- dobrá cena
- Objednané zboží skladem a zaplaceno předem nedorazilo ani po 11 dnech
- - objednané zboží nejnižší cena nalezena na netu
- -26.10.2021 objednáno zboží a 3.11.2021 stále nedoručeno
- - minimální komunikace
Čekám už 9. den od objednání, na mobil se nelze dovolat, na mail jsem odpověď neobdržel a zboží zatím není ani na cestě. Platba musí proběhnout předem, jinak jsou příplatky.
už je to týden od zakoupení a pořád zboží nedorazilo, jsem zvědavý, jak dlouho to bude ještě trvat...
- Dlouhá dodací doba.
Po 4 dnech od objednani zbozi zadna reakce ze strany obchodu. Objednavku jsem zrusil.
Reakce obchodu bestnutrition.cz
děkujeme za recenzi, bohužel neevidujeme objednávku starší tří dnu, kterou jsme neodeslali. Jen dvě objednávky, u kterých byla zvolená v objednávkovém formuláři platba bankovním převodem a i přes naší emailovou urgenci, stále neproběhla platba ze strany objednavatele. Bohužel pro nezaplacení, nemůžeme odeslat. Děkujeme za pochopení. -
Zboží nedorazilo, nemohu hodnotit.
- Zboží po týdnu ještě nedorazilo
- Dne 2.10.2021 balicek objednan a zaplacen pres ucet. 7. 10. 2021 informace od obchodu, ze zasilku predali prepravci. Dne 12. 10. 2021 informace od prepravce, ze mu byla zasilka predana.
Dlouhá doba doručení. Objednáno 26.9.2021. Do 5.10.2021 ani nepřevzala dorucujici společnosti.
Objednávka v úterý, ve čtvrtek kontrolní dotaz, zboží bude prý v pátek předáno dopravci. Následující úterý stále bez informace přepravce, že by převzal zboží.
Reakce obchodu bestnutrition.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi.
Pokud jste objednávku udělal minulé úterý a byla řádně zaplacená, prosím kontaktujte nás, ať vaší objednávku dohledáme a dáme do pořádku. -
- Zaslán jiný produkt, jiné firmy (Scitec místo Nutrend, protein jiné chuti)
- Produkt putoval 4 dny, přestože byl uveden skladem
Reakce obchodu bestnutrition.cz
Dobrý den, předem vám děkujeme za recenzi.
Pokud vám přišel jiný produkt, než jste si objednal, prosím kontaktujte nás, ať vše napravíme na naše náklady. Pokud jste měl objednaný 100% Whey protein 2.27od Nutrendu a dorazil vám chybně 100% Whey Professional 2,3 od Scitec Nutrition, tak nám také vznikla škoda, proto že je o cca 150 Kč dražší.
Velice se vám omlouváme za vzniklé potíže. -
Před třemi týdny jsem dostal email od obchodu, že zásilka byla vyexpedovaná a od té doby se nic neděje. psal jsem email - bez odpovědi. Včera jsem se konečně dovolal do obchodu a bylo mi řečeno, že zásilka byla předána dopravci a že budou zjišťovat proč mi ještě nedorazila a pak mi dají vědět. Dnes jsem volal do zásilkovny, kde mi řekli, že obdrželi pouze el. data k zásilce, ale fyzicky nebylo nic doručeno. Zkouším volat do obchodu - nikdo to nebere. takže doporučuji všem nic si z tohoto obchodu neobjednávat!!!
Dobrý den pane JK,
velice nás mrzí, že jste nespokojen s vaší objednávkou, ale prosíme, neuvádějte lživé informace!
Objednávku jste udělal minulý týden a nevíme na jaký telefoní kontakt jste volal, protože na všechny nepřijaté hovory voláme zpět. Vaše zásilka je v pátrání, předali jsme ji ZASILKOVNĚ.CZ, ale oni ji neevidují, což se bohužel někdy stane (při předání nenačtou kód ze štítku a tím ji evidují jako nepředanou). Stačilo jen opravdu zavolat, nebo napsat email. -
Zatim nic nepřišlo.
Reakce obchodu bestnutrition.cz
Pak jste svojí objednávku neuhradil a to ani přes naší emailovou výzvu, nebo jste uvedl chybný email,
každopádně nás prosím kontaktujte, ať obratem danou záležitost dořešíme k vaší spokojeností. -
Zboží mě bylo doručene velmi brzo, dodávka byla neúplná oproti objednávce. ( z objednaného množství 42 ks, bylo dodáno 40 ks) ale dobírka byla na 42 ks zboží (číslo výrobku 560). Na reklamační email zatím nikdo nereagoval, ale dotazník ohledně spokojenosti zákazníka , nezapomněli poslat.
Reakce obchodu bestnutrition.cz
velice se omlouvám za neúplnou objednávku a za reakci na vaší reklamaci až na druhý den. Protože se věnuji svému eshopu 350 dní v týdnu a dělám to rád, dvakrát ročně potřebuji i já nabrat novou energii a plně se věnovat své ženě a naším třem dětem. Tak jak jste zjistil při zadávání objednávky, jsem s rodinou na týdenní dovolené, proto bohužel vyřizují v době dovolené pracovní záležitosti se zpožděním.
Přesto se vám velice omlouvám. Reklamaci, jak jistě víte, jsaem dal obratem do pořátku. -
- Dlouhá doba odesílání.
Objednávka podána a zaplacena ve čtvrtek ráno, ovšem obchod ji odeslal až v úterý. Ale nejsou žádná výjimka, zatím žádný obchod se sportovními doplňky se v odesílání nepřetrhl. Buď jsou v odesílání líní, nebo lžou o zboží skladem. Také krabice byla z nějakého důvodu jako pro objednávku 10x větší, takže zboží přišlo hezky naklepané, což naštěstí u dané objednávky nevadilo.
- levné zboží ve srovnání s konkurencí
- pomalá komunikace a laxní přístup k vyřízení zakázky
- zboží nepřišlo
- Dobre ceny
- Na dnesni dobu nesmirne dlouha doba doruceni
- Spatna komunikace
Objednavku jsem vytvoril 24.5. dopoledne, 27.5. mi prisel email ze byla objednavka vyexpedovana, ale podle trackovaciho cisla byla zasilka predana do prepravy az 1.6. a dorucena nasledujici den.
- Poslali půlku objednávky a po zaslání mailu s reklamací nereagují, ani nevolají. Nevím co si mám myslet
Reakce obchodu bestnutrition.cz
neevidujeme takovou reklamaci ! Pokud jste opravdu obdržel neúplnou objednávku, prosím kontaktujte nás e-mailem, nebo telefonicky a obratem vaši reklamaci vyřešíme.
Kontaktní údaje jsou na naších stránkách-Kontakt. -
- Zboží objednáno 18.5, zaplaceno online převodem, info, že balík bude expedován a od té doby netuším, kde se zásilka nachází. Hodně dlouhá dodací doba.
- Vhodné by bylo alespoň upozornění na delší dodací lhůtu. Příště raději objednám jinde.
Reakce obchodu bestnutrition.cz
ze dne 18.5.2021 jsme odesílali později jen jednu objednávku a to objednávku, u které z nějakých důvodů neproběhla on-line platba přes obchodní bránu ThePay, kterou zákazník v objednávkovém formuláři zadal a platbu nedokončil. Na naší výzvu, kterou jsme mu zaslali e-mailem, platbu provedl 21.5.2021,18:43 h. což byl pátek a již nebylo možné zásilku odeslat. Odesláno až v pondělí 24.5.2021.
Při zvolení platby přes obchodní bránu, nebo bankovním převodem, odesíláme zásilky až po přijetí platby, nebo po zaslání potvrzení o platbě. Což je zcela běžné u všech e-shopu.