Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení.

Přihlásit se a přidat recenzi

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• 100 %

Telefon který nebyl skladem a byl uveden ve stavu objednáno mi doručili dříve než bylo původně avizováno. Moc děkuji příjemné překvapení

• Vše OK

V tomto obchodě jsem zakoupil
    MacBook Air . Doručení proběhlo v pořádku v pátek objednáno v úterý ráno dodáno. Zboží bylo v akci takže super cena. Nemám co vytknout

• Měli starší model

Koupil jsem v tomto obchodě telefon Vivo. Vše proběhlo v pořádku. Rychlé doručení, cena OK.

• Ochota

Velmi milé a příjemné jednání. Zavolala jsem na infolinku a potřebovala jsem poradit ohledně nastavení telefonu. Nakonec nám bylo řečeno že telefon který máme nepodporuje aplikaci pro cukrovkáře. S pracovníkem na infolince jsme vybrali jiný telefony a ten byl doručen za 2 dny. Děkuji, spokojenost

• Komunikace

U obchodu jsem objednal telefon. Opravdu mile mě překvapilo když nás kontaktoval pracovník , který se nás zeptal zda bychom nechtěli zařízení v jiné barvě. Barva toho telefonu byla dražší a původně jsme ji chtěli zakoupit ale nekupovali jsme ho původně abychom ušetřili:) No prostě nám zavolali že telefon v jiné barvě je v akci a poslali nám ho za stejnou cenu. Děkujeme udělali jste nám radost

• Dárek zdarma

Obchod Atronic měl skladem telefon který jsem nemohl nikde jinde najít k dispozici. Telefon jsem tedy objednal , kontaktoval mě pracovník jestli chci nálepku zdarma ochranné sklo. Velmi milá služba a infolinka. S nákupem jsem velmi spokojen

• 90 %

• Podvodné jednání

U telefonu mají napsané skladem 1ks i když nemají na můj dotaz na základě špatných recenzi mi bylo řečeno do parní zboží bude skladem každý týden stejná písnička
    Podle jednání mate říct na rovinu že se čeká tak dlouho a ne balamutit lidi

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Telefon který jste si objednal byl skladem poslední kus v rezervaci na osobní odběr pro zákazníka, tato informace vám byla sdělena. Další kusy jsou na cestě ve stavu objednáno , bohužel se jedná o model s ukončenou výrobou a je obtížnější ho neskladnit. Hned jak bude zboží skladem budeme vás informovat. Průběžně se můžete kdykoliv dotázat přes naši infolinku a nebo emailem. Krásný den

• 100 %

Objednávala jsem telefon a nebyla jsem si jistá výběrem. Nejdříve proběhla komunikace s prodejcem po e-mailu, ochotně mi poradili. Poté jsem je kontaktovala telefonicky jelikož mi nebylo jasné jak založit nový uživatelský účet. Na infolince mi poradili vše vysvětlili a objednávka za pár dnů dorazila. Opravdu děkuji za velmi příjemný přístup. Určitě vás budu všude chválit.

• 100 %

E-shop skvěle komunikoval, telefon jsem zaplatil předem ovšem ze zdravotních důvodů jsem musel změnit jak místo doručení tak datum. Na infolince jsme se tedy domluvili na zásilkovně místo ppl. E-shop balíček odeslal a vše dorazilo v pořádku . Naprostá spokojenost a mohu jen doporučit

• Super přístup

Obchod jsem navštívil a prosbou opravy mého telefonu. Jednalo se o telefon Samsung A5. Telefon kluci zdiagnostikovali a nakonec jsme se domluvili že ho opravovat nebudeme. Bohužel bylo poškození moc velké a cena by byla dražší než muj telefon. Vybral jsem si tedy nový telefon Xiaomi redmi 14c. Obsluha mi ochotně pomohla s přenosem všech věcí do nového telefonu. Prostě fajn přístup. Mohu doporučit

• 50 %

• Po vyriešení situácie ponukli finančnú kompenzáciu ako ospravedlnenie
    • Komunikacia bola zdlhavejšia, náročna.

Moja skúsenosť s týmto e-shopom bola náročná. Objednal som si iPhone, ktorý bol na stránke prezentovaný ako nový kus, no doručený produkt tomu nezodpovedal. Po jeho vrátení a popise problémov mi potvrdili, že zrejme došlo k chybe, a sľúbili, že pošlú nový kus.

Po týždni bez akýchkoľvek informácií z ich strany som ich kontaktoval a zistil, že telefón nemajú skladom a čakajú na nový. Po ďalšom týždni čakania som požiadal o odstúpenie od zmluvy a vrátenie peňazí, čo mi telefonicky potvrdili. Následne však komunikácia viazla – odpovede boli nejasné, často som sa musel opakovane pripomínať telefonicky aj e-mailom. Celý proces vrátenia peňazí trval mesiac.

Nakoniec mi peniaze vrátili, ospravedlnili sa a ako gesto mi poskytli dar v podobe niečoho zadarmo, čo oceňujem. Napriek tomu by som odporúčal byť obozretný a vždy si dôkladne skontrolovať objednaný tovar.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Během reklamace zboží jsme se pochopitelně snažili zajistit nový kus na výměnu, avšak bohužel vzhledem k ukončené výrobě a aktuální nedostupnosti tohoto modelu nebylo možné dodat nový kus a byla tedy domluvena refundace ( storno ) platby. Platba vám poté byla zadána prostřednictvím SEPA platby kde převod může trvat až 5 pracovních dnů. Platba vám byla poté vrácena na účet.
    Rádi bychom vám však za způsobené komplikace během reklamace nabídli zdarma příslušenství dle vašeho výběru. Stačí když nás kontaktujete na email a nebo telefonicky. Rádi vám zboží pošleme v rámci zachování dobrých vztahů. Děkujeme a ještě jednou se omlouváme.

OK

Nemam co vytknout

• Personál

Při koupi mi přenesli data ze starého telefonu. Velmi ochotný pan prodejce.

Dobrý den, velice vám děkujeme. Tým Atronic.cz

• Sklo k telefonu jako dárek

• 80 %

Mobil společnost nakonec nedodala. Prý selhal dodavatel. Zrušení objednávky a vrácení peněz proběhlo v pořádku.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, po celou dobu změny barvy u vašeho produktu jsme vás informovali a kontaktovali jsme vás jak emailem tak po infolince. Vždy jsme vás informovali o termínu tedy o tom kdy bude zařízení dostupné v požadované barvě. Objendávku jsme na základě domluvy stornovali a platbu jsme vám vrátili v požadovaném termínu na účet. Velice se omlouváme za komplikace a nedorozumění. Hezký den

• 90 %

• žádná
    • nekomunikativní
    • nestandartní jednání
    • špatné informace ohledně produktu

Rozhodně nedoporučuji, začalo to nabídkou telefonu IPHONE 12, máme na skladě, vyšlo najevo, že mobil nemají v nabídce, po několika urgencích kdy bude telefon k mání byl stále odkaz na další, další a další týden. Objednávku syn zrušil a požadoval vrácení peněz,ze zákona má obchod na vrácení po odstoupení 14 dní. Již 3 týden a peníze nikde. Následně neberou telefony, údajně přetížení obchodních zástupců, takže odkazují na email, kde ovšem také mlčí, zajímavé je že na odepsání recenzi čas je. Takže píšu recenzi na velmi nestandartní chování této firmy a nezbývá mi nic jiné než to nahlásit na policii.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, stejná recenze za účelem poškodit nás přidaná 2x. Zboží bylo označeno ve stavu objednáno nikoliv ve stavu skladem. Po storno jsme vám refundaci zadali zpět na kartu kdy zprocesování trvá cca 3 pracovní dny. Poté nám bylo potvrzeno že vám byla platba připsána. Kdykoliv jste nás kontaktoval vždy jsme vám ihned odpověděli emailem a nebo na infolince. Hezký den.

• 10 %

• žádná
    • nekomunikativní
    • nestandartní jednání
    • špatné informace ohledně produktu

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den. Zboží bylo označeno ve stavu objednáno nikoliv ve stavu skladem. Po storno jsme vám refundaci zadali zpět na kartu kdy zprocesování trvá cca 3 pracovní dny. Poté nám bylo potvrzeno že vám byla platba připsána. Kdykoliv jste nás kontaktoval vždy jsme vám ihned odpověděli emailem a nebo na infolince. Hezký den.