Přihlásit se a přidat recenzi

Jak se může Heuréka ptát na spokojenost z obchodem, který zkrachovala a dluží lidem peníze za zboží, které už nikdy nedodá?
    Já si objednal telefon a zaplatil kartou dopředu. O peníze jsem přišel.Jsou to podvodníci.

• Nekomunikují
    • Obchod zrušen
    • Peníze nevrátili

Velmi neseriozní obchod. Před uhrazením zboží komunikují, po zaslání peněz už ne.
    Stránky obchodu jsou již zrušeny.

Zboží jednak nedorazilo a jak jsem se z posledních recenzí dozvěděl, zřejmě ani nedorazí. Telefon jsem platil kartou, nebyl důvod z recenzí před koupí pochybovat o korektnosti e-shopu, když byl ověřen zákazníky. Nezbývá mi, než se zařadit do fronty podobně postižených zákazníků

Vše proběhlo rychle a odpovídalo poptávané nabídce.

• Zboží nedorazilo, peníze za zboží sem již neviděl.

Obchod nedoporučuji, POZOR podvodníci a lháři. Zboží objednané a předem zaplacené doposud nemám. Ani zboží ani peníze. Firma nekomunikuje. Stránky a veškerá komunikace zrušena.

• Aniž by mě někdo upozornil, tak po 14 dnec h jsem zjistil, že obchod zkrachoval.

• scam
    • Doufám že vás zavřou
    • a půjdete sedět
    • ubožáku

Jdu podat trestní oznámeni.

PROSÍM VÁS MOC VŠECHNY OKRADENÉ, BĚŽTE PODAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA POLICII

• Obchod už neexistuje a zakoupené zboží stále nedorazilo ani peníze,nedoporučuji nikomu.

Zboží jsem si objednala v pondělí a mělo mi být doručeno do 2-4 pracovních dnů. Tudíž do pátku. Obchod nenapsal ani jeden email, vůbec nekomunikoval. Dovolat se taky nedalo.
    V průběhu dalšího týdne přišel mail, že moje objednávka musela být zrušena. Takhle se nejedná!!

Zaplacené zboží nedorazilo, obchod ukončil činnost. Zatím nemám ani zboží ani peníze

• Uvádí zboží skladem i když ho skladem nemají
    • Nekomunikují (nereagují na mail, nedá se jim dovolat)

Zboží jsem objednal 10. 11. a dodnes nemám ani zboží, ani peníze!

• Žádná není
    • Obchod zkrachoval, zboží nedodáno, peníze nevráceny, žádná komunikace ze strany obchodu.

Bohužel se přidávám k dalším zklamaným a podvedeným zákazníkům internetového obchodu CZECHCOM.CZ.

nefunguje a dluží vrácení peněz

• zboží jsem objednal, zaplatil a nic nedostal
    • obchod pozastavil činnost

Vyhněte se czechcom obloukem

• Rychlé dodání.
    • Prodloužená záruka

• Zboží objednáno a zaplaceno. Bohužel nyní nemám ani peníze ani zboží. Jelikož obchod zkrachoval a na e-mail nereagují a telefon nezvedají.

• Žádná
    • Nedostali jsme zboží, došlo ke krachu obchodu. Nekomunikují a peníze nevrátili zpět.
    • Nelze se dovolat, linka stále hlásí obsazeno. Nekomunikují ani e-mailem.

Nedoporučuji, jedná se o podvodné jednání ze strany firmy, která přijala objednávky a samozřejmě peníze. Zboží nedodala. Peníze nevrátili. Nekomunikují ani tel. ani e-mailem.

• 10 %

Už jste prosím podával trestní oznámení? poradíte? Mám u nich objednáno za celkem hodně peněz :( Děkuji

Obchod skrachoval