dobrá cena, solidní doručení
- Zrušili objednávku nebrání telefonu nikdy vic
Nikdy nic již neobjednam hrůza jednani
- Obchod skrachovala, peníze nevrátili tovar neposlali
Po deseti dnech mi bylo oznámeno,že byl obchod zrušen a že e-shop nefunguje. Tak jsem zboží objednal jinde za stejnou cenu.
- Nedodane zboží peníze fuč.dnes jdu podat trestní oznámení i když to je asi pasé.
- Vše
Zboží jsem uhradil předem a nemam ani telefon ani penize zpet a obchod absolutne nekomunikuje
- Ceny
- Velky vyber
- Rychlost dodani
Zatím žádné zkušenosti nemám, koupil jsem tady poprvé a zboží ještě nedorazilo. Cca čtrnáct dní.
Všichni kteří zde tvrdí že jsou podvodníci, jste jen nasraní chudáci. Nikdy jsem neměl s czechcomem problém, dokonce jsem si mohl vybrat nový mobil zdarma, protože mi můj rozbitý který sem poslal zpět na opravu nepřišel po dohodnutých 30 dnech. Akorát je hold korona a lidi nemaj peníze na koupi nové elektorniky :) takže jako všem firmám se jim teď nedařilo dobře, což je pro vás asi těžké pochopit.
- podvodníci
- Zasilka nedorazila
- Obchod v likvidaci
- Nekomunikuji
- Zruseny web
Objednano 8.11. Pres veskerou snahu neni z jejich strany zadna komunikace, penize nikde, zbozi nikde.. dnes sem podala trestni oznameni a zjistila jsem ze nejsem prvni.
Zaplatil jsem, zboží jsem neobdržel, peníze nemohu vrátit
- obchod ví že zkrachoval a i nadále nabízel zboží a bral peníze. již jsou zahájeny kroky trestního stíhání.
- žádná komunikace ze strany obchodu ( nepokoušejte se volat ani psát)
- Velmi dobrá cena telefonů.
spokojenost
- obchod zkrachoval
obchod zkrachoval
Ok
- Dobré ceny
- Nebyl dodržen termín dodání.
- Mizerná komunikace. Objednávka se zdržela o cca 14 dní a nikdo nic nedal vědět , natož aby se omluvil.
- Nic.
- Nevýhoda obchodu je, že se se mnou dostal do křížku!
Jsou to kriminální kurvy! Zaplatil jsem převodem za mobil a nemám ani mobil ani peníze. Na e-maily ani volání nereagují. Já si ty svině najdu!
spokojenost