Stan nevydržel střední vítr a držák střechy a některé příčky nevydržely nárazový vítr. Nebyla to ale žádná velká bouřka..
Bohužel konstrukce je pouze na slunečné počasí.Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
V návodu u výrobku je přímo uvedeno:
V případě větrného počasí nebo umístění párty stanu na volném prostranství (při rychlosti větru nad 6 m/s doporučujeme sundat postranní plachty a střechu, v případě silnějšího větru nebo před bouřkou je nutné stan demontovat a zajistit na chráněném místě. Poryv větru by jej mohl zachytit a převrhnout a způsobit tak škody na majetku nebo zdraví včetně poškození párty stanu!
Párty stan je určen pouze ke krátkodobému použití jako ochrana proti slunečním paprskům a vytvoření stínu nebo ochrana před průvanem nebo jen lehkou dešťovou přeháňkou!
Není určen k ochraně před trvalým deštěm, zhoršeními povětrnostními podmínkami nebo sněhem! V žádném případě neplní funkci pergoly pro trvalé použití!
Avenberg.cz -
Zboží jsem objednávala 18.7.2023 a do 30.7.2023 zboží stále nedorazilo. Určitě odpovíte, že máte na dodání 9 pracovních dnů, což klient v momentě objednání neví, protože tato informace není uvedena v obchodních podmínkách a dozví se to až v momentě obdržení kopie objednávky. Stále jsem doufala, tím, že zboží bylo skladem, že dojde dříve. V recenzích si téměř každý druhý stěžuje na dodací lhůtu. Je na zvážení, aby tuto informaci o takto dlouhé doručovací lhůtě klient věděl před potvrzením objednávky a vám to zbytečně nekazilo pověst. 30.7. zboží stále nemám, které vlastně již nepotřebuji, ale 23.7. jste po mě již chtěli vyjádření spokojenosti. Spokojena určitě nejsem a určitě si již nic objednávat nebudu.
Reakce obchodu Avenberg.cz
informaci o expedici uvádíme v kopii v objednávce, ale také na stránkách v sekci doprava.
Uvádíme to z důvodu, že se expeduje velké množství zásilek a dopravce nemá takovou kapacitu.
Objednávka je v systému na Vaši žádost stornována.
S pozdravem Avenberg.cz -
- Nekvalitní zboží, drahá doprava bez výnosu.
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Ohledně nekvalitního zboží nás můžete zkontaktovat na e-mail: [email protected].
Výnos do patra nenabízíme a ani nikde tuto možnost nikde neuvádíme.
AVENBERG.cz -
- dorazil dotazník spokojenosti, ale zboží ne
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Vaše objednávka je ze dne 19. 7. 2023 a na dodání skladového zboží máme 9 pracovních dnů.
Zásilku obdržíte nejpozději do 1. 8. 2023.
- cena zboží
- bohužel vše ostatní, nehorázně drahá doprava. ač jsem dal vědět kdy budu doma, zboží předáno přepravní společnosti která o ničem nevěděla a samozřejmě volali když jsem byl v práci. Pokud jde o rozměrné zboží je třeba za 1099,- dopravného respektovat přání zákazníka.
Nakupujte pouze pokud se nudíte a sedíte celý den doma. Jinak zboží skladem neznamená doručení "obratem". Objednávka odeslána v pondělí. Ve čvrtek mail "objednávka byla předána do skladu", následující úterý mail "zboží bude předáno dopravci" a středu (10 dní od objednávky) bez předchozího infa zvoní řidič u dveří?!?!?!
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Nemusíte čekat doma, ale stačí si přečíst kopii objednávky kde uvádíme, že na expedici skladového zboží máme 7 pracovních dnů a přepravní společnost má na doručení další 2 pracovní dny.
Vaše objednávka je ze dne 18. 7. 2023 - takže Vám zboží dorazilo 6 pracovní den.
AVENBERG.cz -
Vše trvá příliš dlouho ,čekat měsíc se mi zdá moc.To snad při objednávce teprve ty křesla schání?
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
V objednávce ze dne 6. 7. 2023 máte uvedenou informaci, že zboží není skladem a termín naskladnění je 26. 7. 2023 (v objednávce je to tučně a červeně napsané).
Dále je uvedené, že na expedici skladového zboží máme 7 pracovních dnů a další 2 pracovní dny na doručení.
AVENBERG.cz -
- po 1 týdnu používání na hladkých keramických dlaždicích má židle zdeformované područky a je k vyhození
Židle Noemi jsem objednal omylem. Spletl jsem se v názvu. Objednat jsem chtěl židle Norma, s nimiž jsem by spokojen. Až na časné zrezavění svařované konstrukce.
Reakce obchodu Avenberg.cz
omlouváme se za komplikace s objednaným zbožím.
Reklamaci prosím směřujte na naše reklamační/servisní oddělení - kontakt: [email protected]
Uveďte číslo faktury/objednávky, popis problému, popř. přiložte fotografie poškození.
Reklamační technik Vás bude nejpozději do 2 pracovních dnů zpětně kontaktovat a společně se domluvíte na postupu reklamace.
AVENBERG.cz -
Zboží zatím nedorazilo, takže nemohu hodnotit.
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Dle systému vidím, že Vaše objednávka je ze dne 18. 7. 2023 a na expedici skladového zboží máme 7 pracovních dnů viz kopie objednávky.
Přepravní společnost zásilky od převzetí doručuje obvykle do 2 pracovních dnů.
AVENBERG.cz -
Díky tomu, že není možné platit online, ale jen na dobírku, se mi nepodařilo kupované zboží vyzvednout.... (první doručení proběhlo během mojí nepřítomnosti)... I přes snahu z mojí strany, abych od firmy DHL balíček obdržel, a přes opakované ubezpečování (2x), že mi bude balíček opětovně doručen, se takto nestalo.
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Za přepravní společnost se Vám velice omlouváme.
- Zboží zatím nebylo dodáno
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Vaše negativní hodnocení nás velice mrzí.
Na našich webových stránkách, v obchodních podmínkách i kopii objednávku uvádíme informace o expedici a následném doručování.
Vaše objednávka je ze dne 17. 7. 2023 - zásilku tedy obdržíte nejpozději do 28. 7. 2023.
Avenberg.cz -
Kdykoliv jsem něco objednal, nebylo skladem. Komunikují @.
Asi opět budu rušitReakce obchodu Avenberg.cz
v historii objednávek je tato objednávka, kterou máte z data 17.7. první.
Již je vyfakturována a čeká na vyzvednutí od přepravní společnosti Fofr,
která Vám bude zásilku doručovat.
S pozdravem Avenberg.cz -
nepřesné otvory v trubkách- musel jsem převrtat, velmi těsná potahovina - nekvalitně sešitá - při motáži stříšky se spoje potrhali. - Cena zřejmě odpovídá kvalitě. Asi již nikdy příště
Reakce obchodu Avenberg.cz
tato negativní recenze nás velice mrzí. Dle systému byla zásilka v pořádku doručena a z Vaší strany neevidujeme žádný požadavek ohledně nějakého problému nebo reklamace.
S pozdravem Avenberg.cz -
Nesmyslně dlouhá dodací doba pro zboží skladem
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Vaše negativní hodnocení nás velice mrzí z důvodu, že Vaše objednávka je ze dne 17. 7. 2023 a v kopii objednávky i na našich webových stránkách uvádíme informace o expedici.
Na expedici skladového zboží máme 7 pracovních dnů a přepravní společnost má na doručení další 2 pracovní dny.
AVENBERG.cz -
- Vysoká cena za dopravu.
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Cena expedičních nákladů je podle velikosti, váhy a počtu objednaných kusů.
- zboží zatím nedošlo
Zboží nedorazilo nemám co hodnotit
- pozdní doručení
Reakce obchodu Avenberg.cz
dopravci jsou v současné době velice vytíženi.
Expedice probíhá do 7 pracovních dní, toto upozornění je i uvedené v kopii ve Vaší objednávce.
Vaše objednávka je již na cestě.
S pozdravem Avenberg.cz -
dlouha čekací doba na objednané zboží,dodnes po zboží ani památka
Reakce obchodu Avenberg.cz
velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že jste nebyli spokojeni s doručením zboží.
Na Vaší spokojenosti nám záleží.
Avenberg.cz -
Zboží údajně skladem ani po týdnu nedorazilo.
Dlouhá dodací lhůta ačkoli obchod píše týden...
Reakce obchodu Avenberg.cz
děkujeme za Vaši recenzi.
Obchod píše: obvyklé odeslání do 7 pracovních dnů, doručení dle vytíženosti přepravce, nejčastěji do 24h od převzetí zásilky.
Vaše objednávka je ze dne 15. 7. 2023 tedy uplynulo 5 pracovních dnů.
S přáním hezkého dne
Avenberg.cz -
Zakoupeno před týdnem, zatím nemáme informaci, kdy bude dodáno.
Reakce obchodu Avenberg.cz
dopravci jsou v současné době velice vytíženi.
Vaše objednávka je již na cestě.
S pozdravem Avenberg.cz