• Zboží měli skladem,ale pak zjistili že už nemají po týdnu
  • Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Stále mi po týdnu zboží nepřišlo. Přitom vše bylo skladem.

Zboží zatim nedorazilo. Již týden se připravuje a již 4 dny se předává dopravci.

• Doručeno jinam než bylo uvedeno v požadavku

Obchod popřel uvedenou adresu na dodání

• ceny
    • neschopnost
    • pomalost

Nejdřív jsem udělal objednávku a pak až přečetl recenze tady a začal jsem se trochu bát, co mi ve skutečnosti přijde. Naštěstí to obchod vyřešil za mě - balík poslal na úplně jinou poštu, než kterou jsem si určil v objednávce. Tam pro to fakt nepůjdu. Takže díky bohu, že u neprověřených obchodů volím dobírku. Jo a že jim trvalo týden odeslat věci, co měli údajně skladem, to je jen třešnička na dortu.

• Toto zboží jsem si neobjednal.
    • Objednal jsem něco jiného, obchodem jsem byl informován o odeslání kompletní zásilky. Po doručení jedná položka chyběla, prý bude doručena samostatnou zásilkou. Již je to týden a jelikož se jedná o dárek pro dceru, již je pozdě.
    • Některé položky neodpovídají, gelové propisky v plastovém pouzdře - dorazily v blistru.

I ordered a lol ooh kitty doll, they sent me a Dj

U Baby Mall jsem koupil buldozer na dálkové ovládání a těšil jsem se, jak si tu hračku s vnoučkem užijeme. Hračka přišla, avšak řádně nefungovala. Výrobek jsem reklamoval a prodejce jej předal k opravě, jak mi tvrdil, výrobci. Výrobce je však v Číně a ve skutečnosti hračku opravoval její dovozce (firma Wiky). To ukazuje na kompetenci prodejce - nedokáže rozlišit výrobce a dovozce. Po cca měsíci mi přišla mi "opravená" hračka. Ta však vůbec opravená nebyla - vykazovala totiž ty samé závady jako předtím. Takže další reklamace a další oprava. Nakonec se buldozer podařilo opravit. Stálo mě to 2 měsíce čekání a dodatečné náklady na poštu.

U prodejce Baby Mall a od dovozce Wiky už nikdy nic nekoupím.

Poslali špatně!

• Určitě velký výběr
    • Levné ceny
    • Zboží přišlo dobře zabaleno
    • Komunikace eshopu
    • Rychlost dodání zboží

Výběr a ceny na eshope mě potěšili, ale nejspíš zbytečně. Levné zboží z číny s dobrou marží. Do košíku jsem přidával pouze zboží skladem, přes to jsem týden čekal na telefonát a doručení bylo 10 dní od objednávky. Svítíci balonky nesvítili (3/4), u vláčku se hned dvě kolejničky zlomili v spoji,...za mě raději kupovat v krámu a nebo počkat na měsíc na čínu.

• Reakce na objednávku rychlá, rychlé doručení
    • 31.1. jsem odeslala zboží zpět spolu s odstoupením od smlouvy. Do dnešního dne /25.2.)nemám žádnou odpověď ani vrácené peníze.
    • Z pošty mám potvrzeno převzetí mnou odeslané objednávky na sklad, od dodavatele vůbec nic!!!

• Siroky sortiment
    • Dobre ceny
    • Dlouha doba doruceni objednavky
    • Slozita a nesrozumitelna komunikace s e-shopem

25.1 jsem zde objednala penál..dnes je 14.2 a pořád nic. Po mém urgovani mi přišel e-mail , že chyba je na straně dopravce a že mě bude paní nadále informovat... Bohužel zatím stále nic... už ani odpověď na další email...

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Velmi dlouhý termín dodání - 10 dní

• doručení trvalo dlouho

Doručení trvalo dlouho, pak slíbili, že odešlou v pátek, ale odeslali až v pondělí, pak už ani neodepsali a ani se neomluvili..

Objednala jsem 12.12. dnes je 7.1. zboží, které mají skladem, mi pořád nedorazilo, objednávku ruším.

Komunikace žádná.

• zboží přišlo ve zmačkané a prořezané krabici