- od automatického potvrzení objednávky se již nikdo neozval,dodnes zboží nemám
- tento obchod si zboží nezkontroluje než ho prodá zákazníkovi a to se mi nelíbí, když dá zato zákazník 6.000 tak chce aby dorazilo v pořádku. Nebyla to chyba doručujících ale výrobce.
Nechte si zboží zkontrolovat u prodejců v centrshopu
Reakce obchodu Centrshop
Dobrý den paní Kristínko, děkuji za Vaše hodnocení. Je mi líto, ale bohužel nejsme výrobci, tedy nemůžeme suplovat výstupní kontroly u výrobců. Zboží, i když bychom chtěli, opravdu není možné kontrolovat. Vaše představa o kontrole každého zboží je nereálná a velmi naivní. Ve většině případů už zboží ani nelze vrátit zpět do krabice tak, aby bylo opět originálně zabalené. Stejně jako Vy, nakupujeme zboží od dodavatelů v dobré víře, že jde o zboží bez vady. Naši dodavatelé zboží také nerozbalují, tedy jej nekontrolují, pouze v případě, že náš dodavatel je současně výrobcem, tak tam samozřejmě ke kontrole dochází. Určitě si nemyslíte, že velké internetové obchody prodávající pračky či ledničky je vybalují z krabic před odesláním zákazníkovi.
Ještě jednou děkuji a přeji Vám pěkný den.
Katka Kluďáková - Centrshop.cz -
- webové stánky tohoto obchodu jsou mylné a matoucí. stránky by měli aktualizovat.
tento obchod nabízí na svých stránkách zboží které je skladem a když si zboží objednáte příjde vám mail, že skladem není a to cca do tří dnů. když jsem na stránky šla i ten den co jsem mail dostala opět tam lego bylo dostupné skladem:o(.
- Prodávají použité zboží a vydávají ho za nové.
Zakoupil jsem kvalitní kuličkové pero. Obchod však na takový druh zboží pravděpodobně není zaveden a neumí s ním náležitě zacházet. Vnější papírová krabička pera byla byla pomačkaná a navíc polepená třemi neoriginálními cedulkami, z nichž jednu se někdo pokoušel nešikovně sundat a krabičku tím ještě více poškodil. Navíc kuličkové pero obsahovalo očividně vypsanou náplň.
Kdyby nákup nedorazil těsně před chtěným předáním ve formě dárku, tak zboží určitě vrátím, Takto jsem musel opatřit novou originální náplň a pero darovat bez vnější papírové krabičky (naštěstí balení obsahovalo i pěkné plastové pouzdro). -
- špatná komunikace
Zde jsem nakoupila poprvé a naposled. Zprvu jsem objednala na platbu předem, na podklady za jednu stolní hru jsem čekala déle než 4 dny, což nechápu. Psala jsem 2 maily a nic. Poté jsem volala a změnili jsem na osobní odběr na prodejně. Tudíž se dodání ještě o další 3 dny prodloužilo. Nedoporučuji tento obchod. Neváží si zákazníků, nekomunikují. Prodavačky na Vyškovské prodejně také neochotní, platební terminál mají, ale kartou platit nelze.
- Objednal jsem zboží podle obrázku a přišlo něco jiného.Zjistil jsem to až po předání dárku.5-ti letému vnukovi se špatně vysvětluje neschopnost druhých.
Nedoporučuji.
- Slibuje zboží s garancí do vánoc a druhý den objednávku ruší..
- špatná komunikace s obchodem první objednávka jim vůbec nepřišlo a druhá byla špatná.
Prodavačky v obchodě při převzetí naprosto strašné, nepříjemné zašklébené otrávené převracely oči jako že je obtěžuji a navíc když jsem si nechtěla tu věc jelikož to nebylo to co jsem chtěla tak mě vyprovodili takovým pohledem že ikdyby měl být tohle poslední obchod s věcmi pro ně raději se bez nich obejdu.
- telefonovali místo e-mailu a na to, abych se dozvěděla, jak objednávka dopadla jsem si musela zavolat zpět (když se nedovolali napoprvé, poslali SMS, že si mám zavolat...)
- -
- né vše skladem
objednané zboží nedorazilo kompletní, proto jsem tel. reklamovala. Po několika dnech jsem se musela znovu dotazovat na stav vyřízení. Dnes po obdržení jsem zjistila, že typ zboží sice souhlasí, ale né vzorové provedení. Proto nejsem spokojena. Po tel.sice milí lidé, ale považuji za slušnost zákazníka kontaktovat o stavu reklamace a hlavně pokud něco nemám v požadovaném provedení, je slušnost dát vědět, zda zákazník, který zboží již zaplatil předem, toto zboží chce, nebo chce vrátit peníze. Měl to být dárek k Vánocům, takže musím ted na rychlo shánět jinde a znovu platit poštovné...
- Objednala jsem si více zboží. Bohužel mi telefonicky sdělili, že jednu věc z toho nemají. Dala jsem návrh, že bych si tedy místo té věci koupila dražší věc stejného druhu. Bohužel, prý nelze objednávku sloučit. Musela bych udělat další objednávku s dalším poštovným. A to jsem tedy nechtěla. Takže jsem si tu důležitou věc, kvůli které jsem hlavně udělala objednávku, koupila radši v jiném kamenném obchodě ....
- poměrně nízká cena
- Abslolutně nevědí, co dělá pravá ruka a co levá. Jeden něco slíbí, druhý vzápětí napíše, že zboží není. Po mé silné zpětné reakci zboží najednou opět je. Následně je však dodáno až za 14 dnů a úplně jiné, než mi bylo 2x(!!) slíbeno. Peníze nazpět mi můžou poslat pouze na účet, osobně vrátit na výdejním místě nelze. Po přinesení nazpět na výdejní místo mi zde však peníze bez problémů vyplatili nazpět. Absolutní amatéři, kteří by raději měli obchodovat s krmivem pro zvířata!! Neví mezi sebou naprosto nic!
Je to smutné, ale raději to zkuste někde jinde, tady se spokojenosti nedočkáte!!!
Zboží dorazilo, ale u magické tabulky chyběl magnet a to z důvodu, že krabice není dobře zabezpečená a lehce vypadne. Při balení byste si to měli lépe kontrolovat. Na vracení zboží nemám teď před Vánoci nervy.
- více než týdenní dodací lhuta - objednáno 28.11 a do dneska 9.12. zboží není v prodejne, zákazníci netrpěliví - no, hruza
- nevím
- Na krabici se zbožím jsou kostky stavebnice Simona barevné, ale došla pouze tmavá a světlá barva, nikoliv v té škále, jak je vyobrazeno na krabici s výrobkem, takže je to zavádějící reklama, která ve webovkách nezobrazuje skutečnost, co pak ve výsledku zákazník obdrží. Kdyby nebyla stavebnice tak barevná, těžko bych ji objednala.neboť by mě vůbec nezaujala.Dále pak je slabina č. 2, nepřišel žádný doklad se zbožím, ani v krabici nebyl vložen, přesto, že jsem zásilku se zbožím platila dobírkou, tedy hotově. Paní mi přislíbila zaslat fakturu emailem, po mé telefonické urgenci, což neudělala, až po další telefonní urgenci mi pan Windisch, a následně p. Vráblík fakturu obratem emailové pošty zaslali.Vznikly mi tudíž další náklady na telefon, a v případě, že bych chtěla výrobek reklamovat, musím mít tiskárnu, abych si mohla fakturu vytisknout a přiložit k reklamaci. A to nemluvím o dalších nákladech, které vzniknou při vrácení zboží a výměně./např. kvůli jiné barevnosti/
Mám smíšený pocit, takže ve výsledku bych asi obchod nedoporučila.
Na internetu nabízí zboží které již není na sladě.
- zboží dorazilo nekompletní,bez jakéhokoliv vysvětlení,doplňky barbie jsem objednala 2kusy,přišel jen jeden kusbez vysvětlení
Objednala jsem si dva kusy jiných puzzle. Přišli mě dva kusy puzzle, ale stejných, komunikace s obchodem špatná. První reakce omluva a že zjistí stav těch druhých, které nepřišli. 3 dny se nic nedělo, až jsem jim napsala tak mě oznámili, že puzzle už nemají. Naštěstí jsem jedny puzzle prodala tak jsem je nemusela vracet. Puzzle jsem objednala jinde a zaplatila podruhé poštovné.
- Ničím mě nepřesvědčili
- žádná komunikace ze strany obchodu,pokud zboží není ,stačí zaslat na e-mail
nevím názor mám ten,že nikdy více a tím je to pro mne vyřešeno.
Informace o zboží, které jsem objednala, nebyly pravdivé (např. šíře kláves) a po vyzkoušení, bych klávesy nedoporučila ani jako hračku pro děti (falešné tóny).