• Doruceni pouze dobirkou, bez online platby.
    • Vysoke ceny dopravy

Vaše negativní hodnocení nás velice mrzí.
    Bohužel jinou možnost expedice a platby nemáme k dispozici.
    Avenberg.cz

Z pěti dřevěných latí k sezení byly dvě nalomené v suků ve dreve

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Za doručení poškozeného zboží se Vám velice omlouváme, v systému vidím, že jste nám již zasílal reklamaci a vše je tedy v řešení.
    Avenberg.cz

• Termín dodání byl extremně dlouhý ( 5 dní) na straně dopravce Nakonec v oznámený datum a čas nikdo nikam nepřijel a ani se dosud neomluvil.

S obchodem mám dřívější dobrou zušenost. Doprava resp distribuce e hanebná.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    V systému vidím, že zásilka s Vaší objednávkou nám byla dne 25.8.2023 vrácena zpět na sklad a to z důvodu odmítnutí převzetí na Vaší straně, viz informace od přepravní společnosti DPD - 24.8.2023 Vaše zásilka byla vrácena, protože jste odmítli/a převzít zásilku.
    Pokud máte o zboží stále zájem, bude potřeba vytvořit novou objednávku.
    Avenberg.cz

• Výrobek nesplnil mé očekávání. Už při montáži prvního dílu není srozumitelné, zda je to pohled z venku nebo zevnitř. O předvrtaných otvorech ani nemluvím !!

Za mne výrobek nedoporučuji. A kdybych nebyl zručný a nedovtípil si co vlastně výrobce zamýšlel tak nevím. Rozhodně méně zručný člověk o montáži radši neuvažuje.

Avenberg.cz

Moc jsem se těšila na houpací křeslo, ale při dokončení objednávky na mě vyskočilo, že si připočítavají 1299,-Kč za nadměrnost nákladu. Takže křeslo nabízí za 1999,-Kč plus 1239,-Kč a poštovné. Ve finále bych platila okolo 3400,-Kč a to se mě nelíbilo. Za nábytek nebo sedačku jsem nikdy neplatila za nadměrnost.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Výše dopravy se odvíjí od velikosti, váhy a počtu objednaných kusů.
    Avenberg.cz

V žádném případě nejsem spokojený s kvalitou zpracování grilu. ( nepřesné zpracování komponentů ). Dále návod pro sestavení grilu je velice povrchní a nelze jak uvádíte gril v krátké době sestavit. Člověk, který není trochu zručný bude mít problém.

Reakce obchodu Avenberg.cz

děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
    Ohledně kvality grilu nás prosím zkontaktujte na e-mail: [email protected].
    Do e-mailu uveďte číslo objednávky/faktury, popis problém a fotky - na základě toho Vás bude kolega kontaktovat a společně se domluvíte na řešení.
    Za vzniklé komplikace se omlouváme.
    AVENBERG.cz

• - objednali jsme variantu hnědá - dodána černá
    • - nekompletní: bez návodu k montáži, bez spojovacího materiálu

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Doručení chybného a nekompletního zboží nás velice mrzí.
    V takovém případě máte vždy možnost obrátit se na naše reklamační oddělení a požadovat nápravu, v systému bohužel nevidím, že by tak z Vaší strany bylo učiněno.
    Obraťte se tedy na email [email protected], kde s Vámi celou situaci dořešíme.
    Avenberg.cz

je to hrachovina slabej materiál

Reakce obchodu Avenberg.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí Vaše zkušenost, na Vaší spokojenosti nám záleží.
    S pozdravem Avenberg.cz

Ochod byl vyřízen rychle, doprava velice dobrá, ale výrobek ne

Reakce obchodu Avenberg.cz

Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí Vaše zkušenost. Na Vaší spokojenosti nám záleží.
    S pozdravem Avenberg.cz

sedumnactého srpna bylo avizované doručení , nyní je osumnacteho a zase nic je na to třeba hodně dovolené .Nespolehlivé dodání!!!

Reakce obchodu Avenberg.cz

děkuji Vám za Vaše hodnocení.
    Vaše objednávka je ze dne 11. 8. 2023 a na dodání skladového zboží máme 9 pracovních dnů.
    Dle systému vidím, že dnes 18. 8. 2023 by mělo dojít k doručení zásilky (tel. číslo na řidiče 739 686 276).
    AVENBERG.cz

• Zboží bylo doručeno se zjevnou výrobní vadou na jedné ze šesti židlí, která byla uprostřed balení.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    V systému vidím, že reklamace vadného zboží je již v řešení, zboží u Vás budeme vyzvedávat a vracet peníze.
    Omlouváme se za způsobené komplikace.
    Avenberg.cz

Dlouhá dodací doba. Jeden balík ze čtyř chyběl, ale dobírková cena byla za 4 balíky.

Reakce obchodu Avenberg.cz

Dobrý den, velice Vám děkujeme za recenzi. Omlouváme se za komplikace, které nastaly během přepravy.
    Prosím, kontaktujte naše reklamační oddělení.
    S pozdravem Avenberg.cz

Obchod je v pohodě ale smontovat křesla kde nesedí vyvrtání je slušný oříšek

Avenberg.cz

Jsem velmi nespokojen. Kvůli jednomu dílu skládačky, který prý nemáte skladem,musím oželet celek. Už více u vás nic neobědnám. To si vyřiďte s panem Medem. Já bych ho okamžitě vyhodil.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Za komplikace s doručeným zbožím se Vám samozřejmě velice omlouváme, nicméně v systému vidím, že Vám v rámci reklamace byl kvůli nedostupnosti náhradního dílu nabídnut odvoz zboží a vrácení celé kupní částky.
    Tato možnost byla z Vaší strany ovšem odmítnuta a při tel. hovoru nám bylo sděleno, ať pro to nikoho neposíláme, že si s tím poradíte po svém.
    V postupu našeho reklamačního technika neshledáváme žádné pochybení.

není co honotit

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Expedice objednávek na skladové zboží probíhá do 7 pracovních dnů od objednání.
    Objednávka byla vytvořena dne 7.8.2023 a dne 10.8.2023 byla předána přepravní společnosti k následnému doručení.
    Více informací ohledně termínu doručení Vám poskytne přímo přepravní společnost na tel. čísle 778 424 505.

• Rýchle dodanie

Plne si uvedomujem cenu pohovky ale bohuzial pohovka prišla zašpinená - vytepovala som to
    Fotka a realita je neporovnateľná
    Pohovka je úplne inej sivej farby než na fotke

Reakce obchodu Avenberg.cz

velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Omlouváme se na komplikace vzniklé s dodaným zbožím. Pokud budete potřebovat, prosím, obraťte se na naše reklamační oddělení.
    S pozdravem Avenberg.sk

• Zboží dorazilo poškrábané vlivem špatného zabalení
    • Šroubky a matice dodané k zahradnímu setu vůbec nepasují, je třeba dokoupit vlastní. Nesedí ani počtem.
    • Zahradnické nůžky se po prvním použití (při stříhání trávy!) rozlomily

Nekvalitní zboží.

Reakce obchodu Avenberg.cz

Dobrý den, velice Vám děkujeme za recenzi a v případě potřeby kontaktujte naše reklamační oddělení. Velmi se omlouváme za komplikace.
    S přátelským pozdravem
    Avenberg.cz

Objednala jsem si sadu zahr.nábytku tj. 4 židle a stůl v hnědé barvě. 2 balíky, stůl hnědý, ale židle černé. Firma nabízí totiž i provedení černé. U zaměněných židlí uvnitř balíku faktura se jménem paní z Prahy. Já žádala dopravu do Jedovnice okr.Blansko. Na balíku ale moje adresa. Firma mi nabízí 500 Kč kompenzaci. Nechci dvoubarevnou sadu. Doufám, že se i paní z Prahy ozve. Dělají si ze zákazníků asi blázny. Pokud nezajistí výměnu židlí za správný odstín, předám ČOI.

Vaše negativní hodnocení nás velice mrzí.
    V systému vidím, že s kolegou již řešíte přes e-mail reklamaci.
    Avenberg.cz

Zboží neodpovídá vystavené u na fotografiích a v popisu. Porovnání s hračkou.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    V případě, že Vám zboží nevyhovuje, můžete využít 14ti denní lhůty pro vrácení zboží a to nám zaslat zpět, my vrátíme peníze.

Špatný stav výrobku

Reakce obchodu Avenberg.cz

děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
    Ohledně špatného stavu zboží se prosím obraťte na naše reklamační oddělení na e-mail: [email protected].
    Do e-mailu uveďte popis problému, číslo objednávky nebo faktury a fotografie.
    Na základě e-mailu se s Vámi spojí kolega a domluvíte se na řešení reklamace.
    Za vzniklé komplikace se omlouváme.