- Telefon nikdo nebere na email neodpovídá.
- ceny
- dlouhá dodací doba
Vše skladem, doufala jsem v rychlé vyřízení. Měl to být dárek pro
kamaráda sportovce. -
- Žádná
- Jedná se o podvodný e-shop, nechají si zaplatit za zboží, zboží nepošlou, různě se vymlozvají a peníze nevrací!!!!
Zcela nevýhodné
- Objednané, zaplatené, bez doručenia, bez úspechu skontaktovania, bez vrátenia peňazí... Veľká lekcia pre mňa za 100 €.
- Objednáno, zaplaceno, nedoručeno, ticho
Poprvé jsem objednal a zboží přišlo. Podruhé ne. Volal jsem, psal jsem na oba maily, zatím bez odezvy. Obchod nebrat.
Reakce obchodu bestnutrition.cz
Dobrý den, prosím napište nám číslo objednávky, poslední dobou se nám vrací více objednávek zpět , pro nepřevzetí objednavtelem a nevíme, jestli je to odběratelm, nebo pochybením dopravce !
DĚKUJEME . -
- Nedodávájí zaplacené
- Nekomunikují
Předchozí recenze se potvrdily. Obchod opravdu zaplacené zboží nedodává a nekomunikuje. Určitě se obchodu vyhněte.
- Uz podruhé zásilka nedorazila a nebyla předána dopravci přesto ze se tak prý stalo
Zboží jsem objednal 14.7.2023, dnes je 2.8.2023 a stále nedorazilo. Dokonce mi byl odeslán mail, že je zboží odeslané, ale nic nepřišlo.
Zkoušel jsem mnohokrát kontaktovat telefonicky, mailem, sms , přes chat na webu a kromě jedné zprávy, že to vyřeší, tak žádná komunikace.
Proto nedoporučuji! -
Zboží nedorazilo. Žádná odpověď ne e-maily a sms od obchodu. Objednávka je placená předem. Budu to řešit prez policii.
Reakce obchodu bestnutrition.cz
pokud vaše objednávka nedorazila, prosím napište nám na e-mail: [email protected], ať můžeme zjistit, kde se stala chyba. Prosím uveďte číslo objednávky. Předem děkujeme, vaší reklamaci vyřídíme obratem. -
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- V pořádku doručeno
V pořádku doručeno
- Vše v pořádku
Děkuji, spokojen
- Naprostá spokojenost
- dodání obratem
- výběr
Objednal jsem tady již po několikáté a vždy spokojenost.
Měsíc čekám na zboží, které mám zaplaceno. Na emaily nereagují....
Dobrý den, zboží mi zatím nedorazilo. Bohužel telefon neberou a na e-mail nereagují.
- Psali skladem, ale po týdnu pořád nic nepřišlo. U jiných prodejců, když to mají skladem, tak do dvou max tří dnů dorazí.
Poprvé a naposledy, co jsem v tomto obchodě něco objednal. Čekám týden a pořád nic, z jiných obchodů to zboží dorazí za 2 až 3 dny.
- Přehlednost
- Komunikace
- Ceny produktu
Moc casto hodnoceni nepisu, ale tady udelam vyjimku, maximalni spokojenost, sice cast zbozi byla oznacena “skladem” i pres to nebyla, ale telefonicky jsme objednavku doladili s majitelem a vse nakonec dorazilo, pozitivne hodnotim az moc nizke ceny oproti jinym eshopum. Super !!
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- rychlý web
- spolehlivost