Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení.

Přihlásit se a přidat recenzi

• Všechno trvá a ani nebylo doručeno

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, zboží které jste si objednal bohužel nebylo skladem a je na objednávku. Budeme vás kontaktovat ohledně možného termínu doručení. Hezký den přeje tým Atronic.cz

• 20 %

V srpnu jsem objednala dva mobily. Neustále jsem se musela dotazovat, kdy přijdou.... Bylo mi slíbeno, že další týden. Je říjen, nemám stále nic. Odstoupila jsem od kupní smlouvy, peníze stále nemám a už se mnou ani nikdo nekomunikuje! NEDOPORUČUJI!!!!!!!!

• Zakaznicky servis je aktivní a funkční .
    • Ač položka svítí, ze je skladem tak pravděpodobně není a musím čekat než dorazí na obchod a pak teprve bude odeslána na mou adresu.

Čekací doba na produkt je poměrně dlouhá .

Vše ok

• Cena

Dokázali sehnat i starý model který se již nevyrábí.

Totální shit.
    Zboží (telefon) nedorazil ani po několikerém připomínání se. Potřeboval jsem ho nutně na cestu do zahraničí, pán mě ujišťoval že mi dá (včas!!) vědět kdy telefon dorazí, nedal vědět nikdy. Telefon taky nikdy nepřišel.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, velice se omlouváme za opoždění. Píšeme vám na základě vaší recenze, bohužel telefon je již staré výroby a dodavatel ho aktuálně stále nemá. Zařízení jsme museli poptat u nového dodavatele a čekáme na doručení. Rádi bychom vám nabídli slevu na telefon 1000kč a nebo případně jakékoliv příslušenství v hodnotě 1500kč. Telefon v době objednání bohužel nebyl skladem. Dejte nám tedy prosím vědět.

Spokojenost

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

Dobrý den všem,
    objednal jsem 9.9. telefon - uvedeno skladem 2ks Nový, po objednání ukazuje eshop 1ks , podotýkám cena stále ceníková při uvedení modelu na trh - akceptoval jsem cenu za nový kus. Telefon, kde byl ukončen prodej asi před 4M, chtěl jsem ověřit zda jej opravdu mají, na linku se nešlo dovolat, na chatu mi řekli, že když je na eshopu skladem, tak na co se ptám, že linka nejde protože..... nešlo se tam dovolat ani za týden, přišla alespoň sms - nestíháme. Měl jsem se dle chatu tedy znovu ozvat na info mail, že to řeší vedení společnosti, což jsem udělal 11.9. - žádná odpověď... k 16.9. stále bez odpvědi. Viděl jsem jak reagují na nízké hodnocení dalších zákazníků nějakými pochybným vysvětlením. Na štěstí jsem objednal na dobírku...

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, na nedostupnost objednaného zboží jsme vás upozornili hned první den po objednávce dle komunikace. Dále tedy prosíme dle poslední komunikace o vyjádření zda budete chtít telefon zdarma nahradit novějším modelem a nebo zda si tedy počkáte dle domluvy a k zařízení vám přibalíme příslušenství dle vašeho výběru zdarma. Také prosíme o smazání recenze dle naší telefonické komunikace. Velice se vám omlouváme za čekání.

Telefon nebyl odeslán ani druhý den od objednání. Vzhledem k tomu, že mi krachl mů telefon a nový jsem potřebovala co nejdříve, jsem tedy objednávku zrušila a zboží zakoupila v kamenné prodejně konkurence. Nevím, kdy měla firma v plánu zboží odeslat, nepřišlo o tom ani následující den po objednání žádné info. V dnešní době je už běžné, že zboží je odesíláno obratem a následující den je doručeno. Tady asi trochu zaspali dobu.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, bohužel tento starší model telefonu s ukončenou výrobou cca před 8 lety nebyl aktuálně skladem a zboží bylo na objednávku. Snažili jsme se v této barvě zboží neskladnit co nejdříve avšak dodavatel měl skladem pouze jiné barvy. Velice se vám tím omlouváme za opoždění a rádi bychom vám nabídli kompenzaci na další nákup v podobě slevy. Přejeme krásný den.

• 100 %

• vše ok

Snad budu spokojen

• cena zboží
    • nekompletní objednávka řešena obratem
    • dlouhá doba dodání

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme . Dle telefonické domluvy jsou ochranné skla jako dárek + malé překvapení již na cestě k vám :) Děkujeme a přejeme krásný den.

• cena a sortiment
    • Výborné jednání na tlf. lince ochotní, klidní, věcně srozumitelní
    • jediná kamenná prodejna Plzeň
    • pokud nejste z Plzně tak jenom přes internet a doručovatelskou službu
    • internet tolik nevadí, ale doručovatelský služby mnohdy nejsou časově flexibilní. Musí se čekat až dorazí a to bývá často problém

Zatím to vypadá na dobře fungující obchod s dobrým personálem

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme a přejeme vám krásný den

Musil jsem pockat na telefon... Ale prodacajici vsechno vysvetlil a udelal vsehcno aby ja byl max spokojen . Dekuji za spolupraci.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• vše proběhlo naprosto v pořádku

• Vše v pořádku

Osobní odběr zboží proběhl v pořadku