Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení.

Přihlásit se a přidat recenzi

Nemam co vytknout

• Personál

Při koupi mi přenesli data ze starého telefonu. Velmi ochotný pan prodejce.

Dobrý den, velice vám děkujeme. Tým Atronic.cz

• Sklo k telefonu jako dárek

• 80 %

Mobil společnost nakonec nedodala. Prý selhal dodavatel. Zrušení objednávky a vrácení peněz proběhlo v pořádku.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, po celou dobu změny barvy u vašeho produktu jsme vás informovali a kontaktovali jsme vás jak emailem tak po infolince. Vždy jsme vás informovali o termínu tedy o tom kdy bude zařízení dostupné v požadované barvě. Objendávku jsme na základě domluvy stornovali a platbu jsme vám vrátili v požadovaném termínu na účet. Velice se omlouváme za komplikace a nedorozumění. Hezký den

• 90 %

• žádná
    • nekomunikativní
    • nestandartní jednání
    • špatné informace ohledně produktu

Rozhodně nedoporučuji, začalo to nabídkou telefonu IPHONE 12, máme na skladě, vyšlo najevo, že mobil nemají v nabídce, po několika urgencích kdy bude telefon k mání byl stále odkaz na další, další a další týden. Objednávku syn zrušil a požadoval vrácení peněz,ze zákona má obchod na vrácení po odstoupení 14 dní. Již 3 týden a peníze nikde. Následně neberou telefony, údajně přetížení obchodních zástupců, takže odkazují na email, kde ovšem také mlčí, zajímavé je že na odepsání recenzi čas je. Takže píšu recenzi na velmi nestandartní chování této firmy a nezbývá mi nic jiné než to nahlásit na policii.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, stejná recenze za účelem poškodit nás přidaná 2x. Zboží bylo označeno ve stavu objednáno nikoliv ve stavu skladem. Po storno jsme vám refundaci zadali zpět na kartu kdy zprocesování trvá cca 3 pracovní dny. Poté nám bylo potvrzeno že vám byla platba připsána. Kdykoliv jste nás kontaktoval vždy jsme vám ihned odpověděli emailem a nebo na infolince. Hezký den.

• 10 %

• žádná
    • nekomunikativní
    • nestandartní jednání
    • špatné informace ohledně produktu

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den. Zboží bylo označeno ve stavu objednáno nikoliv ve stavu skladem. Po storno jsme vám refundaci zadali zpět na kartu kdy zprocesování trvá cca 3 pracovní dny. Poté nám bylo potvrzeno že vám byla platba připsána. Kdykoliv jste nás kontaktoval vždy jsme vám ihned odpověděli emailem a nebo na infolince. Hezký den.

• Rychlost
    • Komunikace
    • Cena

• Infolinka

Dobrý den, velice vám děkujeme. Tým Atronic.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• 20 %

Objednané zboží neodpovídalo popisu, po stornované objednávce trvalo vrácení peněz poměrně dlouho, ale následovala omluva a nabídka příslušenství zdarma. Nicméně příště bych raději volil platbu dobírkou.

Ani po třech týdnech od zrušení objednávky nevrátili peníze.
    Update: Peníze byly nakonec vráceny na účet (s vrácením na kartu byl prý nějaký problém). Následovala omluva a nabídka kompenzace.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Telefon který jste si objednal a byl vám dodán byl zcela nový nikdy nepoužitý se zárukou 2 roky pouze v balení whitebox, toto je aktuálně jediná možná distribuce telefonu který jste si objednal jelikož má ukončenou výrobu. Vrácení vám bylo zadáno zpět hned po obdržení zařízení zpět k nám do obchodu tedy ve 14ti denní lhůtě a bylo zadáno prostřednictvím Gopay platební brány kde vám bude částka nebo již byla zpět refundovaná na kartu. Budeme vás ihned kontaktovat ohledně ověření platby. Zároveň vám rádi nabídneme jiný novější model z klasické distribuce. Hezký den, přeje tým Atronic.cz.
    Update: Platba by měla být připsána na váš účet dle dohledání refundace, prosíme tedy o potvrzení a zároveň o kontakt v případě zájmu o jiný model telefonu. Velice vám děkujeme a ještě jednou se omlouváme za komplikace

Vyzvednuto, v pořádku

Dobrý den, velice vám děkujeme. Tým Atronic.cz

dlohé čekání na dodání telefonu , objednávka zrušena, táhne se to měsíc a stále nemám vrácené peníze.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, zboží které jste si objednal bohužel nebylo skladem a je na objednávku. Budeme vás kontaktovat ohledně možného termínu doručení. Co se týče platby byla vám refundována zpět přes portál platební karty, platbu by jste již měli mít zpět na účtu. Hezký den přeje tým Atronic.cz

• 10 %

• Naprosté zklamání s obchodem
    • Již nikdy

Objednala jsem dceři telefon jako dárek dne 7.9.2024 a ani po měsíci obchod zboží nedodal.
    Reagoval pouze na mé e-maily s tím, že do týdne zboží snad přijde - sám od sebe zákazníka neinformoval.
    Byla mi nabídnuta jiná barva, ale dcera měla svou vysněnou barvu.
    Když ani téměř po měsíci čekání telefon nedorazil, bylo mi nabídnuto storno.
    Objednávku jsem stornovala a jíž zase téměř měsíc čekám na vrácení peněz - dnes je 4.11.2024.
    Naprosto zoufalá situace a e-shop !!!

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Můžete nám prosím poskytnout číslo vaší objednávky abychom se společně podívali na možné doručení případné storno ? Pod vaším číslem žádnou objednávku neevidujeme. Můžete nás také kdykoliv kontaktovat na infolinku nebo emailem.

V pořádku

Dobrý den, velice vám děkujeme za nákup. Tým Atronic.cz

• Telefon přišel
    • Infolinka
    • Čekání na dodání

Příslušenství zdarma za čekání

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme. Bohužel doba dodání zde byla cca 2 dny z důvodu toho že u nás v den objednávky byl kurýr vyzvednout balíčky o něco dříve. Zásilka tedy reálně odešla až následující pracovní den. Děkujeme

• Komunikace s eshopem
    • Delší doba dodání

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme. Telefon byl ve stavu objednáno nikoliv skladem. Zařízení se nám podařilo zajistit na základě poptávky u dodavatele jelikož se jedná o model který se již nevyrábí. Jsme rádi že jsme zboží nakonec mohli dodat. Děkujeme

• Obal byl připravený k vyzvednutí v den objednání.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, velice vám děkujeme.

• lze zde sehnat položky, co již jinde nejsou
    • dobré ceny
    • vstřícný přístup při objednávce

Sháněl jsem nový iPhone 13 mini, který se již těžko shání. Zde jej stále lze koupit, při výběru mi vyšli vstříc a ještě přidali dárek.

• Objednané zboží dva týdny slibovali-že už jim přijde od dodavatele.Nakonec jsem nakoupila jinde.Naštěstí jsem neplatila předem

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, zboží které jste si objednal bohužel nebylo skladem a je na objednávku. Budeme vás kontaktovat ohledně možného termínu doručení. Hezký den přeje tým Atronic.cz