• Tovar s krátkou dobou spotreby!

Reakce obchodu bio-detox

některé přírodní produkty mají pouze půl roku dobu spotřeby, protože rychle podléhají zkáze.

• dobra cena
    • problematiké objednanie a dlha dodacia doba

Dlha dodacia doba a komplikovaný objednávaci formulár

Nabídka zboží za v podstatě poštovné, ale při objednávce a zaplacení poštovného byl najednou vyžadován slevový vocher. Kde ho mám vzít? V podstatě se jedná o klamavou reklamu. Jsem zklamán.

Reakce obchodu bio-detox

slevový voucher je pro zákazníky, kteří si voucher zaplatí u slevového portálu, v době, kdy probíhá akce. U nás pouze uplaňují voucher(kupón).
    Tato informace je uvedena u daného zboží.
    Hezký den.

• Objednal jsem si v akci "Káva2+1", zaplatil jsem 1998 CZK. Heslo jsem napsal dle pokynu, ale balení kávy zdarma mi nedorazilo. Už jsem psal na vaši centrálu mail, ale týden pryč a nikdo se mi neozval!

Reakce obchodu bio-detox

velice se Vám omlouváme, omylem Vám nebyla káva přidána jako dárek k objednávce. Kávu jsme Vám již doposlali. Informace byla odeslán na Váš email.
    hezký den.

• nedostali gratisu seminek Chia, Poškozené víko kokosový olej, špatný obal
    • dodací lhůta, balení zboží

nedoporučuji

Reakce obchodu bio-detox

jestliže bylo zboží poškozeno, pak je možná reklamace a zboží Vám pošleme znovu. Obraťte se prosím na tel. 775160048. Chia semínka dáváme zdarma při vložení kupónu do objednávky. Vaše objednávka však tento kupón na chia semínka neobsahovala. S reklamovaným zbožím Vám Chia semínka rádi dopošleme. Hezký den.

• zboží nedorazilo ani jednou

nespolehlivost

Reakce obchodu bio-detox

našla jsem Vaši poslední objednávku, u které jste si zvolila platbu převodem na účet. Tuto platbu jsme ale neobdrželi.
    Proto nebyla objednávka odeslána. Možná jste chtěla platit dobírkou a omylem jste zvolila platbu převodem na účet. Obraťte se prosím na tel. č. 775 160 048. Hezký den.

• nic
    • zboží jsem objednala, dostala jsem potvrzení a když nic dlouho nešlo, napsala jsem dotaz- ale žádná odpověď.

Nespolehlivý!!!
    Zboží neodesílají, nekomunikují, jsem zklamaná.

Reakce obchodu bio-detox

jedná se jistě o objednávku ve které je obsažen Obethin 120tbl. Bohužel náš dodavatel se neplánovaně zpozdil s dodávkou a zboží dorazí k nám na sklad 19.1.2017. Ihned jej budeme všem čekajícím zákazníkům expedovat i s malým dárkem jako omluvou za čekání. Příjměte prosím naší omluvu a věřte, že uděláme vše pro to, aby u Vás byla objednávka co možná nejdříve. Co se týká komunikace, tak infolinka 840888777 je plně v provozu, telefon k nám do firmy je také vždy zvedán a na emaily odpovídáme co nejdřive je to možné.

zboží nedorazilo

• kvalita a cena
    • zboži konči tesne pred zaručni dobou

• Jsem zavalen vlezlou reklamou na zbozi, ktere jsem si jiz koupil!!!

Jsem zavalen vlezlou reklamou na zbozi, ktere jsem si jiz koupil!!!!!

• Ziadne
    • Dlha doba dodania az zuadns

Nedoporucujem

• Doba dodania.

Naprosté zklamání. Nabízí chia semínka zdarma, ale nepošlou je. Takže ve finále jsou zadarmo :-) Žádná komunikace, jsem naprosto zklamán. Příště nakupují jinde!

Reakce obchodu bio-detox

nevložil jste kupón na chia semínka zdarma do objednávky, proto nebyla dodána spolu s objednávkou. Semínka Vám dopošleme. Hezký den.

po rozbalení nepoškozeného balíčku jsme na produktu chlorea objevili odlepenou plombu pod víčkem,proto se manželka rozhodla přepočítat tablety a namísto deklarovaných 750ks bala skutečnost 700ks na tuto vážnou chybu jsem upozornil emailem dne 16.3.2015 zatím nikdo neodpověděl.Nespokojený zákazník Miko.

Reakce obchodu bio-detox

kontaktovali jsme Vás emailem. Za vadné balení Chlorelly, Vám samozřejmě pošleme nové balení.
    Omlouváme se Vám za komplikace a přejeme hezký den,
    Bio-detox

• spíše nevýhody nefunguje to člověk někdy naletí nehubnu jak slibujete
    • prostě nefunguje to

nekupovat

zboží bylo špatně zabalené, sáčky jsou nevyhovující, jeden byl vysypaný do celého balení.
    Myslím, že není vhodné doporučit Váš obchod, když zboží vysypete z krabice z roztrhaného sáčku.

Reakce obchodu bio-detox

pokud přišlo zboží s poškozeným obalem, pak prosím reklamujte na email [email protected], kde Vám zašleme nové zboží.
    Hezký den.

Bohužel mi dorazilo zboží s krátkou dobou trvanlivosti, takže jej nestihnu spotřebovat, proto nedoporučuji.

Reakce obchodu bio-detox

pokud bude možné Vám zaslat zboží s delší trvanlivostí, pak Vám jej rádi vyměníme.
    Hezký den.

dělá te si srandu,peníze jste přijaly a zboží jste neposlaly , jak to chce te řešit ???

Reakce obchodu bio-detox

již jsme Vás informovali na email, že zboží není skladem, naskladnění očekáváme cca 15.10.2015. Další možnost je také vrácení peněz zpět na Váš účet.Dejte prosím vědět, jak se rozhodnete.Hezký den.

• Rozhodla som sa u Vás UŽ NENAKUPOVAŤ, lebo tovar doteraz NEMÁM!!!!
    • Judr.A.Balážová

Reakce obchodu bio-detox

objednávka nebyla dosud vyřízena,protože jste nám nedodala kupón na poštovné. Jestliže nemáte kupón na poštovné, pak je třeba uhradit poštovné na účet Bio-detoxu. Bližší informace Vám zasílám na email.