Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení.

Přihlásit se a přidat recenzi

Při nákupu bylo ze strany obchodu pár nedostatků a urgencí ale nakonec vše řádně dodali. Obchod mohu doporučit.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme. Zboží bohužel nebylo ihned skladem museli jsme ho tedy objednat. Jsme rádi že jste spokojen :)

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.

• Vyzvednutí na pobočce
    • Přijemné jednání

Telefon objednán v týdnu. Model 15 PRO MAX neměli skladem. Dodáno za 2 dny. Zdarma nám nalepili ochranné sklo. Děkujeme

Dobrý den, děkujeme.

• Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.

• Rychlost dodání, ostatní jako úplnost dodávky, její nepoškození apod. jsou samozřejmosti.

Faktura zaslána (obratem) až po urgenci.

Dobrý den, velice vám děkujeme a přejeme krásný zbytek dne. Tým Atronic.cz

• abych nemusel čekat na objednaný kus, dostal jsem za stejnou cenu lepší model....takže Vánoce :-)

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• již druhy telefon od Atronic a vše super funguje

• Rychlost a domluva
    • Cena
    • Dostupnost

Zboží za bezkonkurenční cenu, ochranné sklo za korunku a milé jednání.

• mile jednání

Obchod jsem navštívil na základě doporučení. Dobrá cena na pozáruční servis, velice rychle provedená výměna baterie. Hezké a milé prostředí.

• 10 %

7.3. - objednal jsem Iphone 14 256GB
    14.3. - mobil jsem převzal a zjistil, že je rozvalený + zaslali jiný model (‘’pro urychlení objednávky’’)
    14.3. - mobil jsem rovnou zaslal zpátky. Odstoupení od smlouvy. K dispozici neměli formulář pro reklamaci/vracení zboží.
    19.3. - zásilka převzata obchodem
    3.4. - utekla lhůta 14 dnů pro vracení peněz. Obchod peníze nezaslal. Pracovník telefonické linky řekl, že to není jeho zodpovědnost to řešit.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme. Ano jako dárek jsme vám odeslali místo verze 256GB NOVÝ KUS V PŮVODNÍ FOLII 512GB abychom vaši objednávku urychlili a zboží vám odeslali co nejrychleji , kapacita navíc zde byla pouze bonus jako dárek. Poté co jste nám zboží vrátil jsme vám ihned zadali vrácení peněz přes kartu, tedy gopay bránu přes kterou jste zboží zaplatil, zpracování zde trvá cca 3 pracovní dny a platba vám byla připsána zpět na kartu nikoliv na účet.
    Nikdo vám rozhodně neřekl že by nebyla odpovědnost pracovníka řešit vrácení nebo výměnu zboží. Hezký den.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

S drobným zpozděním zboží doručeno.Komunikace obchodníka bez problému,nabídnuta kompenzace za zdržení.Takže spokojenost.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, velice se omlouváme za opoždění. Zboží bylo bohužel na cestě k nám ve stavu objednáno . Dodavatel nám zaručil dodání během začátku týdne. Zboží tedy ihned odesíláme vč malého dárečku jako pozornost.

• Vše proběhlo v pořádku
    • Možný odpočet DPH
    • Záruka 2 roky i pro podnikatele

Velmi rychle doruceni.
    Rychla a jednoducha domluva.
    Vyborny ceny.
    Prijemny zamestnanci.

Rychlé doručení, vstřícné jednání, vřele doporučuji.

Vše proběhlo ok.

• Super ceny produktů
    • Skvělá komunikace téměř okamžitě

Vše proběhlo na jedničku, jsem spokojený a eshop mohu jen doporučit.

Dobrý den, velice vám děkujeme a přejeme krásný zbytek dne. Tým Atronic.cz

• Váš obchod používám již několik let. Solidní a rychlé jednání a bezproblémový servis. Zboží vždy dorazilo nejpozději třetí den od objednání a v pořádku

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, velice vám děkujeme a přejeme krásný den. Pokud budete cokoliv potřebovat stačí nám zavolat na infolinku 702180120 a nebo na [email protected] :)