- Zbozi skladem, skladem nebylo
Objednala jsem si autosedacku, ktera byla na eshopu skladem. Bohuzel mi bylo po uskutecneni a zaplaceni objednavky sdeleno, ze skladem neni. Domluvili jsme se ze pockam, ale vice nez po mesici mi dosel spatny typ autosedacky - jina latka, jiny typ. Sedacka byla vracena a penize mi obratem zaslali zpet.
- Na objednávku zareagovali okamzite
- Tovar doteraz neprišiel, nedá sa zistiť kde sa nachádza,či niekde v depe, u kuriéra alebo kde.
- dlouhe cekani a neuplna objednavka.
- ale seriozni jednani
dlouhe cekani
- dorazilo nesprávné zboží týdny po slibované dodací lhůtě uvedené na internetu
- zboží nedorazilo ani poté, co mi paní Kolovratníková dvakrát po telefonu slibovala dodání do určité doby po uplynutí lhůty dodání uvedené na internetu
- korunu tomu nasadily dva balíky s kočárkem, který jsem si neobjednala
- při vrácení zboží kurýr eshopu nedal vědět s dostatečným předstihem, kdy si kočárek vyzvedne k vrácení
- kurýr narychlo zrušil vyzvednutí kočárku k vrácení, protože eshop zapomněl uvést, že si má vyzvednout balíky dva, nikoliv jeden, jehož odvoz zařídili
- z tohoto eshopu už si nikdy nic neobjednám, neboť ani po více jak měsíci kvůli němu nemám kočárek pro svoje dítě
Nedoporučuju. Nedodržená dodací lhůta, dodání špatného zboží, problémy při vrácení zboží.
- Dlouhá doba dodání, kdy přepravci bylo zboží předáno až při předchozí urgenci
Zaprvé: 12 dní jsem měla svou objednávku již uhrazenou a čekala jsem na její dodání, sama jsem si nakonec do obchodu psala, abych se připomněla. Zadruhé: Krajně neprofesionální věcí je, že při objednávání zboží na eshopu, které jsem měla již vložené v košíku! a chystala jsem se objednávku potvrdit, mi obchod takto přímo pod rukama! ceny navýšil! Prý špatně nastavili ceny.
Zatřetí: Jeden druh vybraného zboží, který byl nabízet v několika barvách a uveden jako k dispozici, nakonec fakticky k mání nebyl. Obchod mi zavolal a nabídl produkt pouze ve 3 barvách, místo cca 6ti. Obchod nenabídl ani poštovné zdarma, protože zboží nebylo k dispozici jejich vinou a pokud bych si výrobek nevzala, klesla by cena a musela bych platit navíc poštovné. -
- nižší ceny oproti konkurenci
- nabízené zboží není skladem
Uváděli, že při objednávce nad 1499,- je doprava zdarma. V košíku jsem měla zboží přesně za 1500,-, ale doprava mi byla stále při zadávání objednávky účtována. Po chaotické komunikaci s pracovníci na chatu mi bylo doporučeno přidat ještě "něco malého", abych měla dopravu zdarma.
U všech výrobků, které jsem objednala, bylo uvedeno dodání zboží do 3 dnů. Po odeslání objednávky mi byl doručen e-mail, že zboží odešlou do týdne. Zboží přišlo za 7 dní (včetně víkendu).
Před odesláním zboží mi volala pracovnice e-shopu, že u 2 výrobků nejsou dostupné motivy, které jsem vybrala a jestli mi tedy může poslat jiné. Popis motivu byl velmi nepřesný - plena měla přijít s medvídkem, ale dorazila s jakýmsi hnědým skřítkem nebo co. E-shop jsem vybrala i z toho důvodu, že měli velký výběr motivů, u kterých se ale ve finále ukázalo, že je nemohou dodat, proto mé roztrpčení.
V balíku ve finále chyběl jeden kus pleny, o čemž jsem e-shop okamžitě informovala přes e-mail. Peníze mi byly vráceny na účet obratem bez potíží. -
Obchod zrušil objednávku bez udání důvodu
- Velky vyber v sortimentu
- Avizované 3 dny do doruceni a balik prisel za 14 dni
Pri registraci objednavky rychle vyrizeni, ale kdyz jde o expedici zbozi, tam ma obchod co dohanet!!!
- 14 dní od objednávky - ešte nedoručené !!!
- Veskere objednane zbozi, ktere bylo uvedeno jako "skladem a dodani do 3 dnu", mi bylo doruceno po vice nez dvou tydnech a jeden kus zbozi jsem po trech tydnech a ctyrech telefonatech majitelky, ze za tyden ho uz posle (a za tyden stejny telefonat) zrusila. Po omluve z obchodu a prislibu darku jako omluvy, abych objednavku nerusila, zadny darek neprisel. Hrozne jednani a zadny z produktu, ktery je udajne skladem skladem neni a evidentne je objednavan az po objednavce, ale bez jakehokoliv upozorneni. Po prvnim tydnu, kdy mi nic neprislo jsem musela sama volat a zjistovat, co se deje.
Velmi nedoporucuji, radsi priplatit par korun nez cekat na zbozi nekolik tydnu a neustale resit telefonaty s prisliby.
Panenku pred 10 dni jsem zaplatila a zatim žádná nepřišla!!!
- Nejdříve několik dní neposlali zásilku a pak přišel e-mail o zrušení, že zboží není skladem. Peníze ještě ještě na účtu nemám.
- Dlha doba dodania, tovar pisany skladom a v obchode sa vyhovarali, ze museli cakat na dodanie tovaru od dodavatela
- Dlouhá dodací lhůta, špatná komunikace-neni možné se dovolat,slibem dárek jako omluva a nic
Cena opravdu někdy není rozhodující
Objednávku stále po 10ti nemám. Dlouhá doba doručení.
Reakce obchodu BABY CENTRUM
omlouváme se za zpoždění, zboží Vám již odešlo i s dárečkem pro vaše miminko.
S pozdravem Baby centrum Pardubice -
- Zboží přišlo poškozené a na e-mail ohledně reklamace obchod už nereaguje.
Reakce obchodu BABY CENTRUM
na Váš email jsem reagovala obratem zřejmě vám spadl do nevyžádané pošty. Email jsem zasílala ještě jednou, byla Vám nabídnuta výměna rukávníku, nebo vrácení částky. Za komplikace se omlouváme.
Marcela Kolovratníková
Baby centrum Pardubice -
- Komunikace, zaslání ok.
Přišlo jiné zboží, než bylo objednáno - údajně se překoukli. Místo anti-colic lahviček s ventilem (které jsou dražší, placeno předem) přišly s anti-colic savičkou, které jsme vůbec nepotřebovali, již jich máme dost. Ze tří stejných silikon. lžiček přišla jedna, další dvě jiné, které už moc nevyhovují, jsou širší. Dopředu nic oznámeno nebylo. Nic zpět posílat nehodlám, po omluvě byla nabídnuta sleva 15% na příští nákup - nevyužijí. Jelikož tohoto zboží je na netu spousta, příště se raději poohlédnu jinde.
Zboží, které bylo označené Skladem, bylo odesláno ne nasledujicí den a více než za 7 dní.
Na stránkách napsáno doba doručení 3 dny do dnes žádná zpráva o tom ze by aspoň vyskladnili