- Kvalita zboží a rychlé dodání .
- Tu neznám ...
- rychlé vyřízení
- zajímavé výrobky, budu zkoušet
Bez připomínek, vše v pořádku.
Tento obchod mohu jen a jen doporučit, rychlost vyřízení objednávky, bezprostřední odeslání a doručení. Co musím vyzdvihnout , je komunikace a ochota na zákaznické lince, vždy vše bez problémů a jakýchkoli odkladů vyřízeno ke spokojenosti zákazníka, mnohaletá zkušenost.
- Bezproblémový obchod.
Přišla mi jiná kombinace léků, ale neřešila jsem to
rychlé dodání a spokojenost s výrobkem, objednala jsem již podruhé
Objedbavka prisla naozaj expresne. Doporucujem
ok
- Rychlost, kvalita, vše jak má být
Dodává zboží těsně před uplynutím záruční doby - tedy téměř dva roky staré! A nazývá se BIO! Tedy opravdu už nikdy více!!
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, paní Uhlářová,
náplasti jste si 2.11.2024 objednala i zaplatila. V první možný termín (což bylo pondělí ráno 4.11.2024) Vám byly náplasti odeslány. Náplasti mají expiraci 14.12.2024 a je jich v balení 10 kusů. Takže na využívání 10 kusů náplastí máte více než měsíc, resp., abych byla přesná, 39 dní.
Pokud jde o Vaši větu "nazývá se BIO", tak u hřejivých náplastí nikde neuvádíme, že by se jednalo o bio produkt, protože hřejivé náplasti bio prostě nejsou.
Každopádně pokud jste nebyla spokojená, stačilo nás "normálně" kontaktovat a mohli jsme se vlídně a s ochotou domluvit, jak danou situaci řešit tak, aby Vám vyhovovala.
Spokojenost našich zákazníků je totiž pro nás na prvním místě a i proto jsme jim schopni vycházet vstříc, i když na jakoukoliv změnu nemají zákonný ani jiný nárok.
S pozdravem a přáním hezkého dne
- rychlé dodání
nevím
+++++
rychlost
Nepoživatelné, ve výrobku, uvnitř balení byli moli. Budu reklamovat
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, pane Dvořáku,
za vzniklou situaci se Vám velice omlouvám, i když jste stále nic nereklamoval, jak píšete výše. Máme nastavené velmi vysoké standardy kontroly, ale samozřejmě, že pokud k něčemu takovému došlo, tak Vám obratem zašleme peníze zpět na Váš účet nebo Vám pošleme nové zboží i s dárkem, jako kompenzaci za vznilké potíže.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Adéla Tyšerová -
vše OK.
Co slibují dodržují. Rychlé dodání, kvalitně zabaleno, kvalitní informace. Mohu jen doporučit.