Vše proběhlo v pořádku :)
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Nabytek kvalitni, s navodem snadno smontovatelny, vsechny soucasky dodany, dobre zabaleno.
- Komunikace s obchodem
Objednávka byla kvůli povodním o měsíc odložena a při montáži byl zjištěn jeden chybný díl. Důležité ale je, že se vždy dalo prodejci snadno dovolat a získat relevantní informace. A nový díl byl do pár dnů zaslán i s malou kompenzací.
- Vše dorazilo v pořádku
- příjemná komunikace
Rychle dodání, milé jednání. Mantinely do postele moc hezké. Děti měli radost.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Vse v naprostém pořádku a moc doporučuji, syn je spokojeny
- Rychlost dodání, příjemné jednání, vstřícnost a ochota při řešení neobvyklých situací, která není jinde k vidění.
Již 3x urgováno dodání postele, paní na infolince vždy slíbí a nic se neděje. Zaplatili jsme obratem 31.7.2024 a dnes je 31.10.2024. Chápu problémy po povodních, ale ocenila bych férové jednání a informaci o přesném datumu dodání.
Úžasné křeslo. Moc děkujeme!
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Domeckova postel dodána velmi rychle i přes upozornění, ze firmu zasáhly povodně a muže dojít ke zdržení. Takže smekame a děkujeme za krásnou postýlku!
Zatím nemohu hodnotit, postel zatím nedorazila
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- dodání ve stanoveném termínu
- dobrá
- kvalitní postele
- děti je mají rády
- poradí po telefonu
doba dodání (výroba) ale s tím se počítá
Objednáno pro syna - spokojenost. Vysoká, pohodlná matrace. Doporučení
Vše v pořádku, doporučuji.
- Komunikace
- Nekvalitní postele
I když jsem nebyl spokojený s kvalitou postele, tak vrácení proběhlo v pořádku a celková komunikace obchodu byla na dobré úrovni.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Mrzí nás, že objednaná postel zákazníkovi nevyhovovala. Snažili jsme se o co nejrychlejší vyřízení požadavku na vrácení postele a jsme rádi, že se vše proběhlo bez komplikací k zákazníkově spokojenosti.
Tým BENLEMI -
- Dobre slevove akce
- Rost k posteli jako darek
- Ceny
- Sortiment
- Dobra komunikace obchodu
- Zadne jsem neshledal
Urcite mohu doporucit nakup - komunikace na jednicku - informuje prubezne o stavu objednavky. Sortiment bohaty a pokud chytnete jednu ze slevovych akci, tak nakoupite skutecne vyhodneji.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za podrobnou recenzi, která nám udělala velkou radost. Snažíme se našim zákazníkům vyjít vstříc co nejširší nabídkou kvalitních produktů za co nejlepší cenu. Jsme rádi, že vyřízení objednávky hladce proběhlo. Věříme, že postel Ararat splnila očekávání a bude dobře sloužit. :)
Tým BENLEMI -
Osobní kontakt, udělali vše proto, aby zboží dorazilo v termínu - hodnotím velmi kladně.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za milou recenzi. Snažíme se objednávky vyřídit co nejdříve, aby objednané produkty včas dorazily našim zákazníkům.
Tým BENLEMI