v popisu byla u zboží uvedena specifická položka zdarma, kterou jsme neobdrželi; bylo nutné zavolat do obchodu a tento problém vyřešit - nakonec nám poslali stejný výrobek, ale jiné značky, designu atd., takže k tomu ostatnímu to nepasuje (s uvedením důvodu, že jim to výrobce takto nedodává)
Dobrý den paní Šárko,
děkujeme za Vaši recenzi.
Při zalistování nových položek na shop došlo k pochybení a u některých školních batohů bylo uvedeno, že součástí výrobku je i sáček na přezůvky. Že popisky u zboží neodpovídají skutečnosti jsme zjistili až na základě Vašeho telefonátu. Za vzniklou situaci jsme se Vám omluvili a obal na přezůvky jsme Vám doposlali. Součástí námi nabízené kolekce nebyly obaly na přezůvky a neměli jsme možnost je sehnat ani u žádného z našich dodavatelů. Domluvili jste se tedy s kolegyní na zaslání jiného motivu.
Pokud nejste se zakoupeným výrobkem spokojena, můžete nám zboží vrátit. Jelikož šlo o naše pochybení, budou Vám proplaceny i náklady za poštovné, které uhradíte přepravci za odesílání zásilky.
Vzniklá situace nás mrzí a ještě jednou se Vám omlouváme.
Centrshop.cz -
Přestože jsem písemné žádala o zaslání zobrazeného výrobku,byl mi dodán jiný,přesně ten,který bych jinde pořídila o 200 Kč levněji.Bohuzel to bylo načasováno jako dárek vnučce,tak mi nezbylo než se s tím smířit.Ale příště už zde nic neobjednavam .H.
Dobrý den paní Staňko,
děkujeme za vyjádření Vašeho názoru. Jsme však přesvědčeni o tom, že udělená recenze, nepatřila našemu internetovému obchodu.
V našem obchodě jste si objednala K´s Kids - Dětský stan s plastovými míčky. V nabídce máme pouze jednu variantu tohoto stanu. V poznámce u objednávky bylo uvedeno, že prosíte o dodání v nejbližším možném termínu.
Objednávka byla vystavena 21.2.2017, tj. úterý večer a odeslána následující pracovní den.
Kromě přijaté objednávky, jsme v našem systému, nedohledali žádnou jinou komunikaci. Vaší recenzí se tudíž cítíme poškozeni.
Centrshop.cz -
Katastrofa!!!! Objednala jsem dětem dárek k vánocům podle popisku a přišlo něco co vůbec neodpovídá!!!!
Vážená zákaznice,
v našem internetovém obchodě jste si zakoupila dětský Supermarket Smoby. Vaše objednávka byla řádně vyřízena a odeslána.
Mezi svátky nám byl doručen e-mail, ve kterém jste poukazovala na to, že pokladna má místo LCD displeje kalkulačku. Dovolujeme si Vás upozornit na to, že zakoupený výrobek je pouze hračkou pro děti. Stejně jako LCD display, není plně funkční scaner ani váha.
Zakoupená hračka je od francouzkého výrobce, který je na trhu již několik desítek let a jeho výrobky se řadí mezi třetí nejprodávanější v Evropě.
Pokud nejste se zakoupeným zbožím spokojena, je možné v zákonné lhůtě, 14 dnů od převzetí, výrobek vrátit bez udání důvodu.
- dobré ceny
- nepřišlo zboží, které jsme si objednala
Doporučuji zkontrolovat si obsah došlého balení co nejdříve. Já to neudělala a až pozdě jsem zjistila, že přišla úplně jiná Monster high, nšž kterou jsem dceři objednala podle obrázku. Sice byla ze stejné řady - Hodina kreslení, ale jiná!
Dobrý den paní Lenko,
děkujeme Vám za nákup a čas věnovaný napsání recenze. Za chybu, která vznikla při vychystávání Vaší objednávky se omlouváme.
Jelikož jste nás o záměně zboží neinformovala telefonicky ani e-mailem, neměli jsme až do přečtení Vaší recenze možnost naše pochybení napravit.
Objednávku jste si na našem webu vystavila před více jak měsícem. Pokud Vám však byla dodána jiná panenka, než jakou jste si uvedla v Poznámce vytvořené objednávky, Vaší reklamaci by jsme zajisté kladně vyřídili. Zboží by jsme Vám vyměnili, případně by jsme se s Vámi domluvili na vrácení nevhodné hračky.
- Dobrý den,
- velice špatně zabalené zboží, ve velké krabici létalo, přišlo poničené.
Jeden z objednaných kalendářů měl natržený přední list - obálku; zboží bylo neodborně zabaleno, ve velké krabici, pouze v mikrotenové tašce s uchy, nazajištěné, při otvírání byl jeden kalendář úplně rozevřen, kalendáře měly více - či méně ohnuté rohy. Příště se polepšete :-). Vracet nebudu, není již čas. Poškozený kus si nechám pro sebe, ostatní kusy s ohnutými rohy jsem opatrně narovnala. I když se vše úplně nepodařilo.
Doporučuji obchodníkům z této firmy knihy a kalendáře balit s velkou péčí a také s láskou.Reakce obchodu Centrshop
Vážená zákaznice,
děkujeme Vám za zaslaný podnět.
Mrzí nás, že jste měla nepříjemnou zkušenost s vyřízením Vaší objednávky a velmi se Vám za vzniklé komplikace omlouváme. Informaci předáme kolegům do skladu.
Pokud by jste měla zájem, kalendáře Vám rádi vyměníme a uhradíme veškeré náklady spojené se zasláním zboží.
Centrshop.cz
PS: Se zákaznicí jsme hovořili i telefonicky, a za pochybení se omluvili. Zboží si ponechá, i když není úplně v pořádku. -
Objednal jsem pravítko. Volali mi, že je zboží poškozené a jestli mi to nevadí. Dle popisu, bylo jen trochu poškozené, ale i tak to nemění nic na tom, že očekávám, že dostanu to, co jsem si objednal a zaplatil. Přišlo mi absurdní, že vůbec volali, jestli to chci poškozené (nalomené)... A tak už běží 12. den co čekám na doručení zboží.
Vážená zákaznice,
za komplikace vzniklé při vyřizování Vaší objednávky, i za neprofesionální jednání se Vám omlouváme.
Po obdržení Vaší objednávky jsme zboží ihned objednali u dodavatele. Termín naskladnění byl do jednoho týdne. Pravítko nám bylo dodavatelem v daném termínu doručeno, ale poškozené. Jelikož jste na zboží nespěchala, domluvili jste se s kolegyní na opětovném objednání.
Nyní je zboží skladem a čekáme na uhrazení zaslaných podkladů k platbě.
- Zadne
- Objednám a nic se neděje?
Kdo požaduje rychle a profesionální jednání, tak se tomuto obchodu vyhněte.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za vyjádření Vašeho názoru. Při vyřizování Vaší objednávky jsme však nezjistili žádné pochybení.
Na našich internetových stránkách jste si vystavil dvě objednávky, mezi nimiž bylo časové rozmezí cca půl hodiny. Tyto dvě objednávky jsme Vám sloučily, zboží vychystali a převezli na naši prodejnu do Vyškova, kde jste si je přál vyzvednout. Zboží je od 29.11.2016 připraveno k odběru. O této skutečnosti Vás informovala telefonicky pracovnice výdejny.
Centrshop.cz
PS: Na základě této recenze jsme zákazníka opětovně kontaktovali. Sdělil nám, že ho naše pracovnice telefonicky informovala o tom, že je zboží připraveno na prodejně a může si je vyzvednout. Požadoval však ještě zaslání e-mailu, který mu nebyl doručen… Zboží je i nadále připraveno na prodejně ve Vyškově k odběru. O této skutečnosti jsme zákazníka informovali. -
- 30.9.2016 jsem převzala balíček a do dnešního dne(10.10.2016)nemám fakturu, o kterou jsem si psala, přitom v infu o objednávce uvedeno že doklad posílají el.cestou.
Vážená zákaznice,
děkujeme Vám za nákup uskutečněný v našem internetovém obchodě.
Faktury odesíláme hromadně, na e-mailové adresy uvedené v rekapitulacích objednávek. E-mail byl na Vaši adresu odeslán v den vyzvednutí zásilky ČP, tj. ve čtvrtek 29.9.2016. Prosím podívejte se, zda Vám e-mail nespadl do nevyžádané pošty.
Omlouváme se, že jsme nereagovali na zprávu z 5.10.2016. Dohledali jsme ji až na základě Vaší recenze, byl také ve spamu.
Centshop.cz
PS: Zákaznici jsme dnes, tj. pondělí 10.10.2016, telefonicky kontaktovali, ověřili si e-mailovou adresu a domluvili jsme se na přeposlání faktury. V případě, že faktura nebude opět doručena, zašleme ji zákaznici poštou. -
- Objednala jsem SI zbozi a dorazilo uplne jine...neskutecne
Nenakupovat
Vážená zákaznice,
za komplikace vzniklé při vyřizování objednávky se Vám velmi omlouváme.
Dovolte, abychom Vám celou situaci objasnili, nezříkáme se tím však naší odpovědnosti.
Zboží bylo vychystáno dle EANu, který byl v objednávkovém formuláři a souhlasil s čárovým kódem na zboží. Bohužel výrobce změnil obsah balení a ponechal stejný EAN, o změně výrobku nás neinformoval. Z tohoto důvodu došlo k pochybení.
Zásilka Vám byla odeslána 13.9.2016. Po obdržení balíčku jste kontaktovala náš e-shop a domluvila se s kolegyní na vrácení zboží. K pochybení došlo na naší straně, tudíž veškeré náklady jdou na náš vrub. Po vrácení nevyhovujícího zboží Vám budou vráceny peníze a proplaceny náklady za odeslání zásilky, tak jak bylo telefonicky domluveno.
Balíček nám do dnešního dne nebyl doručen.
Centrshop.cz -
Recenze byla odstraněna - nejedná se o hodnocení nákupu.
- zboží nedorazilo.
- Dle mne je zaplaceno, fakturu mi vystavili na částku 0Kč.
- Pokud je někde chyba nekomunikují.
- Minimálně doteď žádná reakce, jdu jim volat kde mám zásilku, na základě požadavku o recenzi.
Nenakupujte zde
Reakce obchodu Centrshop
zákazník nám vzápětí po napsání recenze volal a celou situaci jsme si objasnili. Chyba se stala na naší straně, při zasílání podkladů k platbě. Omylem byla vystavena zálohová faktura na 0,- Kč. Pan Gajzler se domníval, že již za zboží zaplatil a tak čekal na zásilku.
Jelikož zboží odesíláme, až máme platbu připsanou na účtu, zboží zůstalo uloženo u nás na skladu. Po zaslání podkladů k platbě má zákazník 10 dnů na úhradu objednaného zboží. V tomto časovém intervalu zákazníky nekontaktujeme. Voláme jim až v případě, že platba není po stanovené lhůtě uhrazena.
Vzniklá situace nás velmi mrzí a panu Gajzlerovi se tímto ještě jednou omlouváme.
Kolektiv pracovníků Centrshop.cz
Kupovala jsem vybavení pro prvňáčka - chtěla jsem zboží, které bylo na obrázku. Dorazilo zboží s jiným obrázkem - novější kolekce. Přitom jsem do poznámky psala, že chci pouze kolekci 2015.
Reakce obchodu Centrshop
při vychystávání Vaší objednávky došlo k pochybení, za tuto skutečnost se Vám velmi omlouváme. Skladem máme zboží z nové i z loňské kolekce. V době, kdy jste si zboží objednávala jsme zrovna zaváděli do prodeje novou kolekci. Jelikož jsou kódy na obou produktech totožné, došlo při vychystávání k záměně.
Snažili jsme se dohledat nějakou komunikaci s Vámi ohledně špatně zaslaného sortimentu, ale kromě vystavené objednávky žádný e-mail neevidujeme.
V případě, že je Vám zasláno jiné zboží, než jste si objednala, je nutné nás o této skutečnosti informovat. Zajisté by jsme se domluvili a pochybení, k oboustranné spokojenosti, napravili. Náklady, které by jste měla v souvislosti s vyřizováním reklamace, by Vám byly samozřejmě proplaceny.
Pokud budete mít zájem vzniklou situaci řešit, napište nám na [email protected].
Centrshop.cz
- Našel jsem to,co jsem hledal.
- Doprava, špatná funkčnost stránky pro sledování zásilky,zavádějící komunikace s dopravcem.
Chceš li koupit zboží bez problému, hledej jiný obchod.
Dobrý den pane Aleši,
při vyřizování Vaší objednávky, jsme neshledali žádné pochybení.
Objednal jste si pískoviště, které jsme neměli skladem, ale bylo na objednání u dodavatele. V takovém to případě je termín naskladnění 5-7 pracovních dnů. Tento termín uvádíme na našich webových stránkách i v potvrzujícím e-mailu. Zásilka se zbožím Vám byla odeslána šestý den od doručení objednávky. Balík byl předán přepravci, kterého jste si vybral při vystavování objednávky - přepravní společnost DPD.
Náš e-shop nemá vlastní přepravní službu ani žádné stránky pro sledování zásilky. Číslo balíku zasíláme na vyžádání. Pokud chcete sledovat doručování Vaší zásilky, je potřeba se přihlásit na stránky přepravní společnosti, která Vám zásilku doručuje.
O odeslání zásilky informujeme zákazníky e-mailem, přepravce pak e-mailem, SMS a společnost DPD před doručením zásilky zákazníkovi volá a domlouvá si termín předání.
Velmi nás mrzí, pokud jste měl špatnou zkušenost s doručováním. Tuto skutečnost však nedokážeme ovlivnit. Po vyřízení objednávky balík předáme přepravci. Na termín doručení nebo na případnou komunikaci s dopravcem již nemáme vliv.
Děkujeme za vyjádření Vašeho názoru. Jsme však přesvědčeni o tom, že informace, které uvádíte ve své recenzi nejsou správné a poškozují náš e-shop.
Centrshop.cz -
- na webu zboží v jedné barvě, dodané bude v jiné
- první reakce na objednávku je sáhodlouhý e-mail, který neříká nic jiného, než že má zákazník čekat, a že "skladem" nemusí znamenat okamžitě k dodání
- už je to skoro dva týdny od objednávky zboží "skladem" a zboží stále nedorazilo
Věřím tomu, že objednané zboží nakonec v pořádku dorazí, ale úroveň stránek, komunikace a "rychlost" vyřízení objednávky je bohužel podstatně níž než je současný standard e-commerce v České republice. Komu to nevadí, může bez problémů na tomto e-shopu nakupovat.
Dobrý den paní Voháňková,
děkujeme Vám za vyjádření Vašeho názoru.
Objednala jste si u nás Elektrickou mašinku od Woody a do Poznámky jste si napsala, že ji požadujete pouze v červené barvě.
Jelikož jsme měli skladem pouze hračku v zelené barvě, informovali jsme Vás obratem o této skutečnosti. Domluvila jste se s kolegyní, že mašinku ve Vámi požadované barvě objedná u dodavatele. Naskladnění zboží, které je nutné objednat je 5-7 pracovních dnů. Mašinka nám byla bohužel dodána opět v zelené barvě, i když dodavatel nabízel barvu červenou, stejně jako my na webu. S kolegyní jste se následně domluvila na zaslání zelené mašinky.
Jelikož jste si vybrala platbu převodem, byly Vám zaslány podklady k platbě a po připsání příslušné částky Vám byl balíček odeslán. Vybrala jste si službu České pošty "Balík na poštu". Znamená to, že Vám není balíček doručen domů, ale je nutné si jej vyzvednout na přepážce ČP. Zásilku máte uloženu na poště od 10.3.2016. O odeslání zásilky zákazníky informujeme e-mailem a Česká pošta zasílá e-mail i SMS.
Za mylné informace na našem e-shopu se Vám omlouváme. Na základě podkladů od dodavatele jsme již obrázek opravili. Žádné další pochybení při vyřizování Vaší objednávky jsme však neshledali.
- NEDOšLO MI VšETKO
Dobrý den paní Šipošová,
po obdržení zásilky jste nám napsala e-mail, ve kterém jste nás informovala o tom, že Vám nebyla doručena kompletní objednávka - scházela sada na písek a modelína.
Kolegyně Vás obratem kontaktovala a domluvili jste se na doposlání scházejícího zboží.
Za tuto nepříjemnou situaci se Vám ještě jednou velmi omlouváme. K pochybení došlo pravděpodobně při balení zboží.
V recenzi dále poukazujete na dlouhou dodací lhůtu. Objednávku jste si na našem e-shopu vystavila ve čtvrtek večer - 18.2.2016. Kromě zboží, které bylo skladem, jste v objednávce měla i položky na objednání u dodavatele. Zboží na objednání naskladníme do 5-7 pracovních dnů, viz. skladová dostupnost, která je u každé položky na našem e-shopu nebo v Rekapitulaci objednávky, která Vám příjde na e-mail. Jelikož zásilky na Slovensko odesíláme jen 1x v týdnu a to v úterý, nebylo v našich možnostech Vaši objednávku expedovat hned následující týden.
- Dostupnost zboží
Opět se nabízí zboží za dobrou cenu,které není skladem, bohužel to dělá čím dál více obchodů.
Reakce obchodu Centrshop
na našich internetových stránkách jste si objednal 2 kusy lega.
V době, kdy jste si vystavoval objednávku, jsme měli skladem již jen poslední kus. O toto zboží měl zájem i další zákazník, který si objednávku odeslal o něco dříve než vy. Jelikož nebylo možné stavebnici objednat u dodavatele, byli jsme nuceni Vaši objednávku stornovat.
U jednotlivých položek na našem e-shopu neuvádíme skladovou zásobu. Naleznete zde pouze obecnou informaci, zda je zboží v době vystavování objednávky skladem nebo na objednání u dodavatele. Nedokážeme ovlivnit, aby si totožný produkt neobjednalo více zákazníků zároveň a to i přes to, že webové stránky aktualizujeme každou hodinu. Naše skladové zásoby jsou omezené, nejsme velkoobchod.
Mrzí nás, že jsme nemohli Vaši objednávku kladně vyřídit. Za vzniklé komplikace se Vám omlouváme a věříme, že po vysvětlení celé situace naše jednání pochopíte.
Centrshop.cz -
6.1.2015 objednáno (zboží které bylo skladem).
11.1.2015 ani neodpověděli na email (doručen byl, přišla doručenka).
12.1.2015 zavolali, že 2 položky z objednávky nemají skladem, následně jsem objednávku zrušil.
Tentýž den objednáno na "www.aaapapír.cz" a doručeno 14.1.2015.Reakce obchodu Centrshop
objednal jste si u nás papírenský sortiment.
V době vystavení Vaší objednávky probíhala ve skladu inventura. Z tohoto důvodu došlo k prodlevě při vychystávání zboží k expedici.
Při kontrole skladových zásob jsme zjistili, že stavy některých položek, které jste měl v objednávce nejsou aktuální. O této situaci jsme Vás informovali.
Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace a za prodlevu v komunikaci.
Aktuální skladové zásoby u těchto položek jsme na e-shopu již opravili.
- To nevím.
- Všechno
Nedoporučuji
Reakce obchodu Centrshop
Vaše recenze je velmi stručná. Na jejím základě nedokážeme posoudit, z jakého důvodu jste nám dal negativní hodnocení.
Vaše objednávka byla přijata 22.12.2015. Ještě ten den bylo zboží připraveno na výdejně ve Vyškově k osobnímu odběru. O termínu vyzvednutí informuje zákazníky zaměstnanec prodejny telefonicky.
Centrshop.cz -
- Komunikace slabá, stránky se zbožím se rychle mění, co jste tam našli včera,dnes nenajdete, zboží došlo poškozené (bakugan,medvídci,krabice pomačkané)
Nedoporučuji
Reakce obchodu Centrshop
objednávku, na kterou píšete recenzi, jste si vystavila 13.10.2015, což je více jak dva měsíce zpátky. Z tohoto důvodu na ni nemůžeme reagovat.
Centrshop.cz -
- nic moc co popisuji u baby anabel panenky ze breci mluvi atd velke prd nemluvi nebreci nesmejese malo kdy a hlavne jen si malo kdy krkne furt spi ci chrape pije a nebreci baterky byli soucasti baleni nedoporucuji nikomu si ani ne 12cm panenku odnich brat cepicka nedrzi baterky byli soucasti baleni ale kdyz mito dorazilo krabice pozkozena natolik ze bych jim dala nejradsi prez papulu a za druhe nedodrzuji co maji lhari okradaji za malinkou panenku tak 10cm chtejí zani i z dopravou skoro 900kc
- maj hovno
nic moc co popisuji u baby anabel panenky ze breci mluvi atd velke prd nemluvi nebreci nesmejese malo kdy a hlavne jen si malo kdy krkne furt spi ci chrape pije a nebreci baterky byli soucasti baleni nedoporucuji nikomu si ani ne 12cm panenku odnich brat cepicka nedrzi baterky byli soucasti baleni ale kdyz mito dorazilo krabice pozkozena natolik ze bych jim dala nejradsi prez papulu a za druhe nedodrzuji co maji lhari okradaji za malinkou panenku tak 10cm chtejí zani i z dopravou skoro 900kc ume skoncili smejdi
Reakce obchodu Centrshop
pokud nejste se zakoupenou hračkou spokojena, zašlete nám ji prosím zpět. Děkujeme.