Výborná komunikace i přístup obchodu. Zboží pečlivě zabaleno i s přiloženou fakturou.

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, velmi si vážíme Vaší kladné recenze a děkujeme za ni. Těší nás, že jste s našimi službami spokojena, a rádi Vás obsloužíme i příště. Sortimentu, který nabízíme, opravdu rozumíme, proto neváhejte kontaktovat naši technickou podporu, budete-li potřebovat poradit s výběrem. Na Vaši příští návštěvu se těší a krásný den přeje Patrik, zákaznická péče

• Vše super
    • Rychlost,kvalita

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi a ocenění kvality našich služeb. Přejeme, ať Vám čerpadlo dlouho a spolehlivě slouží. Neváhejte se na nás obrátit, kdykoliv budete potřebovat poradit nebo pomoci s výběrem. Naši techničtí poradci jsou tu pro vás! S přáním krásného dne, Kateřina, zákaznická péče

• ochota
    • rychlost

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a pochvalu za ochotu a rychlost. Vážíme si toho. Jsme tu pro Vás, připraveni Vám dobře poradit a pomoci s výběrem i příště. Krásný den přeje Tomáš, zákaznická péče

zboží bylo doručeno rychle a bez problémů

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen, a těšíme se na Vaši příští návštěvu u nás. S přáním krásného dne, Patrik, zákaznická péče

• rychlé dodání

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a ocenění rychlosti dodání. Na Váš příští nákup se těší a krásný den přeje Kateřina, zákaznická péče

• Skvělá komunikace

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení a pochvalu za komunikaci. Moc si toho vážíme a rádi Vás obsloužíme i příště. S přáním krásného dne, Tomáš, zákaznická péče

4.10 .2024 zaplatena zalohova faktura 10.10.2024 ziadna spätna vezba ani info o dodani

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Omlouváme se, že jsme Vám včas nepotvrdili přijetí platby. Vámi objednané zboží bylo již expedováno, vzhledem k cílové destinaci a zvolenému způsobu dopravy byla však doba doručení delší než je u nás standard. Jsme rádi, že máte již zásilku ve svých rukách, a přejeme, ať Vám čerpadlo dlouho a spolehlivě slouží. S přáním hezkého dne, Patrik, zákaznická péče

• Tovar skladom- obratom posielaju, info v maily…

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen. Těšíme se na Vaši příští návštěvu u nás a přejeme Vám krásný den, Kateřina, zákaznická péče

• děkuji za krásný lidský přístup v době povodní

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, mockrát děkujeme za Vaše hodnocení a komentář. Těší nás, že jsme Vám mohli v nelehké situaci alespoň trochu pomoci, přejeme mnoho sil a co nejrychlejší návrat k normálnímu životu. Neváhejte se na nás obrátit v případě jakýchkoliv dotazů ohledně produktů, jejich používání či výběru vhodného příslušenství. Naše technické poradenství je tu pro Vás. S přáním krásného dne, tým Čerpadla Vrchlabí

Bezproblémový obchod, rychlé dodání

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, mockrát děkujeme za pozitivní hodnocení a pochvalný komentář, vážíme si toho. Jsme rádi, že jste se službami a rychlostí dodání spokojena a těšíme se na Váš příští nákup. S přáním hezkého dne, Tomáš, zákaznická péče

Nemožnost výběru dopravce, ale to má málo kdo.
    Jinak super.

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Pro doručení zásilky si můžete vybrat z několika našich smluvních přepravců v závislosti na váze a velikosti zásilky, případně lze zvolit osobní odběr na našich pobočkách ve Vrchlabí nebo Mladé Boleslavi. Pokud Vám v naší nabídce nějaký přepravce vyloženě chybí, sdělte nám své doporučení na zákaznickou linku nebo mail, Vaše zpětné vazby bereme vážně a rádi se jimi budeme inspirovat. Díky. S přáním hezkého dne, Kateřina, zákaznická péče

Dobrá a vstřícná komunikace s obchodem

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček a pochvalný komentář ke kvalitě naší komunikace. Vážíme si toho a rádi Vás obsloužíme i příště. S přáním hezkého dne, Patrik, zákaznická péče

Rychlost-cena!

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, mockrát díky za kladnou recenzi a pochvalný komentář k našim cenám a rychlosti. Vážíme si toho. Na Vaši příští návštěvu se těší a krásný den přeje Kateřina, zákaznická péče

• spokojenost

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček. Těší nás, že jste s našimi službami spokojen. Rádi Vás obsloužíme i příště. Krásný den přeje Patrik, zákaznická péče

• Rychlé dodání
    • Dobrá cena

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní recenzi a ocenění našich cen a rychlosti dodání. Na Váš příští nákup se těší a krásný den přeje Tomáš, zákaznická péče

zboží prý bylo odesláno před 6 dny, ale nic doručeno nebylo a ani DPD o balíku nevede evidenci......

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a upřímně se omlouváme za chybu při expedici, která způsobila zpoždění v doručení Vaší objednávky. Vaše zásilka byla předána přepravci a podle našich informací by Vám měla dnes dorazit. Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení. S pozdravem a přáním hezkého dne, Kateřina, zákaznická péče

Obchod OK.

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček. Na Vaši příští návštěvu se těší a krásný den přeje Tomáš, zákaznická péče

• Přišlo jiné čerpadlo, do dvou dnů bylo vyměněno a vše v pořádku. Skvělá práce.

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, mockrát děkujeme za kladné hodnocení a plný počet hvězdiček, který jsme od Vás získali navzdory tomu, že neproběhlo vše hladce "na první dobrou". Jsme rádi, že se vše vyřešilo rychle a k Vaší spokojenosti. Vašeho uznání si velmi vážíme a věříme, že si náš obchod vyberete i příště. Krásný den přeje Kateřina, zákaznická péče.

Vše v naprostém pořádku. Na můj tel. dotaz, mi bylo vše zodpovězeno a upřesňující informace byly zaslány na můj e-mail.

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, mockrát děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a ocenění kvality práce našich technických poradců. Rádi se s Vámi podělíme o naše dlouholeté zkušenosti a znalosti o čerpadlech a čerpací technice, odborně poradíme a pomůžeme s výběrem toho nejvhodnějšího produktu pro Váš konkrétní projekt. V případě dotazů se na nás bez váhání obraťte, jsme tu pro Vás. Těším se na Vaši příští návštěvu a přejeme krásný den, tým Čerpadla Vrchlabí

• Dobrá cena
    • ryclé dodání

už jsem zde nakupoval a rád jsem se vrátil. Dobrý obchod.

Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za milou recenzi a ocenění našich cen, rychlosti a kvality služeb. Vážíme si toho a těší nás, že se k nám vracíte. Kdykoliv budete potřebovat, neváhejte využít naši technickou podporu. Naši odborní poradci Vám vždy ochotně a dobře poradí. Těšíme se na Vaši příští návštěvu a přejeme krásný den, Patrik, zákaznická péče