Na objednávku čekám dlouho zatím pořád nedorazila
Tady už asi víckrát nebudu nic kupovat -
- Přišla pouze polovina objednávky
Dodané zboží je rezavé s olupující se barvou
- Drahé poštovné
- Nekontrolují v jakém stavu výrobek posílají
Poslali mi stůl a židle s vadami. Deska stolu je poškrábaná , roh naťuknutý. Oděrky laku na žídlích. Nereklamovali jsme to. Na stůl jsem musela dát ubrus. Neměla jsem sílu to opět balit a někam posílat. Už si tam nic nekoupíme. Drahé poštovné 950 kč.
Objednala jsem si plachtu na zakrývání zahradního nábytku, před měsícem a dodneška nic ndorazilo :-(
Reakce obchodu Avenberg.cz
velice Vám děkuji za Vaši recenzi. Moc se omlouváme za komplikace v dopravě, jelikož nám do expedice přišly svátky a dovolené. Doručení by mělo proběhnout v nejbližších dnech.
Děkujeme moc za pochopení
S pozdravem Avenberg.cz -
Tento obchod pouze objednava nabytek takze vam treba rozkladaci sedacku nechaji pred domem.
Nemaji donasku do bytu a na slozeni si musite nekde sehnat sami montera ktery to umi a tez zaplatit.Natoz odvoz stare sedacky si musite zaplatit sami.
Takze tyto vyrobky nejsou levne protoze vse potrebne platite sami.
Ja uz bych nikdy v teto firme neobjednavala..
SKALOVAReakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, moc si toho vážíme.
Omlouváme se, ale nemáme v nabídce ani vynášku zboží, ani jeho montáž, nemohli jsme Vám tedy něco takového slíbit. Zboží Vám doručila přepravní služba, u které výnos není k dispozici, nemůžeme Vám jej tedy zajistit ani u nich. S touto skutečností jste byla seznámena již při koupi zboží.
Děkujeme za pochopení.
S přáním krásného dne,
Avenberg.cz -
Shání hodnocení prachy shrabli a zboží nikde už nikdy více
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Rádi bychom objasnili, že se určitě nejedná o žádné ,,shrábnutí prachů", jak uvádíte, ale o běžný průběh objednávky.
Paní objednala zboží 29.12.2024, tedy na konci roku. Mezi svátky žádné naše sklady neexpedovali zboží a přepravní služby zboží nerozváželi, jak byl každý zákazník upozorněn již při objednání zboží. Objednávka se z tohoto důvodu začala vyřizovat následující pracovní den po svátcích, tedy ve čtvrtek 2.1.2025. Na doručení zboží máme běžně 5 - 7 pracovních dní od objednání, jak také uvádíme na našich stránkách.
Vaše objednávka je momentálně zpracována a je na cestě k Vám. Nevidíme tedy žádný důvod k takovému hodnocení našeho obchodu, jelikož jsme neporušili žádná pravidla doručení zboží.
Přejeme Vám krásný zbytek dne,
Avenberg.cz -
Zboží po rozbalení mělo závadu na kovovém mechanismu a při následném hlášení poškození mi bylo sděleno, aniž by to viděli na vlastní oči a ne jen z fotek, že jsme to způsobili špatnou manipulací. Přitom je evidentní, že závada byla způsobena při výrobě kovového mechanismu.
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Pokud s reklamací nesouhlasíte, obraťte se prosím zpět na naše reklamační oddělení, kde s Vámi celou záležitost budou dál řešit.
S přáním krásného dne
zboží jsem zatím neobdržel
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaší recenzi. Během svátků jsme měli zavřeno. Proto všechny zásilky expedujeme v novém roce.
Vaše zásilka Vám bude doručena do 7 pracovních dní.
Děkujeme za Vaší objednávku a věříme, že budete spokojený.
S pozdravem a přáním krásného roku 2025
Avenberg.cz -
- Čalounění pohovky smrdí plísní, evidentně uskladněno v nevhodných prostorách
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Samozřejmě je nám líto, že čalounění není v pořádku. Naše sklady jsou čisté a suché, proto nás tato skutečnost velice mrzí. Zboží je zasíláno z ciziny a trvá kolikrát i několik měsíců než k nám dorazí. Proto mohlo dojít k navlhnutí po cestě.
Omlouváme se za vzniklé komplikace.
S pozdravem a přáním krásného nového roku 2025.
Avenberg.cz -
- dorazila jen polovina objednávky
- komunikace obchodu - vysvětlení žádné nekomunikují
- zboží označeno jako skladem nedorazilo že jde ze skladu a to již několik dní asi mají sklad na druhé straně zeměkoule
- volal jsem několikrát pouze automat ten mě nepřepojil ani po dvaceti minutách čekání
Reakce obchodu Avenberg.cz
Na Vaší spokojenosti nám záleží. Samozřejmě vše napravíme.
Omlouváme se za komplikace.
S pozdravem a přáním hezkého dne
- zboží a po více než 7 dnech nebylo odesláno
Reakce obchodu Avenberg.cz
Na Vaší spokojenosti nám záleží. Samozřejmě vše napravíme.
Omlouváme se za komplikace.
S pozdravem a přáním hezkého dne
- Nespolehlivost
8 dnů po zaplacení objednávky a 2 mailech, že zboží zakrátko dorazí, najednou telefon, že mnou vybraná barva není na skladě, mám si vybrat jinou nebo zrušit objednávku, což jsem učinila. Křeslo bylo určeno jako dárek pro maminku, která se ho nedočká.
Reakce obchodu Avenberg.cz
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás nastalá situace, která vznikla nejspíše systémovou chybou na skladě. Omlouváme se za komplikace a přejeme krásné Vánoce a příjemně strávené chvíle s rodinou.
Avenberg.cz -
Pohovka je nepoužitelná. Chápu, že cena je nízká, ale i tak... Nedá se na ní bohužel ani sedět natož si lehnout. Pohovka se propadá a je cítit její konstrukce na každé části vašeho těla. Je ideální je jako dekorativní prvek. Upřímně to byli zbytečně vyhozené peníze.
Reakce obchodu Avenberg.cz
velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Na Vaší spokojenosti nám záleží, pokud by Vám zboží nevyhovovalo, tak jej můžete vrátit do 14dnů .
S pozdravem a přáním krásných Vánoc
- Zboží přišlo poškozené
Hnus
Reakce obchodu Avenberg.cz
velice se omlouváme za komplikace, které vznikly během doručení objednávky přepravní společní. V případě reklamace nás prosím kontaktujte naše reklamační oddělení: [email protected].
Děkuji za Vaše pochopení a ještě jednou se omlouvám za komplikace
S pozdravem Avenberg.cz -
- Nevýhodou jsou velmi vysoké expediční náklady, co ušetříte na zboží, to zaplatíte na expedici.
Reakce obchodu Avenberg.cz
Dobrý den, velice Vám děkuji za Vaši recenzi. Na Vaší spokojenosti nám záleží, ale bohužel cena za expediční náklady se vztahuje k velikosti a váze balení.
Děkuji za Vaše pochopení
S pozdravem Avenberg.cz -
Nějakým záhadným způsobem se mi nepodařilo zboží objednat,zaplatit apod. Obchod vůbec nekomunikuje a tak vlastně nevím na čem sem a kde se stala chyba.
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Vaše objednávka nebyla zpracována a to z toho důvodu, že doposud nebyla uhrazena. Pokud Váš zájem o zboží stále trvá, můžete si objednávku vytvořit novou a pohlídat si ve Vaší bance, aby platba v pořádku odešla.
S pozdravem a přáním krásných Vánoc
Avenberg.cz -
Zboží mi přišlo poškozené. Stále čekám na odpověď jak se to bude řešit.
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Za doručení poškozeného zboží se Vám velice omlouváme.
V systému se mi bohužel nepodařilo dohledat žádný email z Vaší strany ohledně reklamace.
Prosím kontaktujte naše reklamační oddělení - [email protected] - celou situaci s Vámi dořešíme.
Avenberg.cz -
no tak ti Vám fakt nevím...zboží se po týdnu dostalo "ze skladu do skladu" (byť bylo skladem již v den objednání a zaplacení objednávky, tedy alespoň dle info v e-shopu) a v e-mailu s touto zásadní informací je uvedeno, že se mám případně poptat na stav u jejich chatbota na webu, po kterémžto však na jejich webu není ani vidu, ani slechu :-D... tak jsem možná slepá nebo už fakt nevím... :-) ale snad se jednou i dočkám, je to dárek pro rodinného příslušníka, tak snad dorazí do Vánoc
Reakce obchodu Avenberg.cz
velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Omlouváme se, ale měli jsme na našem skladě inventuru, proto odesílání zboží mělo menší prodlevu. Již je vše v pořádku a Vaše objednávka je k doručení.
Děkuji moc za pochopení a ještě jednou se omlouváme za komplikace
Avenberg.cz -
- Není možno se s obchodem dohodnout na datumu expedice.
Špatná komunikace s obchodem.
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu, moc si toho vážíme.
Pokud si zákazník přeje posunout datum expedice, vždy datum upravíme dle jeho požadavků. Konkrétní datum doručení je pak na domluvě přímo s dopravcem, to bohužel my nejsme schopni zařídit.
Jinak na doručení zboží máme 7 pracovních dní, jak jsme Vás upozornili již v potvrzení Vaší objednávky. Balík je tedy doručen v dřívějším termínu, než běžně garantujeme.
Avenberg.cz -
Zboží nedorazilo, obdržela jsem pouze několik sms z Balíkovny, že zásilka cati přes 30mkg a jsou potíže s doručením
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za komplikace způsobené přepravní společností.
V systému sledování zásilky vidím, že pokus o doručení nebyl uskutečněn z technických důvodů na straně České pošty. Dne 18.11.2024 uvedena informace o opětovném doručování zásilky.
Doufáme, že vše již proběhne v pořádku a zásilka bude doručena.
Avenberg.cz