• Zboží mi stále nedorazilo
    • Nikdo mě neinformoval o termínu dodání

Reakce obchodu Avenberg.cz

Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Velice se omlouváme za zpoždění, ale čekali jsme na naskladnění otevírače oken k Vámi objednanému skleníku. Do 7 pracovních dnů Vám bude doručeno.
    Děkuji moc za pochopení
    S pozdravem Avenberg.cz

• zajímavá nabídka i ceny
    • špatná komunikace, žádná informace o dodávce, nešlo platit předem, ale pouze dopravci, přitom dopravce se odmítl časově přizpůsobit - "dělá do dvou"

zboží se mi sice líbí, ale eshop je ve srovnání s jinými e-shopy totální propadák

Avenberg.cz

Váš přepravce mi zboží nedoručil z důvodu neidentifikovatelnosti mé adresy. Přitom jsem již v předcházejícím roku u Vás objednávala zboží. Mám pocit, že se na zelený čtvrtek už nechtěli obtěžovat mi zboží dovést. Ta nehorázná drzost vzápětí další sms, že za poplatek mi to doručí a ať zaplatím přes banku. Nikdo se neobtěžoval mi ani zavolat, moje adresa je čitelná a správná. Nechce se mi u Vás už nic objednávat. Najděte si radši spolehlivého a korektního přepravce.

Renata Pospíšilová

Reakce obchodu Avenberg.cz

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, Vaše špatná zkušenost s dopravcem, za kterého se velmi omlouváme.
    Avenberg.cz

není co hodnotit zboží stále nedorazilo

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Vytvořil jste objednávku na zboží, které bude dostupné až od 2.května 2024 - recenzi tedy můžete napsat, až Vám zboží dorazí.
    Avenberg.cz

Dobrý den, objednali jsme si altán, a při rozbalení zjistili že v kompletu chybí 1 tyč.
    Kvalita materiálu neodpovídá ceně.
    Nedoporučujeme

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Velice nás mrzí Vaše nespokojenost se zbožím, zvlášť proto, že se jedná o velmi prodávaný produkt, se kterým jsou zákazníci spokojeni.
    V případě nespokojenosti je vždy možné odstoupit od kupní smlouvy, zboží vrátit zpět s následným vrácením kupní částky.
    V případě poškození zboží, se můžete obrátit na naše reklamační oddělení. Na našich webových stránkách najdete odkaz na reklamace.
    Avenberg.cz

• Výběr a rychlost dodání.
    • Výrobky jsou hezké ale z třetích zemí, nekvalitně provedené, Při montáži do zapuštěných matek praská v místě uložení matice.
    • Lepené spoje nejsou začištěné.

• Strašně drahá doprava.
    • Zboží již bylo před doručením použito.

• Nespokojenost s dodaným zbožím

Objednané zboží mi bylo doručeno v pořádku,ale celkový stav je velmi nekvalitní. Návod na montáž je velmi nepřehledný, chybí tam zakreslené části, které jsou součástí vybavení. Evidentně proto,aby se ušetřilo,je konstrukce chatrná a působí ve skutečnosti velmi lacině, předem navrtané otvory do sebe úplně nepasují, vše je blízko u sebe, že nelze pohodlně utáhnout šroub. Celkově mě tento výrobek velmi zklamal. Kdyby člověk nemusel vracet zboží na své náklady, okamžitě bych vrátila.

• Dlouhá doba, zatím 1odklad na 9dubna

Reakce obchodu Avenberg.cz

děkujeme za Vaši reakci, moc si toho vážíme.
    Bohužel se jedná o zboží dovezené z ciziny, proto se může na cestě stát něco nečekaného a dodávka zboží na sklad se protáhne. Děkujeme za pochopení.
    S přáním hezkého dne,

• hrozně dlouhé dodací lhůty, po 5ti dnech zboží stále ve skladu

Myslím, že když jsem si objednal jednu věc můžu to mít do dvou dnů doma.
    Dnes je to osmý den a já stále čekám, dodací lhůty jako z Číny.
    Když jsem volal o informace do obchodu, bylo mi řečeno , že nejsem jediný kdo si objednal a musím tedy počkat.

Dobrý deň,
    ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
    Vaša objednávka bola vytvorená 3.3.2024. Na odoslanie tovaru uvádzame 7 pracovných dní od vytvorenia objednávky. Vašu objednávku sme odovzdali dňa 8.3.2024 prepravnej spoločnosti DPD k následnému doručeniu.
    Ďakujeme za Vašu trpezlivosť.
    S pozdravom,

• Rychlost
    • Špatná barva dodaného zboží

Reakce obchodu Avenberg.cz

Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Na Vaší spokojenosti nám záleží.
    V případě potřeby, prosím, kontaktujte naše reklamační oddělení.

• ZBOŽÍ NEBYLO DODÁNO

ZBOŽÍ NEBYLO DODÁNO

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    V systému vidím, že objednávka byla vytvořena dne 13.2.2024 - na expedici zboží uvádíme 7 pracovních dnů od vytvoření objednávky. Vaši objednávku jsme dne 16.2.2024 předali přepravní společnosti DPD k následnému doručení. Dle informací od přepravní společnosti došlo z Vaší strany hned dne 16.2.2024 v 16:45hod. ke změně/posunutí termínu doručení a to na středu 21.2.2024.
    Je s podivem, že naší společnosti dáváte negativní recenzi za nedodání zboží, když Vy sám jste si posunul termín dodání na 21.2.2024.
    Avenberg.cz

• Bylo mi doporučeno vadné zboží

Objednal jsem si rudl,aby mi usnadnil práci,dorazil zmetek ,kterému nejde nasadit kolečko.takže vracím zpět

Reakce obchodu Avenberg.cz

velice nás mrzí Vaše zkušenost. Na Vaší spokojenosti nám záleží. V případě potřeby, prosím, kontaktujte naše reklamační oddělení.

• cena
    • šrouby nesedí na díry, téměř veškeré jsem si musel navrtat sám

Cena ok, kvalitu nemohu po týdnu ohodnotit. Předpokládám, že kvalita bude odpovídat ceně - gauč nevydrží extra dlouho. Sestavení gauče je trápení, zabere vám to spoustu času a bez vrtačky se rozhodně neobejdete.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Vaše negativní hodnocení nás velice mrzí.
    V případě nespokojenosti můžete vždy využít zákonné lhůty pro vrácení zboží, nebo obrátit se na naše reklamační oddělení.

nefunguje

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Vaše negativní hodnocení nás velice mrzí, bohužel neuvádíte žádné bližší informace, které Vás k takovému hodnocení vedly.
    Avenberg.cz

Zboží nebylo doručeno, nikdo mě neinformoval a už čekám dva měsíce...

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Vaše negativní hodnocení nás velice mrzí. Zboží Vám nebylo doručeno, protože není skladem a nebylo ani v okamžiku, kdy jste si ho objednávala. Předpokládaný datum naskladnění je 20. února 2024, máte to uvedeno přímo u zboží na našich stránkách. Poté Vám bude expedováno do 7 pracovních dnů.
    Avenberg.cz

• křeslo nešlo sestavit, nerovnost kovového kříže

kříž s nohama židle nešel sestavit, kovová část byla ohnutá, manžel musel se synem použít hasák a rovnat, abychom to vůbec dali dohromady. Chtělo by to kontrolovat, než pošlete zákazníkům.

Objednávka přišla nekompletní

S pozdravem Avenberg.cz

• Chybělo plno šroubků !!!!

Účtujete si 1000 Kč za dopravu a chybělo plno šroubů k smontování. Takže nikdy nikdy více

Reakce obchodu Avenberg.cz

velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Na Vaší spokojenosti nám záleží. V případě potřeby, prosím, kontaktujte naše reklamační oddělení. Děkuji za pochopení.

• Nekvalitní zboží
    • Hrozný podmínky reklamace
    • Zboží neodpovídá fotkám

Dobrý den ,
    velice Vám děkujeme za recenzi. Na Vaší spokojenosti nám záleží.