Reklama

• Objednávka byla rychle a v pořádku vyřízená.

Mezi objednáním a dodáním na prodejnu proběhla jen velmi krátká doba, vše se uskutečnilo v naprostém pořádku.

Rychlé dodání

• Je fajn když jde zboží z internetu zarezervovat na prodejně a pak vyzvednout

• Prasklá plnící nádoba

Hned co jsme rozbalili jsme zjistili že je prasklá nádoba na plnění vody

Reakce obchodu Bambule.cz

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Omlouváme se,  že dodaný produkt byl dodán poškozený. Hračka je od výrobce dodávána v kartonové krabici a v takovém případě nelze před odesláním závadu odhalit. Jakmile reklamovanou hračku obdržíme, bude vaše reklamace neprodleně  zpracována. Za nedopatření se omlouváme.  Tým Bambule

• Rychlost dodání
    • Sortiment
    • Zatím žádná

Vše v pořádku a rychle připraveno. Velký výběr.

• Jsem spokojená.

• Vše bylo v pořádku - doporučuji.

vse ok

• Potřebovala jsem koupit kartáč a tyč do bazénu a vzhledem k tomu, že jsem doma již měla hladinovou síťku tak jsem potřebovala aby vše bylo kompatibilní s jednou tyčí.

Prostě doporučuji, mají výběr a cenově dostupné výrobky.

• Dobrá komunikace

v pořádku, doporučuji

• spolehlivý obchod, slušné jednání

• rychlost dodání
    • neznám

• rychlá obsluha a ochota
    • o ničem nevím

• Objednávka přes e-shop byla naprosto nevyhovující.Při přesunu do košíku a zadání dalšího zboží ,mi předchozí zboží zmizelo.Chtěla jsem několik položek,ale vždy jsem musela zadávat znovu první,ve výsledku jsem měla objednáno méně věcí,než byl původní záměr.Jen pro silné nervy,nikdy asi více.Jinak obj.byla velice rychle vyřízena,a dodána.B.

Reakce obchodu Bambule.cz

Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Mrzí nás, že nákup neproběhl dle vašich představ. Vaše trable mohly být způsobené tím, že některé z produktů nelze rezervovat na prodejně a jiné zase nelze nakoupit na e-shopu. U některých jsou možné obě varianty. U každého produktu je vždy uvedeno, kde je možné jej zakoupit nebo rezervovat.  Pokud by se problém opakoval, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni vám vše vysvětlit a pomoci s realizací nákupu. Tým Bambule

vše v pořádku .. rychlé dodání, komunikace v poho, zboží v pořádku ... děti mají radost

Jednoduché objednání a rychlost dodání.

Nevýhoda obecně, ne v tomto případě: cena ve srovnání s ostatními obchody.

Reakce obchodu Bambule.cz

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Pokud se přihlásíte do Klubu hraček, můžete příště nakupovat za výhodnější klubové ceny. Zároveň budete informována o všech našich akcích. Přejeme, aby stavebnice udělala radost. Bambule