- Objednala jsem v obchodě robotický vysavač, bohužel se pokazil, kde mohu reklamovat?
Prosím o radu, kde mohu reklamovat výrobek, který jsem zde zakoupila? Mohu nárokovat reklamaci u firmy od které mám vysavač? Děkuji za odpověď
7.11 objednán a zaplacen mobilní telefon. Po týdnu žádného infa ze strany prodejce o zaslání mobilního telefonu, jsem zjistila, že firma zkrachovala. Přes banku vyžádány peníze zpět a dnes jsou opět na mém účtu.
- nechali si zaplatit za zboží, které již nedodali - peníze ani zboží nikde, nekomunikují.. nezbývá než trestní oznámení na policii
Mají mých 18 tisíc, je to nahlášeno na policii, nic se zatím bohužel ale neděje.
Nekomunikuje, hrůza.
Dnes jsem zrušil objednávku.
Po 24 dnech bez komunikace, bez odpovědi. -
- rychlost, pohoda
rychlost, pohoda
Ukončili provoz, řeším vrácení peněz
Možná mi někdo poradí, co mám dělat, když dne 30.10.2020 jsem odeslala svůj iPhone na reklamaci, zatím není vyřízená. Dnes jsem zjistila, že společnost zkrachovala. Jaká je pravděpodobnost, že zboží mi bude aspoň vráceno? Předem děkuji
obchod druhý den po objednání a zaplacení zrušen
Nechali si zaplatit zbozi ktere nemeli a penize nevratili!!!! Podavam trestni oznameni!
- zboží "skladem" ani po 14 dnech nedorazilo !
- obchod neodpovídá na emaily
- nedá se dovolat - vždy jsem skončil ve "frontě"
- Přidávám k dalším zklamaným a podvedeným zákazníkům internetového obchodu CZECHCOM.CZ.
- Vzali peníze, ale poté už se neozvali ani nic nedorazilo
- Nejen že tento obchod nemá žádnou výhodu, je od jakékoliv výhody na hony vzdálen
- obchod zrušil objednávku ale uhrazené peníze nevrátil
Vše proběhlo bez problémů. Zboží dorazilo v pořádku a včas.
- E-shop je v likvidaci. NEOBJEDNAVAT!!!! Čekám na vrácení peněz, stále v nedohlednu.
Obchodník zkrachoval.
- žádné
- podvodný e-shop
- Dobrovolně peníze nevrátí
Zboží nedorazilo a ani nikdy nedorazí, o vrácení peněz se budu muset soudit.
- Žádná komunikace nevím kde zboží je, nevzdají telefony ani emaily hrůza televizi jsem koupila jinde
Nedoporučuji stačilo alespoň napsat že zboží nedodaji ale nic. Jen že objednávka byla přijata a tím ti skončilo