- Dobrá cena
- ryclé dodání
už jsem zde nakupoval a rád jsem se vrátil. Dobrý obchod.
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme Vám za milou recenzi a ocenění našich cen, rychlosti a kvality služeb. Vážíme si toho a těší nás, že se k nám vracíte. Kdykoliv budete potřebovat, neváhejte využít naši technickou podporu. Naši odborní poradci Vám vždy ochotně a dobře poradí. Těšíme se na Vaši příští návštěvu a přejeme krásný den, Patrik, zákaznická péče
- Ochotný personál co umí odborně poradit
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a pochvalný komentář na adresu našich technických poradců. Jsou tu pro Vás, a protože čerpadlům a čerpací technice opravdu rozumí, můžete se spolehnout, že Vám vždy doporučí ten nejvhodnější produkt pro Váš konkrétní projekt. Neváhejte se na ně obrátit při Vašem příštím nákupu. Přejeme Vám krásný den, tým Čerpadla Vrchlabí
- rychlé a kvalitní jednání as vyřízení
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen, a věříme, že i příště nakoupíte právě u nás. Krásný den přeje Kateřina, zákaznická péče
- dodáno druhý den
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček a ocenění rychlého dodání. Na Vaši příští návštěvu se těší a krásný den přeje Tomáš, zákaznická péče
- zboží opravdu skladem
- přijatelné ceny zboží
- rychlé jednání
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi a pochvalný komentář k cenám, skladové dostupnosti a rychlosti. Věříme, že si náš obchod vyberete i příště, těšíme se na Vás a přejeme krásný den, Patrik, zákaznická péče
Super přístup ochota rychlost
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a ocenění našeho přístupu, ochoty a rychlosti. Těšíme se na Vaši příští návštěvu a přejeme krásný den, Tomáš, zákaznická péče
- Rychlost dosání
- skladem
- jednoznačně cena
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, díky za plný počet hvězdiček. Těší nás, že jste spokojen se skladovou dostupností, cenou a rychlým dodáním. Na tyto aspekty opravdu dbáme, protože si uvědomujeme, jak jsou pro naše zákazníky důležité. Věříme, že si náš obchod vyberete i pro svůj příští nákup, a přejeme Vám krásný den. S pozdravem, Kateřina, zákaznická péče
Vše perfektní.
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, mockrát děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste s kvalitou našich služeb spokojen, a těšíme se na Vaši příští návštěvu u nás. S přáním krásného dne, Kateřina, zákaznická péče
- specializovaná firma se zkušenými pracovníky ochotnými poradit
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček a doporučení našeho obchodu, moc si toho vážíme. Čerpadlům a čerpací technice se věnujeme již přes 20 let a sortimentu, který nabízíme, opravdu rozumíme. Naši techničtí poradci jsou tu pro Vás, připraveni vždy ochotně poradit a pomoci Vám vybrat ten nejvhodnější produkt pro Váš konkrétní projekt. Na jejich odbornosti a kvalitní komunikaci si opravdu zakládáme, můžete se spolehnout. Věříme, že si náš obchod vyberete i příště, a těšíme se na Vás. Krásný den přeje tým Čerpadla Vrchlabí
- Ochota poradiť
- Ústretovosť
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a pochvalu, vážíme si toho. Naši techničtí poradci jsou tu pro Vás a rádi Vám s výběrem vhodného produktu pomohou. Na Vaši příští návštěvu u nás se těší a krásný den přeje Tomáš, zákaznická péče
vše v pořádku-opravdu dobrý prodejce
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček a doporučení našeho obchodu. Velmi si toho vážíme. Těšíme se na Vaši příští návštěvu a přejeme krásný den. Patrik, zákaznická péče
Dobrý obchod na náhradní díly dmychadel SECOH EL-S 150.
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi a doporučení našeho obchodu. U nás seženete nejen náhradní díly na dmychadla, ale i široký sortiment produktů z oboru čerpadel a čerpací techniky, a to za velmi příznivé ceny a s rychlým dodáním. Věříme, že i příště nakoupíte právě u nás. S přáním krásného dne, Kateřina, zákaznická péče
- Rzchlé dodání a velmi vstřícné jednání.
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení a pochvalný komentář. Naši techničtí poradci a operátoři jsou tu pro Vás, ochotně Vám poradí s výběrem, pomohou s nákupem a postarají se, aby Vám zásilka dorazila v perfektním stavu a opravdu rychle. Věříme, že i příště nakoupíte u nás, a přejeme Vám krásný den. Tým Čerpadla Vrchlabí
- spolehlivost, rychlost
bez problémů
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček. Jsme rádi, že jste s kvalitou našich služeb spokojen. Spolehlivé a rychlé vyřízení objednávek je jednou z našich hlavních priorit a věříme, že Vaše pozitivní zkušenost s naším obchodem přispěje k tomu, abyste i příště nakoupil právě u nás. Krásný den přeje Kateřina, zákaznická péče
- široký sortiment, stylově zařízená prodejna
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček. Široký sortiment držíme stabilně, aby si u nás každý mohl vybrat přesně podle svých potřeb. Jsme rádi, že se Vám naše prodejna líbí, a těšíme se, že nás zase brzy navštívíte. Jsme tu pro Vás. S přáním krásného dne, Jarda, zákaznická péče
- rycchlé doručení
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za recenzi a ocenění rychlosti doručení. Na Vaši příští návštěvu se těší a krásný den přeje Kateřina, zákaznická péče
Profesionalita, ochota a rychlé dodání
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, mockrát děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen. Naši odborníci jsou vždy připraveni poskytnout technické rady a ochotně Vám pomohou s výběrem i nákupem. Těšíme se, že i příště nakoupíte u nás. Krásný den přeje Patrik, zákaznická péče
- Cena a rychlost dodani
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a ocenění našich cen a rychlosti dodání. Na Vaši příští návštěvu se těší a krásný den přeje Tomáš, zákaznická péče
Skvělá firma , dobrá komunikace a rychlé dodání zboží.
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, mockrát děkujeme za plný počet hvězdiček a krásný komentář. Opravdu si toho vážíme. Vaše pochvala je pro nás nejlepší motivací se neustále zlepšovat. Rádi Vás obsloužíme i příště, jsme tu pro Vás. Krásný den přeje Kateřina, zákaznická péče
- rychlost doručení zboží je skladem
- zboží je skladem
Reakce obchodu Čerpadla Vrchlabí s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a ocenění rychlosti doručení. Držíme skladem široký sortiment produktů a najdete u nás i to, co jinde ne. Víme, že neradi čekáte, a proto si na tom dáváme záležet. Těšíme se na Vaši příští návštěvu u nás a přejeme krásný den, tým Čerpadla Vrchlabí.