- OK.
Kvalita, výběr,cena a hlavně rychlost dodaného zboží.
Reakce obchodu AKINU.cz
děkujeme Vám za krásné hodnocení. Spokojenost našich zákazníků je u nás vždy na prvním místě.
- Rychlost doručení
Spokojenost
Tým AKINU -
Rychle dodani, dobře zabaleno.
- Naše Terra je moc spokojena
- Rychlé odeslání
- Dobře zabaleno
Tým AKINU -
Rychle objednáno, rychle dodáno, vše naprosto v pořádku
Tým AKINU -
- Velmi rychlé dodání zboží.
- Dostatečný výběr zboží.
- rychlé dodání
- dobrá komunikace
- obchod vyšel vstříc specifickému požadavku napsanému do poznámky
- drobný dárek k objednávce potěšil
- poměrně velký sortiment zboží
- přehledný e-shop
Tým AKINU -
Jsem s pochutinami pro psy naprosto spokojená,najdu tady vše co potřebuji.
Tým AKINU -
vše naprosto v pořádku, dobroty chutnají, dodávka rychlá
Tým AKINU -
- Rychlost obchodu, dostali jsme dáreček pro pejska, tak ještě příště pro kočičky :), ale jinak vše v pořádku. Škoda, že Zoohit neposílá dárečky, jsem u nich registrovaná víc jak 10 let a za tu dobu nám nebyla poslaná ani jedna hračka, třeba maličká myška :( .
Doporučuji obchod.
Reakce obchodu AKINU.cz
děkujeme za Vaše milé hodnocení a za to, že jste si vybrala právě nás! Máme radost, že jste s nákupem spokojena. Dárek si můžete sama vybrat v prvním kroku objednávky, automaticky je tam nastaven dáreček pro psa, ale můžete si zvolit i pro kočičku – chceme, aby si u nás našli něco navíc všichni mazlíčci.
Děkujeme také za doporučení našeho obchodu, moc si toho vážíme. Pokud budete mít jakékoli další přání nebo dotazy, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.
Přejeme Vám i Vašim mazlíčkům krásný den!
S pozdravem,
Tým AKINU -
- S obchodem obrovská spokojenost, ráda zde nakupují.
Super obchod, skvělé ceny, bezva komunikace, rychlé dodání.
- Super obchod! Jsem naprosto spokojena
- Rychle doručení a krásné zabalení vánočního boxu
- Žádné
Moc všem doporučuji! :)
Rychlost kvalita vše perfektní
Tým AKINU -
- Hezky vyobrazeno ,kupují pro kocourka a vždy spokojenost, nekupuji poprvé a určitě opět budu
Jak jsem již zmiňovala zboží je hezký vyobrazeno, s dodáním vždy spokojenost, navíc hračka pro kocourka,nekupuji poprvé a určitě ne naposledy
Reakce obchodu AKINU.cz
velice Vám děkujeme za tak milé hodnocení. S radostí Vám připravíme i další objednávky pro Vašeho kocourka.
- Kvalita
- Velký výběr
- Krásné balíčky pro zvířata
všechno v pořádku
Tým AKINU -
Děkuji za dárek všechno v pořádku
vše super
Tým AKINU