- spolehlivost, rychlost
- nevím
spolehlivost, rychlost
Dobrá cena
Ochotné a odborně zdatné prodejkyně.
- Zboží mi bylo doručeno ve velmi krátké době, v naprostém pořádku, jsem spokojen.
- rychlé vyřízení
- spolehlivost
- Podivné ceny u akčně slevněného zboží.
V obchodě jsem nakupovala již opakovaně a byla jsem spokojená. Velký výběr produktů a rychlé dodání.
- rychlost
- v centru města
ok
Dobrý den, Jirko,
děkujeme za Vaše TOP hodnocení, máme velikou radost, že vše funguje jak má.
Přejeme Vám krásný a pohodový den,
tým AuPortal -
- Srozumitelnost. Rychlost dodání
Reakce obchodu AuPortal
Děkujeme za nejvyšší hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Vážíme si informací, kterých se nám od vás, našich zákazníků, dostává. Je to pro nás velmi cenná informace pro zlepšování našich služeb a posouvání se blíže k vašim potřebám. Naše největší radost je, když můžeme dělat radost i směrem k Vám.
Přejeme krásný a pohodový den,
tým AuPortalu -
- Nabídka
- Komunikace
Reakce obchodu AuPortal
děkujeme za Vaše milé a vysoké hodnocení. Máme radost, že zmiňujete i naši nabídku - díky našim dlouholetým zkušenostem a tradici na trhu můžeme nabídnout nejširší sortiment investičního i sběratelského zlata a stříbra na našem trhu, většinu produktů máme skladem ihned k vyzvednutí na našich prodejnách, nebo k doručení do 1-2 dnů. Budeme se těšit zase brzy na shledanou.
Krásný a pohodový den z AuPortalu :-) -
Velmi dobra komunikace obchodu, zbozi jeste dostupne v dobe, kdy jinde uz bylo vyprodano, srovnatelna cena s konkurenci, velmi kratka dodaci lhuta.
Reakce obchodu AuPortal
děkujeme za krásné hodnocení. Moc si Vaší zpětné vazby vážíme a jistě ji ocení i další zákazníci, kteří s námi nemají zatím tolik zkušeností. Díky dlouholetým zkušenostem na trhu investičního zlata a stříbra dokážeme přinést nejen zajímavé produkty a největší nabídku sběratelského zlata a stříbra v ČR, ale většinu produktů si u nás můžete vyzvednout ihned na jedné z našich prodejen. Pokud to k nám mají zákazníci daleko, odesíláme balíčky zpravidla okamžitě nebo do 24hodin s doručením následující den. Jsme moc rádi, že vše funguje jak má a můžeme si tak dělat vzájemně radost :-).
Přejeme krásný a pohodový den,
tým AuPortalu -
- Veľký výber
- Ceny
- Rýchlosť doručenia
- Nedoručovanie balíkov na Slovensko
Dobrý den, Marceli,
děkujeme za Vaše vysoké hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá a moc si jí vážíme. Doručování na Slovensko je u nás v řešení a doufáme, že se nám podaří ho pro Vás i další zákazníky co nejdříve zrealizovat.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
tým AuPortal -
Zboží doručeno do 24 hodin od objednání v perfektní kvalitě, řádně zabaleno před poškozením během doručení.
Reakce obchodu AuPortal
děkujeme za skvělou zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že balíček dorazil rychlostí blesku - stejně rychle ho i my expedujeme České poště :-). Máme velikou radost, že vše funguje tak, jak má a obě strany jsou spokojené a usměvavé :-).
Přejeme krásný den a budeme se těšit zase brzy na shledanou.
Tým AuPortal -
ústretový zamestnanci obchodu, profesionálny,
Pěkný den,
děkujeme za Vaše nejvyšší hodnocení a ještě k tomu krásný komentář! :-) Máme velikou radost, že jste s našimi službami i přístupem spokojen/a. Profesionální přístup je pro nás samozřejmostí, zároveň si zakládáme na tom, aby se u nás zákazníci cítili "jako doma". Moc nás tak těší tato zpětná vazba.
Děkujeme a přejeme krásný den, tým AuPortalu -
Rychlé dodání, skvělá komunikace s obchodem.
Reakce obchodu AuPortal
Děkujeme za skvělou zpětnou vazbu a krásné hodnocení s plným počtem bodů i hvězd :-). Je to pro nás veliká odměna za naši práci, kterou děláme s láskou a plným nasazením ;-).
Přejeme krásný a pohodový den a těšíme se zase někdy brzy na shledanou.
Tým AuPortal -
super
Reakce obchodu AuPortal
Super zpráva, super hodnocení! Nezbývá než naše veliké "DĚKUJEME!" za Vaši zpětnou vazbu. Máme zase o důvod více mít další pěkný den :-).
Těšíme se na shledanou. Tým AuPortal -
dobré ceny, spolehlivost, komunikativnost, vše super
Reakce obchodu AuPortal
děkujeme za Vaše nejvyšší hodnocení s 5* :-), udělalo nám velikou radost. Těší nás, že vše proběhlo spolehlivě a v pořádku, jak to má být.
Těšíme se zase brzy na shledanou.
Krásný a pohodový den přeje celý tým AuPortalu -
- rychlost
Reakce obchodu AuPortal
Děkujeme za skvělé hodnocení a ty nejlepší zprávy. Rychlost, spolehlivost a kvalita jsou naše priority, jsme tak rádi, že vše funguje tak, jak má :-).
Přejeme Vám krásný a pohodový den, tým AuPortal