• cena
    • špatně zabalené zboží

Objednal jsem si žebřík. Prodávající bohužel zboží vůbec nezabalil a podle toho taky dopadlo. Zboží dorazilo poškrábané a otlučené. Jednalo se o kosmetické vady, funkčně v pořádku.

Reakce obchodu BAŤACZ

Dobrý den, děkujeme za nákup v BAŤACZ. Mrzí nás vaše hodnocení nedoporučuji, přestože, jak píšete se jedná o kosmetické vady vzniklé při dopravě. Šestimetrový žebřík není lékárenská váha a při jeho používání další oděrky zcela jistě vzniknou. Navíc máte v košíku možnost volby "nadstandardní balení". Admin

• nespolech

Objednala jsem zboží (sekačku na trávu) , které měl obchod uvedené jako skladem do 3-5 dnů. Objednávku jsem zrušila po tom, co mi z obchodu přišel e-mail s tím ,že na skladě je sekačka "z loňským označením" a "je to ta samá , jen výrobce každý rok přečísluje " . Po telefonickém hovoru , kdy jsem trvala na dodání vybrané sekačky , prodejce sdělil že pokud výrobce sekačku má , tak to není problém , že ji tedy objedná a do druhého dne ji bude mít . E-mailová odpověď po 24 hodinách byla , že výrobce sekačku skladem nemá ......koupila jsem bez problému jinde , nabízelo ji hned několik e-shopů . Žádnou sekačku s "loňským označením" jsem nikde v žádném obchodě ani srovnávači nenašla . Tolik má osobní zkušenost .

Reakce obchodu BAŤACZ

Dobrý den, mrzí nás Vaše hodnocení, ale pro případné čtenáře se pokusím vysvětlit. To že vás náš zákaznický servis upozornil, že sekačka je vyrobená v roce 2021 rozhodně nepovažuji za chybu, naopak to je v souladu s firemním kodexem BAŤACZ. Jelikož máme od výrobce dostatek informací , že v r. 2022 dosud výroba tohoto stroje nejela, dovolím si tvrdit, že i ta sekačka, kterou jste koupila jinde má na výrobním štítku rok 2021, nebo možná i starší. Tolik mé osobní vysvětlení. Admin

• nepravdivá dostupnost

Objednávka zboží uvedeného skladem byla ze strany obchodu zrušena s odůvodněním "produkt bohužel nemá dovozce skladem".
    Tedy zboží skladem ani neměli, přestože bylo uvedeno skladem.

• Po objednání zboží *editováno* Baťa zrušil objednávku, protože se mu zboží nechtělo objednávat :-)

Zde už niky více.

Není to pravda. Admin

• Objednávka přijata a po několika dnech napsali že zboží neni

Nic už neobjednal zboží nabízí ale nemaji

• Cena
    • Čekací doba delší než píšou

Dobrý den, děkujeme za nákup v BAŤACZ a Vaše hodnocení. Admin

Po šesti dnech od objednání nikde nic..nepřišel ani mail o vyexpedováni zboží nebo od převzetí dopravcem. Zboží přitom bylo v obchodě skladem.

• Nedorucili mi nič-0bodov

Reakce obchodu BAŤACZ

Zvolil jste platbu zálohovou fakturou - nezaplatil jste ji, tak jste zákonitě obdržel NIČ. admin

• Ani po tydnu nejsou schopmi zaslat zakoupene zbozi, co MAJI skladem.

Vyhnout se obloukem tomuto obchodu!

Reakce obchodu BAŤACZ

Dobrý den, pane Johny, požadavky zákazníků se snažíme maximálně plnit, ovšem ten váš :
    "Nebudu doma, ať mi řidič nechá balík u dveří, na zaplaceni se potom dohodnu s PPL" opravdu plnit nemůžeme a proto náš zákaznický servis zcela správně zakázku stornoval. Admin

Objednáte, zaplatíte, žádné potvrzení - nic, zavoláte, řeknou, že je vše v pořádku a v pátek Vám na adresu dojde zboží, místo toho dojde e-mail o stornu. Velmi špatný přístup i komunikace.

• sliby chyby

Nereagují na emialy. Objednával jsem materiál pro svého zákazníka, který na dodání trval. Baťa měl materiál skladem ( na rozdíl od konkurence ) a tak jsem na webu objednal. Ihned po obdržení jejich potvrzovacího emailu jsem potvrdil i konečnému zákazníkovi - ten však objednávku pozastavil. Proto jsem do jejich potvrzovacího emailu cca do 5 minut po obdržení zrušil objednávku emailem, nic se nestalo a objednávku stejně dodali.

• Cena
    • Po objednání zboží, kde bylo uvedeno, že je skladem, mi bylo oznámeno, že pro velký zájem jsem v pořadí za cca dva měsíce

• Uvádí skladem to co skladem nemá
    • Špatná komunikace se zákazníkem

Zboží objednáno před 25 dny. Dosud nedorazilo, přestože už několikrát mi psal majitel, že "zítra" už to zboží mít bude. Jedna položka prý nejde objednat vůbec (eshop ji uváděl skladem).

Uvažuji o úplném zrušení objednávky, protože po měsíci už mám čekání dost a stejně co nutně potřebuji, to nepošle.

Produkt byl v nabídce, ale skladem ne. Špatná informace zákazníkovi.

Reakce obchodu BAŤACZ

Dobrý den, provedli jsme úpravu - produkty které měly doposud dostupnost VÍCE NEŽ TÝDEN a jedná se o zboží o které je zájem, nově označujeme dostupností NA DOTAZ a takto označený produkt nelze vložit do košíku. Zákazník může poslat ze stránky produktu dotaz a takovýto obchodní případ je řešen individuálně. Bohužel výroba i zásobování v současné době vázne z obecně známých důvodů. Admin

• nevím nic o zakázce

nevím nic o zakázce

Reakce obchodu BAŤACZ

Dobrý den, pokud uvedete neplatný email, žádná informace k Vám nemohla dojít. Admin

Inzerované zboží nebylo skladem.

• Cena a doprava.
    • Již nebudu nakupovat u prodejce,pokud má zboží ,,skladem u dodavatele".

• Od objednavky se nikdo neozval, na muj dotaz zda maji zbozi skladem NIKDO NEODEPSAL. Dodnes nikdo nekomunikoval.

V tomto e-shopu jiz nikdy neobjednam.

Reakce obchodu BAŤACZ

Dobrý den, z prvotního šetření jsem Vaši zprávu s dotazem nedohledala, nechám administrátorem prověřit komunikaci na poštovním serveru - pokud bude zjištěna chyba z naší strany, samozřejmě Vám pošleme omluvu. Vaše rozhodnutí u nás již nikdy neobjednat nás mrzí, přesto ho ale respektujeme a Váš účet jsme deaktivovali. Admin