není...

• Špatná komunikace a obchodem
    • Zboží vypadalo, že už otevřené bylo a navíc bylo vadné
    • Na email co jsem jim poslal se dá odpovědět za pár sekund, jim to zatím trvá týden a stále se nic neděje

Zboží přišlo vadné, je tam chyba výroby, takže není chyba v obchodu, i když zboží vypadalo, jako by už otevřené bylo.. vada délky jedné tyče plastu, psal jsem 24.12 a do dnes 30.12 žádné echo co mám dělat, zda mi pošlou nový kus nebo jim mám neprve poslat ten vadný a oni mi následně pošlou nový. Chápu že jsou svátky, ale byli i pracovní dny, tak mi aspoň někdo mohl odpovědět na email, to snad nestojí mnoho úsilí ne?.. Děkuji za nádherně vadný výrobek na vánoce.

• Po 10 dnech od objednání jsme zjišťovali, co je s objednávkou. Řečeno bylo,že se nedovolali a více nás nekontaktovali a stornovali objednávku z důvodu toho, že místo k vyzvednutí nebylo reálné. Na to, když jsme se zeptali proč neposlali e-mail s potvrzením o storno...paní nedokázala odpovědět. Potvrzení jsme si vyžádali zaslat na e-mail a tím bylo pro ně vyřešeno.

Nevíme, zatím jsme takovou komunikaci nezažili a to objednáváme v období Vánoc každý rok. Letos jsme objednávali poprvé z Velké Británie 4.12. a 12.12. jsme měli doma a info o balíku po celou dobu.

Zbozi jsem zaplatila ihned pri objednavce, ale zatim nedorazilo. Takze krome dodaci lhuty prekracujici zatim 10 dni, neni co hodnotit. V dobe objednani (29.11.) meli mit vse skladem. Ted doufam, ze to dorazi alespon do Vanoc.

Reakce obchodu Darovánek.cz

prosím Vás tímto o kontaktování naší zákaznické linky, či na e-mailovou adresu [email protected]. Neevidujeme žádnou nevyřízenou uhrazenou objednávku z Vámi uvedeného období. Zřejmě se jedná o nedopatření, které s Vám ochotně vyřešíme.

Tým Darovánek

• Málo zabalené zboží,byly to postavičky náchylné k poškrábání.Obchod je pouze dal do tenké igelitové tašky,která byla potrhána.Příště objednám jinde.

Reakce obchodu Darovánek.cz

přijměte, prosím, naši omluvu. V průběhu roku balíčky standardně odesíláme v tomto balení a to bez potíží. Jednotlivé zásilky jsou přepravované v dalších balení, aby se šance na poničení snižovalo na minumum. Ovšem v tomto období dopravci zachází se zásilkami nepatřičně. Tímto Vám děkujeme za toto upozornění, určitě učiníme opatření, aby se tato nepříjemnost již neopakovala.
    Tým Darovánek

Zboží jsem objednala, zaplatila. Byla mi doručena zpráva, že zboží bylo předáno České poště i s číslem zásilky. Zboží však nerodazilo. Když jsem se obrátila na obchod s dotazem, reagovali rychle a odpověděli mi, že balík se na poště ztratil. Když jsem tedy požádala o stažení objednávky a vrácení peněz....do dnešního dne nemám ani reakci obchodu, ani peníze, ani zboží...

Reakce obchodu Darovánek.cz

ztrátu balíčku jsme s Českou poštou řešili v pátek, jak jsme Vás již informovali. Česká pošta ještě prověřovala, zda se nepodaří zásilku naleznout. Dnes se Česká pošta definitivně vyjádřila o ztrátě balíčku, platba Vám tedy bude ihned vrácena, dle naší dohody.

Tým Darovánek

Bohužel, zboží ani po 14 dnech nedorazilo, ačkoliv bylo napsáno, že je skladem.

Reakce obchodu Darovánek.cz

bohužel, Vámi objednané zboží si zarezervoval zákazník, který si vytvořil objednávku těsně před Vámi, na což e-shop nemohl zareagovat. Zboží jsme tedy byli nuceni objednat u našeho dodavatele. Hned druhý den po vytvoření objednávky jsme Vám zaslali informační e-mail, který obsahoval informace o předpokládaném termínu dodání. Dnes očekáváme naskladnění, odeslání tedy proběhne nejdéle zítra.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za zdžení Vaší objednávky!

• Zboží velmi zapraseni,
    • Made in china

• Obchod neni schopny dodrzet termin dodani na kterym se predem, s dostatecnym predstihem, domluvite.

Reakce obchodu Darovánek.cz

objednávky vyřizujeme nejdéle do 2 pracovních dní. Pokud ve Vašem případě došlo ke zdržení vyřízení objednávky, omlouváme se Vám!
    Tým Darovánek

Zboží na obchodě nebylo a ni u subdodavatelů-jak deklaroval obchod, ale bylo možné si ho i nadále objednat přes e-shop.

Reakce obchodu Darovánek.cz

Bohužel, Vámi objednané zboží se nám chybně zobrazovalo skladem. Velmi se omlouváme za technické potíže, které jsme neprodleně opravili.

Tým Darovánek

• dlouhá dodací doba není to jak slibují byl to dárek a přišel pozdě Dík

Reakce obchodu Darovánek.cz

v případě zvolení způsobu úhrady bankovním převodem předem je zboží expedováno v den přijetí platby, z tohoto důvodu byla expedice pozdržena. Děkujeme za pochopení.

Tým Darovánek

• Slibují včasné dodání zboží, které je skladem, ale marně na něj čekáme!

Reakce obchodu Darovánek.cz

bohužel nemáme momentálně skladem Vámi požadované množství, jak jsme Vás informovali. Z tohoto důvodu nedošlo k okamžité expedici. Ke zdržení došlo také z důvodu celozávodní dovolené v závodě výrobce. Objednávku jsme již s Vámi dořešili. Děkujeme za pochopení. Tým Darovánek

Počítač vypadá jakoby již byl používán (poškrábaný a opatlaný) navíc chybí i víko krabice.

Reakce obchodu Darovánek.cz

rozhodně nebylo naším úmyslem Vás jakkoli poškodit. Pokud Vám nedošlo bezvadné zboží a z nějakého důvodu jsou na něm známky používání, obraťte se, prosím, na naši zákaznickou linku, kde s Vámi reklamaci ochotně vyřeší. Za nepříjemnosti se omlouváme! Tým Darovánek

Zboží mi přišlo jiné než jsem si objednala .Na e-mail reagovali až po třetí.Telefonicky se mi podařilo spojit pouze jednou,s tím že mi zavolají zpět což už se nestalo a během čtyř dnů už telefon nikdo nebral(běhěm pracovní doby).

Reakce obchodu Darovánek.cz

ještě jednou se Vám omlouvám za komplikace. V minulém týdnu na našem skladě probíhala inventura, komunikace tedy byla trochu omezená, jelikož se všichni naši pracovníci snažili inventuru dokončit, co nejdříve a tím také co nejrychleji obnovit expedici. Na Váš e-mail jsme však reagovali ihned, jakmile to bylo možné. Děkujeme za pochopení. Tým Darovánek