- Velmi rychlé dodání.
Tento e-shop jsem neznala. Nalákala mě ale o hodně výhodnější cena bot, tak jsem to riskla. Večer jsem zaplatila, ráno už mi došlo potvrzení a faktura plus mail o odeslání. Boty přišly v pořádku a slouží :-) Díky za bezproblémový servis.
- Absolutní snaha vyhovět, takový zákaznický servis se jentak nevidí. Za mě 200% spokojenost.
Naprosto super
- Spokojeny
- Bez problému
Rychle, kladné vyřízení, vše v pořádku.
- Jdou vstříc požadavkům zákazníka
- Přehledně zpracované grafické rozhraní e-shopu
- Pouze z počátku delší doba odezvy komunikace/hluchý telefon
- Nelze nakupovat na dobírku
Objednávku jsem sice nakonec zrušil, protože zboží nedorazilo do týdne a vázla komunikace, ale peníze byly po zaslání storna mailem spolu se slušně zformulovanou omluvou do 3 dnů zpět na účtu.
- rychlost odeslání
- komunikace
Komunikace je sice zdlouhavější, ale e-shop se snaží vyjít maximálně vstříc. Všechny mé požadavky byly nakonec vyřízeny k mé spokojenosti.
- rychlé jednání, solidní cena
- Rychle zaslání
- Komunikace
Uprimne jsem se na zacatku bala nakoupit z neoverenejo obchodu, ale vse bylo v naprostem poradku. Doporucuji
Rychlá komunikace i vyřízení objednávky
- sortiment, zboží odpovídá popisu a boty sedí dobře, komunikace s obchodem, zásilka dorazila v avizovaném termínu, vše v pořádku
- Velmi ochotný majitel proaktivně spolupracoval při mnou vyžádané změně adresy
- rychlost dodání
- snadno dohledatelné informace
- Den před nákupem bot byla na webu uváděna odlišná cena
Celkově jsem s obchodem spokojena
- Ceny
- Delší odeslání
- Malá komunikace
- Neodeslana faktura
Doručeni po tydnu, přišel mi pouze e-mail o zaplacení a od ty doby nic. Pak Dotazník a dopravce, stále chybí faktura, ale hlavně ze boty přišly.
- rychlé odeslání
Výborná komunikace a rychlé odeslání. Příště nakoupíme zase zde. Děkujeme.
- rychlé odeslání
Výborná komunikace a rychlé dodání.
- Rychlé vyřízení, bezkonkurenčně nejlepší cena.
- Skvělé ceny. Doprava zdarma (i při vrácení). Vše bylo v pořádku!
- Uprimne jsem mela pochybnosti o obchodu,protoze nemel hodnoceni,ale riskla jsem to a jsem spokojena. Cena, rychlost, kvalita. Objednala jsem v utery a v pondeli jsem se nazula do svych novych bot :)
+ rychlé dodání, komunikace ok
- Kvalitní zboží
- Přehledný web
- Možnost on-line platby
- Komunikace by mohla být lepší (obzvlášť když má e-shop dovolenou)
- Omezený způsob dopravy (pouze PPL a GLS)
Měla jsem bohužel tu smůlu, že jsem zboží objednávala v termínu dovolené obchodu. O této skutečnosti jsem se však dozvěděla až po několika dnech, kdy jsem web navštívila znovu a zobrazilo se mi vyskakovací okno - tato skutečnost by mohla být komunikována lépe, např. na úvodní stránce webu, nebo v e-mailové notifikaci. Vyskakovací okna se ne vždy dobře zobrazují.
- Super ceny.