Lehatko je malé a úzké. Komunikace s obchodem je v pořádku a zboží přišlo rychle

Zbozi, ktere je v aplikaci Heureka k dispozici, v obchode neni.

Reakce obchodu BABY CENTRUM

Dobrý den, někdy se bohužel stane, že zboží není skladem a musí se objednat.
    Snažíme se co nejrychleji k Vaší spokojenosti, také chceme aby byla objednávka co nejrychleji u zákazníka.
    Proto Vás i kontaktujeme o delším dodání. Mrzí nás Vaše storno objednávky.

Tým Baby Centrum.

Autosedačka avizována "Skladem do 7 dní" objednána a zaplacena. Třetí pracovní den (čtvrtý den od potvrzení objednávky mi bylo oznámeno, že bude zhruba za 3 týdny od objednání. Objednávka zrušena, informace o 7 dnech se na webu nezměnila. Sedačka objednána jinde se stejnou cenu a připravena tentýž den k odběru. Sice bych uvítal dopravu, ale díky zdržení jsem raději vyzvedl osobně.

Reakce obchodu BABY CENTRUM

velmi nás mrzí, jak negativně jste nás ohodnotil, objednal jste autosedačku, která byla na našem e-shopu uvedena skladem do 7 dní. Po informaci, že autosedačka bude naskladněna až za 3 týdny, jsem Vám ihned volala a informaci Vám předala. Bohužel chápu, že jste nechtěl čekat na dodání. Jednalo se tedy o ojedinělý případ a věříme, že se toto již nebude opakovat. Omlouváme se za komplikace, přejeme hezký den.

Tým Baby Centrum

Láhev je pěkná vytéká tak že ji můžu vyhodit.

Nic neprislo

Kočárek jsem objednala před 7 dny, zatím neposlali. Otázka je, kdy to bude? Pak po 2 dnech odpověděli, že příští týden. Než to pošlou, můžete porodit)

• Objednávku přijali, ale nedorucili a ani nic nenapsali

Už nikdy více, na zboží jsem chvátala a po 14 dnech se stále nicneděje

Reakce obchodu BABY CENTRUM

ráda bych reagovala na Vaše hodnocení.
    Vaše objednávka byla přijata 2.4.2023 v neděli. Přišel Vám potvrzující email s Vaší objednávkou a poté email s tím, že se Vaše objednávka vyřizuje. Zboží které jste si vybrala bohužel bylo vyprodáno a dlouhodobě je nedostupné. Zjišťovala jsem vše v pondělí a v úterý jsem Vám volala a poté psala email, že se velice omlouvám, že Vaše objednávka byla z tohoto důvodu stornována. S pozdravem Baby centrum

• Objednala jsem koupací lehátko. Vybrala jsem krásně žluté s jemným vzorečkem. Přišlo jednobarevné, režné barvy. Úplně jiné. Byla jsem sklamaná.

Už si tady nikdy nic nekoupím.

• Zboží vůbec nedorazilo. Nedorazil žádný informační email, že by se zboží mělo zdržet a ani na emaily neodpovídají. :(

Objednalvka proběhla v pořádku, zboží dorazilo rychle.
    Bohužel cena neodpovídá zboží. Kus molitanu a potah dorazili zvlášť, po povléknutí potah vůbec neodpovídá rozměrům molitanu.

Nedodržení domluveného termínu odeslání zásilky, telefon nezvedali celý den

• Na webu doručení do 3 dnů, v mailu pak do týdne a dnes je to 10.den a zboží stále nikde a nějaký info mail z obchodu taky ne. Z jiného obchodu už bych měl zboží dávno doma.

Má objednávka byla odeslána a asi po dvou či tří dnech od objednání zboží mi byl poslán email že se má objednávka stornuje protože dané zboží které jsem si objednala neměli na skladě. Při tom objednávka byla bezproblemu přijata a před objednávkou neměli u daného zboží ani poznámku že je nedostupne.

Zboží objednáno přes e-shop na prodejnu. V emailu mi přišlo, že zásilka se připravuje a týden na to mi napsali, že bohužel zásilka není na skladě. Velký nesmysl. Na eshopu vycházela moje objednávka výhodněji než v obchodě. Tak si myslím, že se když moje zásilka dorazila tak jsem jim vyplatilo prodat ji za plnou cenu. S takovým postupem jsem se ještě nesetkala. Možná e-shop jako takový funguje jak má, ale určitě nedoporučuji obchod v Pardubicích!!

8 dní od zaplacení zboží neodesláno

Délka vyřízení objednávky je šílená. Již je to týden od objednání a zaplacení a dodneška se nikdo neozval s vyřízením objednávky. A to jsme si dali osobní vyzvednutí, abychom měli zboží rychleji u sebe.

Uvádějí zboží skladem, ale ani po týdnu neodeslali.

• Nepresne informace o dostupnosti produktu

Produkt jsme objednali v momente kdy na webu eshopu bylo napsano ze to maji skladem a zee expeduji do 2 dnu. Za par dni prisel email, ze produkt skladem JESTE nemaji.

Tovar mi bol doruceny ale pocas vytvarania objednavky mi prehodilo tovar za iny. Pisal som aj email ale do dnesneho dna ziadna odpoved . Poslal som tovar spat cakam na odozvu.

Objednávka dětské autosedačky, která "je skladem" před šesti dny.
    Bohužel objednané zboží ještě nedorazilo.