- Použití karty Benu Plus je možné jen na konci nákupu v e-shopu, ale již nejde použít při vyzvednutí zboží a zaplacení v lékárně. Domnívám se, že je to chyba. Při objednávání jsem neměl kartu u sebe - v tom případě je lepší nakupovat jinde.
Uživatelsky nekomfortní použití věrnostní karty.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Rádi bychom Vás informovali, že pokud budete mít spárovanou BENU PLUS kartu s e-shopovým účtem, karta se automaticky načte při každé Vaší objednávce. Manuál, jak kartu spárovat, naleznete na našich stránkách zde: https://www.benu.cz/manual-na-pripojeni-benu-plus-karty-k-uctu.
Pokud sbíráte body v rámci BENU PLUS programu, můžete nás po doručení požádat o zpětné nahrání bodů za nákup na emailové adrese [email protected].
Doufáme, že tímto způsobem se zvýší komfort Vašich nákupů.
Vaše BENU -
Dostal jsem špatné zboží, které jsem si objednal
děkujeme za zpětnou vazbu.
Omlouváme se za případnou chybu. Bohužel žádnou reklamaci od Vás v našem systému neevidujeme, proto Vás naše zákaznické centrum bude co nejdříve kontaktovat, aby získalo více podrobností a mohlo situaci rychle vyřešit.
Vaše BENU -
- Dobrý den. Objednala jsem se léky v pátek, myslela jsem, že můžu vyzvednout léky hned v sobotu, ale ne... jenom v pondělí. chápu že byl víkend, ale obyčejně lidi potřebuji léky momentálně, ane přes 3 dny. děkuji
Reakce obchodu Benu.cz
děkujeme za zpětnou vazbu a hodnocení 90%.
Omlouváme se za případné nepříjemnosti, avšak rádi bychom Vás informovali, že o víkendech nezavážíme e-shopové objednávky, a proto mohou být léky k vyzvednutí až následující pracovní den.
Chápeme, že někdy jsou léky potřebné okamžitě. V takovém případě Vám doporučujeme navštívit naši lékárnu osobně, kde Vám rádi pomůžeme a léky vydáme přímo na místě.
Děkujeme Vám za pochopení.
Vaše BENU -
Neochota,lėk nikdy není i když Dr max má normálně
Reakce obchodu Benu.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velice nás mrzí, že jste měl negativní zkušenost s dostupností léku a s naším personálem.
Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a situace, kterou popisujete, nás velmi mrzí. Vždy se snažíme zajistit, aby byly všechny potřebné léky dostupné. Bohužel se někdy může stát, že z důvodu dočasných výpadků nebo dodavatelských problémů lék není k dispozici.
Děkujeme Vám za pochopení a ještě jednou se omlouváme za způsobené nepříjemnosti.
- V místě
- Předražené
Reakce obchodu Benu.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení 70%.
Mrzí nás, že máte dojem, že naše produkty jsou předražené. Neustále se snažíme nabízet vysoce kvalitní produkty za konkurenceschopné ceny. Rádi bychom Vás ujistili, že veškeré naše ceny jsou pečlivě stanovovány s ohledem na kvalitu a hodnotu, kterou poskytujeme.
Pokud máte konkrétní návrhy nebo připomínky, které by nám mohly pomoci zlepšit naši nabídku, velmi rádi si je vyslechneme. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
- drahý
průměr a drahý
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Mrzí nás, že jste měl dojem, že naše služby a produkty jsou průměrné a drahé. Neustále se snažíme zlepšovat a poskytovat kvalitní produkty za konkurenceschopné ceny. Vaše připomínky jsou pro nás důležité a vezmeme je v úvahu při naší snaze o zlepšení.
Pokud máte konkrétní podněty nebo návrhy, jak bychom mohli naše služby vylepšit, budeme rádi, když nám je sdělíte. Věříme, že najdeme způsob, jak splnit Vaše očekávání a zlepšit Vaši zkušenost s našimi produkty.
Nepříjemný personál
Reakce obchodu Benu.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že jste měla nepříjemnou zkušenost s naším personálem. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a taková situace je pro nás nepřijatelná.
Rádi bychom vás ujistili, že vaši stížnost bereme velmi vážně a budeme se jí okamžitě zabývat. Pro zajištění co nejlepší služby budeme školit náš personál, aby k podobným situacím nedocházelo.
Ještě jednou se omlouváme za způsobené nepříjemnosti a doufáme, že nám dáte další příležitost vás přesvědčit o kvalitě našich služeb.
Vaše BENU -
Bylo mi doručeno méně zboží než jsem si objednal a zaplatil, nešlo o velkou částku za chybějící zboží, tak jsem neřešil nějak závazně, jen je na to upozornil a čekal alespoň omluvný email, ale ani ten nepřišel, tato kombinace mě rozhodně odradila od dalšího nákupu.
Reakce obchodu Benu.cz
děkujeme vám za zpětnou vazbu a omlouváme se za nepříjemnosti.
Mrzí nás, že vám bylo doručeno méně zboží, než jste si objednal a zaplatil, a že jste neobdržel odpověď na vaši stížnost.
Chtěli bychom vás však ujistit, že jsme vaši reklamaci ani stížnost v našem systému nezaznamenali. Naše zákaznické centrum se proto s vámi co nejdříve spojí, aby situaci vyřešilo k vaší spokojenosti.
Omlouváme se za způsobené potíže a doufáme, že nám dáte další příležitost, abychom vám mohli ukázat, že nám na spokojenosti našich zákazníků opravdu záleží.
Vaše BENU -
Dlouhá dodací lhůta, potřebovala jsem omývat jizvu a čekala na dodání roztoku 2 dny
Reakce obchodu Benu.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za nepříjemnosti způsobené dodací lhůtou.
Standardní doba dodání je obvykle 2-3 pracovní dny a ve vašem případě byla tato lhůta splněna.
Chápeme, že pro urgentní potřeby, jako je ošetření jizvy, může být čekání nepohodlné. Doporučujeme vám v takových případech navštívit přímo naši lékárnu, kde si můžete potřebné produkty zakoupit ihned.
Děkujeme za vaše pochopení.
Vaše BENU -
- Levnější nákupy přes internetový obchod
- Mnohem vyšší doplatky na recept
- Dražší běžné léky v lékárně
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Mrzí nás, že jste nebyl spokojen s cenami v naší lékárně. Chápeme, že cenová dostupnost je pro naše zákazníky velmi důležitá.
Naše internetové ceny se mohou lišit od cen v kamenných lékárnách z důvodu různých provozních nákladů a speciálních online akcí. Snažíme se však udržovat konkurenceschopné ceny jak v našem internetovém obchodě, tak i v lékárnách.
Doplatky na recepty a ceny běžných léků jsou často ovlivněny dodavateli a výrobci, ale vždy se snažíme nabídnout nejlepší možné ceny. Vaše připomínky bereme vážně a budou zohledněny při našich pravidelných cenových revizích.
Vaše BENU -
- Dodání zboží k osobnímu odběru v lékárně, trvalo o jeden den déle, než v ostatních lékárnách.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Mrzí nás, že nejste spokojen s naší dobou dodání. Standardní doba dodání je zpravidla 2-3 pracovní dny ode dne vytvoření objednávky a v tomto případě byla splněna.
Chápeme, že rychlost dodání je pro naše zákazníky důležitá, a neustále pracujeme na zlepšování našich služeb, abychom mohli dodávat co nejrychleji.
- Rychlá komunikace
- Za 6 dnů zboží ještě nedorazilo
Do objednavky se po 2 dnech nedá zasahovat ale zbozi nemám ani po dalších 6 dnech... divné že?
děkujeme za zpětnou vazbu.
Mrzí nás, že vzhledem k víkendu, kdy na lékárny nezavážíme, byla objednávka připravena k vyzvednutí až v pondělí, avšak standardní doba doručení je obvykle 2-3 pracovní dny ode dne vytvoření objednávky, což bylo v tomto případě splněno. Zároveň u Vás evidujeme z daného víkendu požadavek na stornování objednávky.
- od zabalení po dodání uplynulo 5 dní
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Omlouváme se za případné nepříjemnosti způsobené dobou dodání. Vaše objednávka byla však vytvořena v pátek, a protože o víkendu na lékárny nezavážíme, byla objednávka připravena k vyzvednutí ihned, jakmile to bylo možné, což bylo následující pracovní den.
Standardní doba doručení je obvykle 2-3 pracovní dny od vytvoření objednávky, což bylo v tomto případě splněno.
Vaše BENU -
- Dlouhé čekání, v lékárně pouze 1 lekarnice. Zákazníci odcházeli do jiné lékárny. Nebýt balíčku,odcházím také.
- Šílené vedro
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Omlouváme se za dlouhé čekání a nepříjemnosti, které jste zažil. Vaše zkušenost nás velmi mrzí. Situaci na dané lékárně prověříme a sjednáme nápravu.
Vaše BENU -
- Nepříjemné neprofesionální jednání obsluhy.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Omlouváme se za nepříjemnou zkušenost, kterou jste měl s naší obsluhou.
Váš podnět bereme velmi vážně a okamžitě ho prošetříme. Naším cílem je poskytovat všem našim zákazníkům profesionální a příjemný servis.
Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti a děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která nám pomáhá zlepšovat naše služby.
Vaše BENU -
- nejdražší lékárna široko daleko
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Je nám líto, že jste nespokojena s našimi cenami. Snažíme se poskytovat kvalitní produkty a služby, což se může odrazit na cenách. Přesto si vážíme Vašeho názoru a budeme ho brát v úvahu při budoucím nastavování cenové politiky.
Naším cílem je zajistit, aby naši zákazníci byli spokojeni nejen s kvalitou, ale i s cenovou dostupností našich produktů.
Děkujeme za pochopení a doufáme, že nám dáte příležitost Vás přesvědčit o hodnotě našich služeb.
Vaše BENU -
- Otevírací doba je nemožná,zvlášť pro lidi chodící do práce.Zavírat v 15.00 je samotář.
Zvolte jinou lékárnu!
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Mrzí nás, že Vám otevírací doba nevyhovuje. Rádi bychom Vás však informovali, že lékárna má zkrácenou otevírací dobu pouze v pátek, kdy zavíráme v 15:00. Ve zbývající dny máme otevřeno od 7:30 do 17:00, abychom zajistili dostupnost pro naše zákazníky i po pracovní době.
Co se týče doručení zboží, Vaše objednávka byla připravena k vyzvednutí hned následující den po objednání a nikoliv za 5 dní.
spokojenost, rychlé dodání
Reakce obchodu Benu.cz
děkujeme za zpětnou vazbu a hodnocení 100%.
Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojena, a proto věříme, že se jedná jen o překlep a náš obchod doporučujete.
Neochotná magistra.
Reakce obchodu Benu.cz
velmi nás mrzí, že jste měla nepříjemnou zkušenost s naší magistrou. V naší lékárně klademe velký důraz na profesionální a vstřícný přístup ke všem zákazníkům, a proto nás Vaše stížnost velmi mrzí.
Vaši zpětnou vazbu bereme velmi vážně a budeme se jí zabývat, abychom mohli zajistit, že se podobná situace nebude opakovat. Rádi bychom Vás ujistili, že podnikneme potřebné kroky k nápravě.
Děkujeme Vám za upozornění.
Vaše BENU -
- Od 12,00 do 12,30 přestavka, ktera neni uvedena na webovych strankach!! Otevřeli až 12,35!!
Poledni přestavka ktera neni uvedena na webu obchodu!!!
děkujeme za zpětnou vazbu.
Velmi nás mrzí nepříjemnosti, které Vám způsobil náš neočekávaný provozní výpadek. Jednalo se o ojedinělou situaci, kdy bylo z provozních důvodů nezbytné lékárnu uzavřít na povinnou pauzu.
Vaši zpětnou vazbu bereme velmi vážně a budeme pracovat na tom, aby se podobné situace v budoucnu neopakovaly.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.
Vaše BENU