Dodává zboží těsně před uplynutím záruční doby - tedy téměř dva roky staré! A nazývá se BIO! Tedy opravdu už nikdy více!!
Dobrý den, paní Uhlářová,
náplasti jste si 2.11.2024 objednala i zaplatila. V první možný termín (což bylo pondělí ráno 4.11.2024) Vám byly náplasti odeslány. Náplasti mají expiraci 14.12.2024 a je jich v balení 10 kusů. Takže na využívání 10 kusů náplastí máte více než měsíc, resp., abych byla přesná, 39 dní.
Pokud jde o Vaši větu "nazývá se BIO", tak u hřejivých náplastí nikde neuvádíme, že by se jednalo o bio produkt, protože hřejivé náplasti bio prostě nejsou.
Každopádně pokud jste nebyla spokojená, stačilo nás "normálně" kontaktovat a mohli jsme se vlídně a s ochotou domluvit, jak danou situaci řešit tak, aby Vám vyhovovala.
Spokojenost našich zákazníků je totiž pro nás na prvním místě a i proto jsme jim schopni vycházet vstříc, i když na jakoukoliv změnu nemají zákonný ani jiný nárok.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Adéla Tyšerová -
Nepoživatelné, ve výrobku, uvnitř balení byli moli. Budu reklamovat
Dobrý den, pane Dvořáku,
za vzniklou situaci se Vám velice omlouvám, i když jste stále nic nereklamoval, jak píšete výše. Máme nastavené velmi vysoké standardy kontroly, ale samozřejmě, že pokud k něčemu takovému došlo, tak Vám obratem zašleme peníze zpět na Váš účet nebo Vám pošleme nové zboží i s dárkem, jako kompenzaci za vznilké potíže.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Adéla Tyšerová -
- Přišel mi jiný druh zboží
- Složení neodpovídá popisu na stránkách
- Obchod neodpovídá na zpětnou komunikaci
Místo objednaných 8 různých druhů jsem dostala jen dva druhy ušních svící. Podle složení produktu na webu, svíce vypadají přírodně: "Svíčky jsou duté a ručně vyrobené z lňeného plátna, kvalitního včelího vosku a napuštěné přírodními vonnými silicemi podporujícími léčebný účinek". Po vybalení je ale na štítku uveden ve složení parafín. Chybička se také vloudila když lněné plátno uvedené na webu nahradila bavlna. Celkově na mě produkt působí jako bavlněná látka obalená v roztopené svíčce. Už po jednom zapálení určitě nebudu používat dále. Také jeden ze dvou druhů je fialový a zřejmě má být levandulový. Nic z něj však cítit nejde. Celkově jsem velmi nespokojená, hlavně i proto, že po kontaktování obchodu se mi nikdo neozval.
Rychlost odeslané zásilky byla snad do 2 dnů, takže super.
Ale obchod se tváří a prezentuje, že sám výrobky zpracovává a následně prodává, ale u všech výrobků byla země : EU, Polsko.
Trochu klamavé, že ? Tak by měla tato firma napsat, že je distributor takových a makových značek a ne, že to sama vyrábí ?! To klame zákazníky.
Všech 5 produktů jsem odeslala zpět.Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, paní Jitko, nikdy jsme nikde neuváděli, že výrobky vyrábíme! Nemáme žádné obrovské továrny, abychom mohli vyrábět cca 400 produktů, které máme v nabídce. Pečlivě vybíráme výrobce, kteří pro nás některé produkty vyrábějí přesně dle našeho zadání a jen pro naši společnost.
Vaše objednávka obsahovala Jablečnou vlákninu od firmy Ostrovit, což je uvedeno jak v popisu, tak na produktových fotografiích. Totéž se týká země původu, kterou je Polsko, nechápu tedy Vaše překvapení.
Další položkou objednávky byl Vitamín K2 u kterého je uvedena země původu EU, jelikož část suroviny potřebných pro výrobu je z Německa a část ze Slovenska, tedy souhrnně uvádíme původ surovin z Evropských zemí, tak jak nám ukládá platná legislativa (jinak ani nemůžeme).
Další položkou byl Ostropestřec, který má opět uveden původ v EU. A to z jednoho prostého důvodu: země původu suroviny se často mění (ČR, Turecko, Ukrajina, Rumunsko, Španělsko) s ohledem na sezónu a dozrávání rostlin. V každém případě Ostropestřec je finálně zpracován u nás v Bio-Detoxu. Mohli bychom tedy uvádět původ ČR, nicméně toto by bylo zavádějící, a to rozhodně nechceme.
Ostropestřcový olej (surovina vypěstovaná v ČR na Vysočině) je vyráběn opět v ČR.
No a poslední položkou byly Detoxikační náplasti, u kterých snad ani není možné rozporovat původ, jelikož se jedná o tradiční čínskou medicínu. Navíc Vámi objednané náplasti jsou vyráběny na základě japonské receptury přímo a jen pro naší společnost a jsou to jednoznačně nejlepší náplasti dostupné na našem trhu.
Dnes jsme balíček od Vás převzali a peníze Vám obratem zaslali na Váš účet.
Adéla -
Ještě mi nedorazilo objednané zboží
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, zvolila jste osobní odběr, což u nás znamená, že si můžete zboží vyzvednout obratem po objednání. Na základě Vašich námitek jsme začali rozesílat e-mail, který zákazníky informuje, že si mohou zboží vyzvednout ihned po objednání. Děkujeme tedy za Vaši zpětnou vazbu. Snažíme se naše služby vylepšovat a usnadňovat zákazníkům objednání i odběr zboží tak, jak je jen v našich silách možné.
Adéla -
Po objednání se už nikdo neozval
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, pane Ivane, zvolil jste osobní odběr, což u nás znamená, že si můžete zboží vyzvednout obratem po objednání. Na základě Vašich námitek jsme začali rozesílat e-mail, který zákazníky informuje, že si mohou zboží vyzvednout ihned po objednání. Informovali jsme také Vás 2.11. a zboží jste si přesto vyzvedl až 13.11.
Adéla -
- rychlost vyřízení objednávky, platba kartou on-line,
- Nedoručujete do ALZA boxu?
- Měli jste zvýhodněný balíček Ječmen 200g + Chlorela 750 tablet za 399 Kč - a ten už nemáte, zvedli jste na 500 Kč :-( což velmi nelibě nesu!
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, pane Antoníne, doručujeme do Z-boxu, protože máme smlouvu se Zásilkovnou. Balíček Ječmen 200g + Chlorella 750 tablet nemáme skladem, protože dodavatel zdražil Ječmen, který byl v balíčku. Zůstal nám balíček Ječmen 500g + Chlorella 1200 tablet, který stojí 699,-korun. Balíček za 500,-korun jsme nikdy neměli.
Hezký den
Adéla -
Největší nevýhoda byla klamně uvedená adresa mého místa vyzvednutí (Praha 1, Jungmannova, Můstek (Na Příkopě), nebo v připomínce Na Příkopě u NewYorkeru Jungmannova Praha 1, přitom se jednalo o Můstek vestibul metra A (Na Příkopě) - nechápu, proč to nemohlo být uvedeno. A nejsem sama, prý je nás, kteří měli problém místo najít, docela hodně.
A dalším problémem je silně propagovaná AKCE 3 + 1kg Ostropestřce mariánského s expirací pouze do prosince 2023.Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, Janičko, bohužel není opravdu v našich silách ani možnostech ovlivnit označování odběrných míst poboček Zásilkovny. Je to firma, které platíme pouze za přepravu zboží, takže jakékoliv námitky tohoto typu musíte řešit s nimi a nikoliv s námi. Ani při sebevětší snaze nedokážeme změnit informace, které Zásilkovna rozesílá.
Datum minimální trvanlivosti u mletého ostropestřce (což je naprosto logické), delší být nemůže, protože po této době začíná klesat obsah účinných látek. Pokud s tím máte problém, kupujte si menší množství nebo semena ostropestřce, které si nadrtíte dle potřeby.
Náš ostropestřec je vždy čerstvě namletý pro nás na zakázku a tudíž si můžeme dovolit takto dlouhou trvanlivost, která bývá u jiných firem standartně kratší.
Hezký den a spoustu pohody Vám přeje celý tým firmy Bio-detox -
Nelze hodnotit něco co nedorazilo...týden od objednávky a nic
Dobrý den, pane Luďku,
zboží Vám nemohlo být doručeno, když jste si zvolil "Osobní odběr". Zboží je pro Vás připraveno a nachystáno k vyzvednutí.
Hezký den, Adéla
Bio-detox -
Objednávka byla přijata, ale do dnes mi nic nepřišlo
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, paní Margito, zboží Vám nebylo odesláno, protože na Vaše jméno evidujeme vratky a tudíž jste byla e-mailem informována, že ve Vašem případě Vám již bude zasíláno pouze zboží předem uhrazené. V případě, že zboží nepřevezmete, platíme dvojí poštovné. Jak za doručení Vám, tak pak následně další poštovné, aby se zboží vrátilo k nám. Pokud budete mít o zboží zájem, rádi Vám ho zašleme, pokud uhradíte předem. S pozdravem a přáním hezkého dne, Adéla
Stále čekám na zboží
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, na zboží jste čekala, protože jste u platby předem neuvedla ani své jméno ani VS, tudíž nebylo možné platbu identifikovat. Mrzí nás, že na základě Vaší chyby nedoporučujete náš obchod. Jakmile jste se ozvala, udělali jsme maximum, abychom Vaši platbu v co nejkratším čase dohledali a zboží Vám obratem zaslali. Hezký den, Adéla
- Kvalitní zboží
- Bohužel e-shop nefunguje tak, jak by měl.
Zboží jsem zaplatila předem, přišlo info o odeslání objednané zásilky a za dva dny na to se mi ozvali, že zboží není skladem a buď mi vrátí peníze a nebo si mám vybrat něco jiného. Chtěla jsem peníze, odpověď...počkáte si minimálně 14 dní. vybrala jsem tedy něco jiného, což byl problém se trefit do stejné částky. A v podstatě jsem to nepotřebovala, ale nechtěla jsem nechat peníze někde 14 dní. To mě opravdu hodně rozladilo a nakupovat tu už nebudu.
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, za vzniklou sitauci jsme se Vám několikrát omluvili. Firma, od které jste si zboží objednala, nám zboží nedodala, což není v našich silách ovlinit. Navíc u tohoto zboží máme uvedeno, že je to zboží, které máme skladem do 3 dnů, takže jsme se ozvali ještě dříve než je u produktu uvedeno. Peníze jsme Vám nemohli vrátit obratem, protože jsem byla mimo Českou republiku a nemohla provádět platby. Tato situace se stává jednou za rok. Znovu zdůrazňuji, že jsme se Vám několikrát za vzniklou situaci omluvili, protože spokojenost našich zákazníků je u nás na prvním místě. S přáním hezkého dne, Adéla Tyšerová, jednatelka společnosti
Bio-detox,s.r.o. -
Jsem zklamaný,zatím nebyl problém.
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, bohužel nepíšete z čeho pramení Vaše nespokojenost. Naopak píšete, že nebyl problém, tudíž nám Vaše hodnocení není zcela jasné. Snad jde jen o nějaké nedorozumnění. Hezký den, Adéla
- lákavá cena za velké balení
- nezveřejňuje na svých stránkách názory uživatelů, jen číslo průměru hodnocení
Jelikož jsem nebyl s výrobkem plně spokojen, do diskuze jsem napsal své postřehy.
Po 12 ti dnech je pod výrobkem stále slogan "Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce".
Je zjevné, že negativní hodnocení firma u svých produktů nechceReakce obchodu bio-detox
Dobrý den, Kroko, Váš názor na produkt můžete vyjádřit udělením počtu hvězdiček, které se zobrazují u každého produktu všem zákazníkům. Hezký den, Adéla
- Velký sortiment za zajímavé ceny
- Když má někdo v názvu Bio a dodává kokosový olej v plastu, navíc s označením - vyrobeno v EU - takže z Polska?, to není pro mě záruka Bio.
Jednou a dost
Reakce obchodu bio-detox
Dobrý den, pane Mirku, nikdy jsme nikde neuváděli, že by byl kokosový olej v bio kvalitě. S ohledem na časté kontroly úřadů ČR a jejich výsledky Vám mohu ale s určitostí potvrdit, že naše produkty často odpovídají bio kvalitě i bez tohoto označení. Kvalita je totiž to, na čem si obzvlášť zakládáme. Hezký den, Adéla
- no efect
zboží jsem si objednala, přišla mi SMS , že zboží bylo odesláno, vzhledem k tomu, že jsem dosud nic nedostala jsem volala na číslo uvedené na faktuře, paní slíbila, že to prověří a že zavolá, nevolala a už druhý den mi nezvededá telefon, neseriózní jednání
Reakce obchodu bio-detox
omlouvám se za kolegyni, že se Vám neozvala, ale je toho teď opravdu hodně. Balíček vyhledám v systému a bude Vás neprodleně informovat.
Hezký den,
Marcela Foltýnová -
Zboží mi nedorazilo ?
Reakce obchodu bio-detox
psala jsem Vám již na email, ale reaguji i na tuto recenzi - Vaše obj. měla platbu kartou, která nebyla uskutečněna, proto nebyla dosud vyřízena. Nyní máte na emailu zaslány platební údaje k platbě převodem na b. účet, jak jste požadovala.
Hezký den! -
- obchod dobrý,náplasti nefungují
Objednávka dorazila, ale dva výrobky ze tří - vit. D3 - 120tbl. + vit. C - 300g. - ve,, zvýhodněném balíčku '' mají min. trvanl. jen do 30.12.2019 ,ostatní výrobky do 4 /2020. Vitamíny byly určené pro jednu osobu - né pro celou Ostravu . . . . .
Reakce obchodu bio-detox
paní Paolo, proto byl tento balíček takto zásadně zvýhodněn. Nicméně všechny vitamíny obsažené v balíčku se mají užívat současně, protože vzájemně podporují svoji účinnost. Byla by chyba užívat každý vitamín zvlášť. Pokud je to ovšem i tak pro Vás problém, můžete zboží vrátit a my Vám zašleme zboží s delší expirací.
Hezký den, Adéla Tyšerová