nevím jestli slibované přijde, očekával jsem dodání obratem.
- Záměna zboží, obchod na reklamaci nereaguje
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, mimo toto hodnocení nemámě žádnou informaci, co bylo podle Vás zaměněno, pokud byste to napsal na zákaznickou linku, zcela jistě by již bylo vyřešeno a pokud by se prokázalo, že jsme chybovali, obdržel byste i omluvu. Admin
- Objednávku přijali a jinak nic
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, zkontroloval jsem a nenašel jsem pochybení na naší straně - odeslal jsem Vám i vysvětlení s doloženou komunikací mailem, že zboží bylo připravené 22.7.2024. Zboží jste vyzvedl až po urgenci sms zprávou, že se blíží konec lhůty k vyzvednutí. Hodnocení nás mrzí, ovšem nemám se za co omlouvat. Admin
Vadí mi, když jakýkoli obchod má na svých stránkách informaci, že je zboží dostupné a ono není. A když už není dostupné a objednávka normálně proběhne, tak je neprofesionální, když obchod informuje zákazníka až po několika dnech, že musí objednávku stornovat, protože zboží nemají na skladě. Za mne neprofesionální přístup.
Žádné nemám
- Velmi dlouhá čekací lhůta na dodání zboží a téměř nulová komunikace e-shopu, po mém dotazu přišla jen neurčitá odpověď: "Z kraje týdne posíláme."
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, zboží označené dostupností "VÍCE NEŽ TÝDEN" můžeme dodat, ale předpkládaný termín dodání obvykle ověřuje a komunikuje náš zákaznický servis. Admin
slibovali že zboží vyskladní za týden dnes se blíží konec zmíněného týdne a kde nic tu nic
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, pane Zbyňku, zkontroloval jsem Vaši zakázku - z naší strany jsem pochybení nenalezl. Zálohovou fakturu na 516 CZK jste uhradil pouze 426,43 CZK, což je cena bez DPH. Logicky systém nepustil neuhrazenou zakázku k expedici. Admin
20. v noci objednáno a do 27. zatím nebylo ani odesláno! Sice se druhý den ozvali, že jedna věc z objednávky není skladem, ale jinak slabší.
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, jak sám potvrzujete, z naší strany komunikace probíhala správně - informovali Vás, že jeden produkt označený dostupností více než týden brání expedici, nabídli Vám první odeslání bez této položky a druhé odeslání po naskladnění, sám jste zvolil, že počkáte na komplet. Hodnocení nedoporučuji nás proto mrzí. Admin
- Neni napsano ze zboži neni na skladě objednávka cca 7 dni skliz jednani pani na telefonu nic moc nedoporucuji
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, dostupnost zboží jednoznačně a srozumitelně deklarujeme u každého produktu, mimo vás to zatím všichni pochopili. Snažíme se zákazníkům maximálně vycházet vstříc, ovšem předpokládá do elementární znalosti na straně zákazníka. Za jednáním naší pracovnice zákaznické linky si stojím - mám ho dokonala monitorované. Admin
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Dobrá cena.
- Nemohu hodnotit, zboží zatím nepřišlo. Dodání avizováno 3 - 5 dnů, je to již 8. den Doufám, že někdy dorazí. Nevadí. Počkám. Co také jiného.
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, Vaši kritiku přijímáme a posíláme omluvu - někdy se něco nepodaří. Admin
- Mizerná komunikace.
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, mrzí nás že nejste spokojený - náš zákaznický servis se Vám snažil vysvětlit, že akce na zboží trvá vždy do určitého data, nebo do vyprodání akční zásoby. V deníku událostí jasně vidím formy i obsah komunikace - mailem i telefonicky. Admin
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Zboží nebylo doručeno. Nepřál jsem si být dotazovan na zpětnou vazbu a stejně dotazník dorazil. Žádná komunikace že strany obchodu po té co jsem uhradil částku. Nevím kdy zboží přijde, ale verim že jednou dorazí.
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, vážený zákazníku, děkujme za nákup. Dotazník spokojenosti neodesílá prodávající, ale přímo server Heuréka. Od nás jde pouze dotaz, zda si zákazník přeje nebo nepřeje být informován o budoucích akcích, novinkách atd. a tento zákaznický pokyn samozřejmě respektujeme. Ohledně lhůty Vás kontaktoval náš zákaznický servis. Za zdržení se omlouváme. Admin
Nedodržena dodací lhůta 5 dní.
Na zboží které bylo skladem čekám už více než týden.Byl to dárek k narozeninám ale bohužel nestihl dorazit.
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, zboží od nás nemohlo nikam dorazit, nikam jsme ho neexpedovali - v objednávce jste zvolila osobní odběr, proto bylo zboží připraveno k osobnímu odběru a informovali Vás sms zprávou. Admin
- Nabízí co ani nemají skladem.
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, ano máte pravdu, ale takové produkty jsou označené příznakem "nedostupné" nebo "více než týden". Bohužel na některé zboží např. kotle, nebo štípačky je od výrobců rezervační fronta v řádu týdnů i měsíců - vystavené je mít musíme a i nadále budeme, protože s ohledem na uvedené skutečnosti je většina zákazníků ochotna akceptovat dodací lhůtu. Takovéto obchodní případy řešíme individuálně a náš zákaznický servis informuje nakupující mailem i telefonicky o termínech dodání. Admin
Nedůvěra
Reakce obchodu BAŤACZ
Dobrý den, nechápu o co se jedná. Admin
U zboží napsáno Skladem u dodavatele. Tak jsem se pro jistotu zeptal, jaká je dodací lhůta. No prý "Do dvou dnů u Vás". "Samozřejmě" to bylo týden. :(
Navíc jsem měl objednanou dopravu Balík na poštu (abych nemusel řešit kdy dopravce přijede) a přijel Top Trans a ještě jsem musel platit v hotovosti místo kartou :(