- rychlý nákup
zboží nesplnilo mé očekávání
- Dlouhá dodací lhuta
- Zboží jsem zaplatila
- Pohodlí z domu.
- Posuzuji zboží jen podle obrázku. Kokosový olej jsem myslela, že je ve skle, navíc neměl žádnou ochranu-přivařený alobal mezi kelímkem a víčkem, část vytekla. Vše bylo mastné a já přišla o část oleje.
Vyzkoušejte a posuďte si sami, jestli budete dál nakupovat.
- dobrá cena
- zakúpenie poštovného to trocha komplikuje, jednoducho poštovné je dobré automaticky prirátať a nie zvlášť kupovať kupon
nakúpiť mi tento krát nešlo jednoducho
Zboží jsem zaplatila již 22.6. 2015 - dnes je 10.7. 2015 a ještě nic nepřišlo.
Reakce obchodu bio-detox
ano zboží jste hradila slevovému portálu, ale nemáte zaplaceno poštoné 79,-Kč (dodavateli-Bio-detox), proto objednávka nebyla dosud vyřízena.
Pěkný den, -
- stále čakám a nič neprišlo .. hnevám sa .. zbytočne som minul peniaze .. tak mi vrať love
zlý obchod
Reakce obchodu bio-detox
nemáte uhrazeno poštovné,proto nebyla objednávka dosud vyřízena.
Jestliže si přejete vrátit peníze za zboží, pak prosím kontaktujte slevový portál, kde jste zboží platil.
Pěkný den. -
- Drahe postovne, kupila som si na zlavach kupon a este som musela dodatocne platit postovne
Dobrý den.
informace, že je třeba uhradit poštovné, byla uvedena i na slevovém portále.
- Nepřehlednost nabídky.
Nakupovala som prvy a aj poslednykrat!!!!!...
- nekomentujem
- vysoká cena
Príliš vysoká cena. V obchodnom dome METRO v Žiline, je cena za 1kg o 5.-EUR nižšia ako cez váš internetový obchod, takže s nákupom som prostredníctvom vás skončil.
- zdravé potraviny a doplnky vyzivy
- chia semiacky nie sú podla mojho nazoru dostatocne kvalitne, nedostatocne sa naboptanali
Reakce obchodu bio-detox
jde o Chia semínka prémiové kvality s vysokým obsahem Omega-3 a Omega-6 mastných kyselin.
Pěkný den. -
- V objednávke boli uvedené obe čísla voucherov no aj napriek tomu opetovne žiadali zaslat ich emailom, nechápem načo,zbytočné predlžovanie zásielky
Reakce obchodu bio-detox
čísla voucherů, nebyly v objednávce uloženy, jinak bychom vouchery nevyžadovali zaslat na email.
Pěkný den -
Objednávka nedorazila.
Reakce obchodu bio-detox
objednávka nebyla dosud vyřízena, protože neevidujeme platbu, která měla být uhrazena.
Pokud jste uhradila - pak pošlete potvrzení na email, nebo se ozvěte na tel. číslo 775 160 048.
Pěkný den
M. Foltýnová -
- viac než neseriozny.
- nepružné.
určite by som viackrát u tohoto dodávateľa nič nekúpil
Reakce obchodu bio-detox
objednávka byla vyřízena se zpožděním, protože bylo doplněno chybné číslo kupónu. Chyba nebyla na straně dodavatele.
Pěkný den -
Čakám na balík už 3 tyždne a stale nič...toto bolo prvy, ale aj posledny krat, čo som niečo z Bio-detox objednala!!!
- všetky mínusy
- dodanie mesiac v dnešnej dobe ?
neodporúčam a ani ja tu nenakupim viac. Čakám kedy príde tovar, dúfam, že dorazí ????
Reakce obchodu bio-detox
objednávka byla vyřízena, jakmile byly doplněny potřebné údaje ze strany zákazníka.
Pěkný den. -
- * zboží přišlo poškozené (chia semínka 1 kg rozsypaný v krabici s porušeným obalem) a obchodník mě odkázal na Českou poštu (poté, co už v rámci ČP uplynula reklamační lhůta, protože obchod komunikoval tak, že se mi ozvou co a jak a během toho uplynuly 2 dny na reklamaci)
- * na můj následný e-mail, že chci řešit reklamaci už vůbec nikdo neodepsal
Pokud někdo takto (ne)komunikuje se zákazníky, pak to není partner, kterého bych si znovu vybrala. Cena není vše! A už mě nebaví obchodníci a jejich vytáčky obecně. Jsem nespokojená. Reklamaci už neřeším, protože se odmítám rozčilovat.
Reakce obchodu bio-detox
Budeme Vás telefonicky kontaktovat a domluvíme se na dalším postupu při reklamaci.
Jelikož se snažíme vždy zákazníkovi vyhovět, domluvíme se na kompenzaci za poškozené zboží.
Omlouváme se za vzniklé komplikace z poštou a přejeme hezký den. -
- Žiadne
- Že absolutne nekomunikuju a hlavne platbu maju na ucte a uz ich zakaznik nezaujima ani tovar neposielaju
Absolutna neserioznosť
Reakce obchodu bio-detox
k vyřízení objednávky, bylo třeba doplnit vouchery a hesla - informace Vám byly odeslány na email. Zásilka byla odeslána 7.5.2015. Pěkný den. -
- ??
- ??
Pevnē nervy a trpezlivosť
- dobrá cena
- Chia seminka dorazila s porušeným obalem a vysypaná v krabici, sáček se semínky nebyl v krabici utěsněn materiálem k zamezení pohybu při přepravě.
Nejlevnější kvalitní semínka, doručecí doba delší a nedokonalé zajištění sáčku se semínky proti protrhnutí při přepravě.Objednám si znova, ale upozornim na utěsnění sáčku.