• Online zakoupeno šrobovací letadlo, dorazilo auto bez možnosti jakékoliv výměny s tím, že jde o zboží ze stejného sortimentu a ceny.
    • Při výběru metody doručení nejprve osobní vyzvednutí avizováno jako zdarma, následně při platbě najednou za to poměrně velký peníz.

Reakce obchodu Bambule.cz

Vaše zkušenost nás mrzí. Bude Vás kontaktovat naše zákaznická podpora ohledně kompenzace za způsobené problémy.

Bambule.cz

• Zbozi, ktere jsem rezervoval na prodejne, bylo nakonec uplne jine nez na fotografii! Za mne docela podvod!
    • Na webu inzerovali klibovou cenu nizsi nez pro neprihlsene. Jelikoz jsem clenem, prihlasil jsem se a zjistil, ze po zalogovani je cena uplne stejne jako pro ostatni. Za mne dalsi podvod.
    • Na mail odpovedeli jen jednou, na vytku o klubove cene vubec.

• Zdvořilost prodavaček
    • Mají toho hodně, dlouho jsem čekal

náročná komunikace

Nelogický systém, uznaná reklamace řešena poukázkou, nikoliv vrácením peněz! Poukázku nelze použít v kombinaci na nakup eshopu a obchodu.

• Nefunkční e-shop. Kontaktoval jsem

• Slevy jsou jen na e-shopu. V kamenné prodejně jsou pak jiné ceny. Nakupoval jsem zde, jelikož mi byl zaslán slevový kód na 100Kč, který nešel následně uplatnit.
    • Nefunkční e-shop - objednávku jsem musel rozdělit do 3 jednotlivých položek a platit na prodejně vše zvlášť.
    • Do dnes (dva týdny) mi neodpověděli s dotazem týkajícím se jejich nefunkčního eshopu zaslaným na jejich info.

Nedoporučuji tento obchod.

Nesmírně mě mrzí chování obchodu. Zboží, které bylo na stránkách skladem, nakonec dle vyjádření volající operátorky skladem nemají. Ze strany obchodu vůbec nebyla snaha nabídnout náhradu, kterou mají skladem. Navíc peníze víc jak týden mi pořád nedorazily na účet zpět. Hlavně, že platit musíte hned. Škoda - reputace na hovno.

• Objednaná konkrétní figurka, objednávka potvrzena, ale při vyzvednutí na místě byla nachystána jiná figurka a požadovaná vůbec nebyla.
    • Nepřehledný e-shop. Píšou figurka Buzz rakeťák, ale pod názvem se skrývá celá sada figurek bez nemožnosti si vybrat konkrétní.

Jako aby v košíku mohla být jen jedna položka a kvůli 4 produktům muset udělat 4 objednávky a dostat 4 paragaony, pecka :-(

Objednala jsem si z e-shopu zboží na prodejnu. Po třech dnech od doručení na prodejnu mi přišel email, že jsem si zboží nevyzvedla a posílají ho zpět. Už uplynul měsíc a peníze mi nevrátili. Za objednávku si samozřejmě nechali zaplatit předem a doručení na prodejnu stojí 49 Kč.

Reakce obchodu Bambule.cz

velice se omlouváme. Pravděpodobně se nám příkaz k zpětné úhradě někam zatoulal a určitě nešlo o záměr. Dnes jsme peníze vrátili zpět.

Bambule.cz

Bez udání důvodu obj. zrušena. Objednal jsem jinde, sem už nepůjdu.

Reakce obchodu Bambule.cz

Vaše rezervace na prodejně expirovala. Z tohoto důvodu byla také stornována. Vždy je samozřejmě možné dobu vyzvednutí objednávky prodloužit, stačí nás kontaktovat.

Bambule.cz

• Zboží skladem a ihned k odběru
    • Rozdílné ceny eshopu a prodejny

Potřeboval jsem pořídit jedno konkrétní Lego jako dar pro bratra, tak jsem si jej našel ve vyhledávači a cestou z práce se pro něj stavil. Jaké bylo mé překvapení, když v regálu byla stavebnice za naprosto jinou cenu. Takže jsem vrátil Lego zpět, odjel, doma objednal na netu a druhý den vyzvedl za cenu o 12% nižší. Tady je prostě něco špatně...

• neni jedinny to je nejvetsi vyhoda tohoto eshopu
    • eshop z doby krale klacka nemoznost si vybrat dany sortiment, tak aby nenastal problem rovnajici se zaslani podnetu na COI
    • neschopnost uznat chybu na strane eshopu i pobocky

nikdy vice

• Nepříjemné prodavačky/pokladní

poškozene obě krabice lega.

Reakce obchodu Bambule.cz

velice se omlouváme. K poškození pravděpodobně došlo při přepravě externím dopravcem. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat ohledně výměny zboží nebo případné slevy z Vašeho nákupu.

Vaše Bambule.cz

• Nesmyslne obchod nerozlišuje mezi výrobky v sérii tzn. objednáte si Dory, přijde výzva k vyzvednutí a na místě se dozvíte, ze nemají Dory, ale jen třeba Nema. Naprosto neprofesionální!

• Ceny hraček se líší od těch co jsou na stránkách a co jsou v obchodě.

Prišiel úplne iný kostým ako na obrázku.

zboží bylo poškozené