- Zbozi skladem, ale neskutocne dlha dodacia doba
Bohužel nemůžu hodnotit kladně, protože objednané zboží jsem nikdy nedostala. Obchod mi stále natahovat dobu dodání až jsem objednávku zrušila, když mi po měsíci čekání řekli, že dodání bude trvat ještě minimálně další 2-3 týdny... Pro mě to je nepříjemná zkušenost, když čekáte na autosedačku, kterou potřebujete, máte ji zaplacenou a neustále se vám prodlužuje datum dodání.
Bohužel, posíláte mi po týdnu od objednání dotazník na zboží, které jsem zatím neobdržela a není ještě ani na cestě. Zboží tedy hodnotit nemohu, ale doba dodání je hrozná.
Zbozi inzeruji, jeden den napisi, ze zbozi maji a odesilaji a druhy den oznami, ze bohuzel uz to nenaji.
ukázalo se, že produkt není na skladě. dodací lhůty se o týden zpozdily. nevíme, jak dlouho čekat, vždy do telefonu řeknou, že přijdou o pár dní později
Téměř při každé objednávce nějaký problém…… zboží sice mají psáno “do 3 dnů dodání z externího skladu” nicméně stejně čekáte víc jak týden na cokoliv a ještě kevšemu s velkým štěstím že to vůbec přijde…… děs. Nespolehlivý obchod!!!
Dlouhá doba doručení (zboží skladem)
Komunikace až na základě urgence -
Zboží nedorazilo
Nebyli schopni objednávku odeslat hned, aby dorazila včas, ale až za 3 dny.
V obchode jsem nákupuvala již po nekolikaté, až u posledniho nákupu došlo k zaslání jineho prikrmu než jsem si objednala. Pri reklamáci mi bylo sděleno, že jsou prikrmi stejne jen vyzualizace plechovky je jina. Není to tak, miminko ho nechce, s manželem jsme ho ochutnavali a rozdil je znatelny. Po tomto již objednáva tady nebudú :(
Reakce obchodu BABY CENTRUM
Váš dotaz jsme ihned ověřovali a informovali Vás, že složení i výrobce Vámi objednaného mléka a zaslaného mléka je úplně totožné. Rozdíl je opravdu pouze v detailu na vizuálu plechovky, které momentálně dodavatel dodává ve dvou variantách. To si případně můžete ověřit i přímo u dodavatele https://www.healthfactory.cz/. U nepoužitého, nepoškozeného zboží zakoupeného přes internet, máte samozřejmě možnost do 14 dnů odstoupení od kupní smlouvy, pokud s ním nejste spokojená.
Baby Centrum -
Velká nespokojenost, zboží bylo poškozené a tvrdili, že bylo poškozeno námi, odmítali reklamaci. Jeden den paní řekla, že máme bez problému a bez fotodokumentace zboží zaslat zpět a budou nám vráceny peníze společně s poštovným, druhý den se další paní divila, proč jsme zboží poslali zpět, reklamaci odmítli, že bylo zboží poškozeno z naší strany, protože paní co to balila řekla, že bylo nepoškozené. Dále nám bylo vysvětleno, že stahovací fólii nelze roztrhnout ručně a zboží jsme poškodili nožem (nebylo zabaleno v krabici ale pouze ve fólii). Poté co jsme se nedali a upozornili na svá práva nám nakonec peníze vrátili, ale bez poštovného, jelikož nám neuznali reklamaci, ale vzali to jako odstoupení od kupní smlouvy, přestože nám tvrdili, že vrátí vše. Dále jsme to už raději neřešili, protože se ani mezi sebou nedokážou domluvit, co řekli a co slíbili neudělali. Takže my jednoznačně nedoporučujeme.
Reakce obchodu BABY CENTRUM
mrzí nás vzniklá situace. Stojíme si za tím, že zboží odeslané k Vám bylo v pořádku. Zboží nám od Vás bylo navráceno pouze s číslem účtu, na který jsme Vám obratem vrátili plnou částku. K reklamaci z Vaší strany vůbec nedošlo. Baby Centrum -
- Zbozi doposud nedorazilo
Nemam zbozi stale k dispozici, tak nemohu rici nic kladneho zatim
Obchod po několika dnech od objednávky a přijetí úhrady napsal ze zboží nemá skladem a že bude další týden. Na stránkách bylo zboží pořád skladem.
- Pomalé jednání
- špatná komunikace
- dlouhá doba dodání
Tragédie a už zde nikdy nenakoupím. Zboží do dnešního dne nedoručeno! Klasický obchod s baby zbožím za stejné ceny jako jinde, dobře si rozmyslete zda chcete nakoupit v tomto eshopu.
Objednala jsem kočárek, který byl k dodání do 3 dnu, před 10 dny. Ještě ho ani neodeslali. Klasický eshopovy trik inzerovat něco co není skladem
- dobré ceny
- i když vše bylo "skladem", tak dlouhá doba dodání
- před objednáním jsem posílal dotaz na zboží a do teď nikdo nereagoval
Objednávané zboží bylo skladem, po objednávce přišel mail, že odešlou během jednoho týdne. Stále se nic nedělo. Další týden jsem volal a prý čekají na dodání zboží. Zboží na eshopu stále ukazovalo skladem a že by Vás někdo kontaktoval nebo poslali mail, že se objednávka opozdí to ne. Takže pokud spěcháte, tak nedoporučuji.
- Zboží přišlo poničené s velkým zpožděním
- Zboží bylo uvedeno na eshopu, ale později nebylo ani doručeno a po dlouhém čekání mi byla objednávka zrušena
- zboží doručeno v pořádku
dlouhá doba doručení, nemožnost se dovolat
Na objednavku jsem cekala, emailem jsem byla vyzvana, at cekam dale, ze zbozi bude. Poslednim emailem mi bylo sdeleno, ze zbozi neni a nebude. Mnou vybrane zbozi, ale je stale v nabidce, tak nevim, proc ho nestahnou. Kdyby se mi to u nich stalo poprve, neresim, ale tohle uz je po nekolikate...