Mají napsáno skladem a potom napíšou , že už se nevyrábí , klamou zákazníka

Na trhu je tolik e-shopu, ktery vyuzivaji dopravce, ktery vas informuji o priblizne hodine dodani zbozi. Tady to vubec nezafungovalo. E-shop pro dalsi nakup uz nezvolim.

• Tovar sa da objednal, ale potom, co zaplatite, tak Vam Napoli, ze ho nemaju a to aj napriek tomu, ze ho stale maju v ponuke. Amateri.

• Zboží nedorazilo

V balíku chyběla jedna položka. Dlouhá dodací lhůta.

• Na stránkách je uvedeno expresní doručení zboží do 3 dnů.. už je to dní 14 a objednávka stále nikde. Po emailu mi bylo sděleno, že se čeká až se produkt nákladní a výmluvy na dodavatele.
    • Paní mi řekla že objednávku budu mit v pondělí, nejpozději v úterý..no ale že mi nepřišel ještě žádný email (zboží meli naskladnit včera) moc tomu teda nevěřím.

Zboží bylo doručeno až na zásah majitele e-shopu,pracovnice 2x spletla doručovací adresu,proto zboží doraza)ilo dost pozdě

• Jiná doprava nežli je napsaná

• Neschopnost zaměstnanců
    • Špatná komunikace
    • Na zboží bych mohla čekat ještě po 2 měsících
    • Nedodané zboží

Jedním slovem: katastrofa!
    S tímto jednáním a neschopností jsem se ještě nesetkala. Vlastně je to jediný e-shop, kterému musím dát takové hodnocení. Ale když nejsou schopni ani na 2. pokus doručit zásilku na uvedenou adresu a ještě chtějí peníze poslat předem, (za jejich chybu), tak to je k zamyšlení. Nikdy více!

Tvrdí, že mají skladem. Nasledně až u potvrzené objednávky informují, že nejdřív za deset dnů. V dnešní době najdete spoustu lepších a důvěryhodnějších

na vyrizeni objednavky jsme cekali vic nez 14 dni bez jakykoliv email nebo komunikace obchodu, zbozi meli byt skladem, objednavka neni ani vyexpedovana... zadna info, nic

• Špatná komunikace. Před týdnem mi přišel email že zboží doručí příští týden. Stále ho nemám. Jsem zvědavá kdy dorazí. Objednala jsem u nich poprvé a naposledy.

Tovar este nedorazil. Eshop poslal mail pred 8dnami ze bude tovar dorucovat a nestalo sa tak do terminu. Ked som tam volal odbili ma o 15:30 ze uz nepracuju a buduci tyzden sa pozru na objednavku. Eshop je maximalne nespolahlivy a neodporucam ho.

Objednávka ani po deseti dnech nepřišla i když zboží mělo být skladem. Po týdnu co jsem se ptala jak to vypadá mi bylo řečeno, že během příštího týdne ji odešlou a dají vědět kdy přijde. Po týdnu stále nic.l

Neskutečně dlouhá dodací lhůta. Na napsaný email mi neodpověděli. Přišel mi email, že zboží bylo předáno dopravci asi po mesici. Dopravce se neozval, že by mi něco vezl. Číslo na sledování zásilky mi také neposlali. Takže nevím,vzdá zboží dostanu.

• Po 10 dnech od objednání stále zboží nebylo doručeno

Nemohu napsat rezenci na zboží, které ještě nemám, po dodání mohu upravit

• 13 dní trvalo dodání
    • Porušený obal
    • Při tom všem přišlo jiné zboží, které nebylo objednané

ani po 15 dnech mi nebylo počáteční mléko Kendamil pro syna dodáno. Já to potřebovala co nejdřív. U jiného e-shopu jsem realizovala mezi tím už dvě objednávky a ty byly doručeny. Dostala jsem od e-shopu jen číslo zásilky ať si to s dopravcem vyřídím sama a jelikož já pro ně nejsem klient, nikdo mě neodpovídá...

Zboží jsem objednávala 2.4.2020, ještě jsem psala mail, ohledně změny tel. čísla, kdy mi paní odpověděla, ale bohužel do dnešního dne mi zboží nedorazilo, ani žádný mail, že se něco opozdilo nebo podobně. Psala jsem ještě jeden mail, jak to s objednávkou vypadá, tak uvidíme, jestli se někdo po Velikonocích ozve.

• Dlouhá čekací doba na doručení

Objednané zboží bylo skladem a po přijetí objednávky obchodem byla odpověď o odeslání zboží až za více jak týden. Proto jsem objednávku zrušila.