• Rychlost doručení

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za pěknou recenzi. Snažíme se o co nejrychlejší vyřízení objednávek, aby zákazníci objednané produkty obdrželi co nejdříve. Věříme, že postel Safe udělala radost a splnila očekávání.

• Vyborná komunikace

S postýlkou jsme velmi spokojeni. Je kvalitně vyrobená a pečlivě natřená. Velmi mě potěšilo, že nám v Benlemi vyšli vstříc i s dodáním prkna a spojovacího materiálu, který v základním balení nebyl. Mohu jen doporučit.

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Naše postele lakujeme ručně a dáváme si záležet na tom, aby bylo vše v pořádku. Pokud je to v našich možnostech, snažíme se vyjít vstříc požadavkům našich zákazníků, aby byli spokojení. Věříme, že postýlka Tery udělala malé princezně radost. :)

• výborná komunikace
    • vstřícnost

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za pěknou recenzi. Jsme rádi, že vyřízení objednávky v pořádku proběhlo. Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě.

• Široká nabídka domečkových postýlek
    • Hezký e-shop
    • Poměrně robustní konstrukce, unese i dospělého
    • Problémy při dodání
    • Nedokonalosti zpracování a návodu

Silně váham mezi volbami doporučit a nedoporučit. V mém případě jsme se pohybovali chvíli na jedné, chvíli na druhé straně. Nakonec se kloním k doporučení, ale s varováním Pro doporučení hovoří výsledek, kterým je hezká a relativně robustní postýlka. Proti pak problémy s dodáním, zahrnující nakonec více než dvojnásobnou lhůtu oproti maximu uváděnému v eshopu. Ta byla zapříčiněna mimo jiné nesprávnou kompletací zakázky a nutností dodání chybějícího dílu. Krom toho jsem v dodávce objevil údajně záměrně nelakované části zábran, které na žádných produktových fotografiích nejsou zřejmé. To společně s několika dalšími drobnými nedostatky lakování stálo za prosbou o dodání trochy barvy a následnému dolakování v domácích podmínkách. Nedostatky v návodu k sestavení, jsou pak už jen nepodstatným detailem. Suma sumárum postýlka nakonec pěkná, ale chtělo by to mnohem víc pečlivosti ve všech směrech.

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že se u objednávky vyskytly komplikace, které jsme se snažili řešit co nejrychleji a nejlépe, jak bylo v našich silách. Na našich návodech stále pracujeme a pokud se objeví nějaká chyba, opravíme ji.
    Objednávka byla odeslána v uvedeném termínu do 3 týdnů, následně jsme se zákazníkem řešili výměnu chybně zaslaného dílu a barvy. Reklamace byla vyřízena během 14 dnů od nahlášení.
    Děkujeme za důvěru a věříme, že bude postýlka Fence dlouho sloužit a dělat radost.
    Tým BENLEMI

Zbozi zatim nedorazilo ale komunikace super. Obchod nam vysel vstric s doplnenim objednavky, nauctovali i slevu.

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za kladné hodnocení. Snažíme se našim zákazníkům vyjít maximálně vstříc, aby byli spokojeni jak se zakoupeným zbožím, tak i se zákaznickou péčí. :)
    Tým BENLEMI

• Rychlé doručení pokud je zboží na skladě.

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za pozitivní recenzi. Objednávky se snažíme vyřizovat a objednané zboží odesílat co nejdříve je to možné.

• bezproblémový eshop
    • rychlá výroba/dodání
    • drobné poškození zboží z přepravy GLS

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za hodnocení. Těší nás spokojenost s rychlým vyřízením objednávky. Věříme, že postel Nova splnila očekávání a udělala radost. Mrzí nás, že došlo k poškození při přepravě. Vždy doporučujeme při doručení zásilku zkontrolovat a v případě poškození krabic buď převzetí odmítnout, nebo sepsat s řidičem zápis, abychom mohli uplatnit reklamaci u dopravce. Pokud se na nás zákazník obrátí s poškozeným obsahem zásilky, situaci dále řešíme.
    Tým BENLEMI.

• Postel šla velmi jednoduše složit, zvládla jsem to sama
    • Občas jde na internetu najít i slevový kód
    • Matrace přišla sice srolovaná, ale nebyla asi dlouho. Nezkroutila se po rozbalení
    • Rychlé doručení

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vyřízení objednávky i doručení v pořádku proběhlo. Také nás těší, že objednaná postýlka Fence splnila očekávání a montáž hladce proběhla. Věříme, že udělala radost a bude se v ní krásně spinkat.
    Tým BENLEMI

Po téměř měsíci od objednávky informace o nedostupnosti části objednaných produktů

Reakce obchodu Benlemi

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu.
    Mrzí nás, že jsme nemohli dodat část objednaných produktů z důvodu, že náš dodavatel přestal vyrábět objednanou barevnou variantu. Zákaznici jsme kontaktovali s nabídkou alternativní varianty.
    Tým BENLEMI.

• Krásná postel, propracovaná. Určitě doporučuji.
    • Nic

Reakce obchodu Benlemi

Hezký den, děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu.
    Záleží nám na kvalitě vyráběných produktů a snažíme se, aby byli spokojení i naši zákazníci.
    Ať postýlka Fence dobře slouží a dělá radost! :)
    Tým BENLEMI

• Krásná a kvalitní domečková postel

Reakce obchodu Benlemi

Pěkný den, děkujeme za milou recenzi.
    Těší nás spokojenost se zakoupenou postelí Tery a věříme, že udělala radost a je ozdobou pokojíčku! :)
    Tým BENLEMI

Velký výběr sortimentu v dobré kvalitě a za příznivou cenu

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za kladnou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vyřízení objednávky v pořádku proběhlo. Na nabídce našich produktů stále pracujeme, aby naši zákazníci našli vždy, co hledají a se zakoupenými výrobky byli spokojeni. :)
    Tým BENLEMI

• dodání trvalo déle, protože přepravci prvně došel jen jeden balík a druhý den druhý a teprve po urgenci mi navrhli termín doručení na adresu
    • krabice byla celá rozbitá, fošny vyjížděli ven, přepravce tvrdil, že to tak už dostali, že to bylo špatně zalepené
    • postel nakonec byla kompletní, poskládat šla jednoduše, ale zaskočil mě bílý nátěr, kdy myslím, že by byla potřeba ještě jedna vrstva, a dřevo i nátěr je hrozně měkké, hned při stavbě se nám to na několika místech odřelo

Komunikace byla fajn, se vším mi poradili, ale celkově jsem z postele zklamaná - dodání a provedení postele. Bohužel, moc jsme se těšili.

Reakce obchodu Benlemi

Dobrý den, děkujeme za recenzi.
    Objednávku jsme prověřili a došlo ke komplikacím na straně dopravce, kdy byly balíky na depech rozděleny. Dopravce GLS někdy z toho důvodu může doručovat balíky odděleně, protože má každý své sledovací číslo.
    Mrzí nás, že také došlo k poškození při přepravě. Díly i krabice od nás odcházejí vždy neporušené a dobře zabalené. K poškození však může dojít při překládání během přepravy. V informačním emailu vždy zákazníky žádáme o kontrolu neporušenosti zásilky a v případě viditelného poškození obalu zásilku buď odmítnout nebo převzít "s výhradou" sepsáním zápisu o škodě.
    Postel lakujeme vždy dvěma nátěry s použitím bílé podkladové barvy, mezi nátěry dřevo přebrušujeme.
    Protože používáme k výrobě smrkové dřevo, které patří k měkčím typům dřeva, může dojít k mechanickému poškození.
    Zákaznici jsme kontaktovali emailem s nabídkou řešení.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za pěknou recenzi. Objednávky se snažíme vyřizovat co nejrychleji, aby se naši zákazníci mohli brzo těšit z objednaných výrobků. :)

• Zákaznícky servis
    • Kvalitná a krásna posteľ

Skvelý , ochotný a milý zákaznícky servis. Aj napriek mojim komplikovaným požiadavkám, všetko ochotne hneď vybavili! Veľká spokojnosť! Aj posteľ , ktorú sme objednali vyzerá byť veľmi fajn a krásna je!

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za milou recenzi, která nám udělala velikou radost! Spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou a snažíme se vždy ze všech sil, aby vše v pořádku proběhlo. Těší nás také spokojenost s naší oblíbenou postýlkou Tery. :)
    Tým BENLEMI

Nakupovala jsem zde poprvé.

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vyřízení objednávky v pořádku proběhlo a věříme, že montessori tabule udělala radost. :)
    Tým BENLEMI

• Vysli mi vstric, nestandartni rozmer a brzke dodani, klaplo to.

Prijemny material

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za pěknou recenzi. Našim zákazníkům se snažíme vždy vyhovět, pokud je to v našich možnostech. Jsme také rádi, že prostěradla splnila očekávání a brzy dorazila.

• rychlost
    • kvalita matrace
    • kvalita mantinelu pleteného do copu
    • postel nemá rozhodně nosnost až 150 kg.
    • rošt taky neodpovídá slibované nosnosti.

Na začátek by ráda vyvedla top kvalitu matrace Metropolis a pleteného mantinelu do copu. Matrace je lehounká a krásně obejme, mantinel do postele je moc krásně udělaný a super vycpaný. Po těchto 2 produktech bych určitě sáhla znovu a vřele je doporučuji!
    V objednávce chyběli flísové podložky, ale obchod jsem kontaktovala a věřím že mi je dopošle.
    Co se týče postele, přišlo opravdové zklamání. Dcera (20kg) doteď spala na posteli z Ikei s nosností 80kg a chtěli jsme něco bytelnější právě z důvodu, že s ní někdy usínáme. Jen pro porovnání, když po posteli z Ikei dcera skáče ani se nehne. Postel Study kompletně celá péruje, je jako na trampolíně. Bohužel 2,5 centimetrová šířku rámu Vám nezaručí lepší stabilitu, a tedy i nosnost pokud dáte k posteli rošt který má 1 cm tenounké laťky které zlomíte aniž by jste je musel přehnul přes koleno. Některé desky byli hodně poškozené, rýhy a oděrky i když balík přisel bez poškození.
    Uvažovali jsme o vrácení postele protože opravdu nesplnila naše očekávaní ale při představě, že budeme postel znovu rozkládat balit a platit za dopravu, tak nás stejně vyjde návštěva hobbymarketu kde koupíme pár desek uděláme nový rošt a postel zpevníme.
    Pokud tedy hledáte, postel s nosností tak 90kg odpovídající přibližně kvalitě Ikei postel určitě doporučujeme na pohled je opravdu krásná. Pokud hledáte bytelnou postel s vysokou nosností zkuste štěstí někde jinde, vyhnete se tím nákladům navíc.

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za zpětnou vazbu k objednané posteli. Mrzí nás, že nesplnila očekávání zákaznice.
    Zákaznice nás kontaktovala ohledně chybějících podložek, které jsme doposlali. Reklamaci postele s námi řešit nechtěla, rozhodla se poradit si sama. Nabídli jsme také výměnu poškozených dílů. Díly vždy před odesláním kontrolujeme. Postel Study patří k našim nejprodávanějším a u zákazníků nejoblíbenějším modelům již několik let. Nosnost postele jsme testovali na zátěž 150 kg a postel ji vydržela.
    Tým BENLEMI

• Priznivy prozakaznicky servis. I pres uvodni chybu v plneni objednavky (chybejici/poskozene zbozi - muze se stat) obchod rychle vy/resil napravu a kompenzaci
    • Bytelné zboží - nábytek
    • Dlouhe dodaci lhuty

Reakce obchodu Benlemi

Moc děkujeme za pozitivní hodnocení. Velmi si vážíme našich zákazníků a pokud se něco nepovede, snažíme se situaci co nejrychleji vyřešit a napravit, aby bylo vše v pořádku.
    Na zkrácení doby výroby usilovně pracujeme, aby byly objednané produkty co nejdříve vyrobeny a doručeny našim zákazníkům.
    Děkujeme za podporu a důvěru.

• Rychle jednání
    • Dobrá komunikace
    • Vyrobili nakonec rychleji než bylo na webu

Reakce obchodu Benlemi

Děkujeme za krásnou recenzi. Snažíme se, aby náš nábytek byl co nejrychleji vyroben a objednávky rychle vyřízeny. Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě!