- dobra cena
- zbozi zatim nedorazilo, komplikace s vydejnim mistem
Zasilka mela dorazit 14. nebo 15.list. a nic.
Zadna informace o zpozdeni nebo omluva nebo navrh dalsiho postupu.
Jsem velmi nespokojen... -
- Bylo mi doručeno jiné zboží,než které bylo objednáno.Takže vratka.
- Doba dodání
- Byla sem nadšená když každý den přišel aspoň jeden balíček a bylo to opravdu rychlé takže super.
- Jen čekám na poslední balíček nikdo se mi ani skrz něj neozval a štve mě takže nevím jestli budu nějak objednávat na alegru nebyl zrovna levný
- Dorazilo zboží, které je jiné konstrukce a neodpovídá zobrazení ani popisu. Objednal jsem si "Výsuvný věšák L-350 mm", přesně takový a u stejného obchodníka jako loni, ale přišel věšák jiné konstrukce, který navíc o asi 5 centimetrů přečnívá. Naštěstí jsem jej nekupoval do skříně, protože bych ji s tímto modelem nezavřel, zatímco s původním loňským modelem zcela bez problémů.
Allegro nabízí velké množství nejrůznějšího zboží a důvod mé objednávky byl, že jsem potřeboval identické 2 kusy výsuvného věšáku jako loni. Bohužel dorazil věšák zcela jiné konstrukce a vzhledu. Pro mne velké zklamání. 2 objednávky jednoho druhu zboží u stejného obchodníka (Opum) a 2 různé věšáky.
Dobrý den. Zasilku mám zaplacenou, ovšem pro nedostatek mista Alta boxu ji nemám. Zdá se mi to nepochopitelné.
- Zboží stále nepřišlo, doručovatel o něm nemá bližší informace. Obchod ne nespolehlivý, je potřeba si ohlídat, na kolik zásilek je celkový nákup rozdělen, za každou se účtuje doprava zvlášť.
polovina veci jeste nedorazila
Přišla mi objednávka špatně, mělo jít o 2 různé kusy, přišel mi 2x stejný kus.
objednávka už týden a nic ticho po pěšině..
- Dlouhá čekací doba od objednání k možnosti vyzvednutí zásilky
- 2x jsem si objednal zboží a zaplatil za něj, ale zboží mi nebylo doručeno, ani nebyly vráceny preníze
Přišlo mi úplně něco jiného
Mizerné. Posílají zásilky jinam než si zákazník zaplatí nedodrží termín dodání a když objednávka konečně dorazí, tak je k výdeji pár hodin. Strašný polské Allegro už NIKDY!!!
- etiketa nebyla na medech nalepená
etiketa nebyla na medech nalepená
- Místo parfému za 480kc mi přišla trapně pouze lahvička tester bez víčka s cenovkou.Takže už nikdy nákup na Allegru.
- Je nutná aplikace.
Jsem velice zklamaná doručením do
" boxu " , který jen zavrčel a neotevřel se ! Následovaly problémy , vyřizování, ztráta mého času, kde vůbec moje zaplacené zboží je a ještě je vůbec nemám. DK -
- Posílá zásilku zpět za několik okamžiků ,nepošle výstražnou sms o končící době pro vyzvednutí -protože náklady .
- Pečlivě zvažujte u koho objednáváte a kdo balíček přepravuje aby se vám nevrátil odesilateli.