Bezvadné masové konzervy, kde je opravdu 100% masa a žádné sacharidové nahrážky.

• česká značka
    • dobré ceny
    • jediný mňamky co si můj kocour dá s chutí :D

moc ráda tady nakupuji dárky pro naše chlupatý dětičky. Mají široký výběr, super ceny, rychlé doručení. Objednavám zde už třetím rokem a není jediná věc, co bych vytkla:)

Reakce obchodu AKINU.cz

Vaše slova nám dělají velkou radost. Naši zákazníci a jejich mazlíčci jsou u nás vždy na prvním místě.
    Děkujeme a těšíme se na další objednávku, kterou pro Vás budeme moci připravit.

Tým AKINU

Pravidelná spokojenost s Akinu. Rychle dodání, super komunikace.

• Rychlost dodání
    • Pečlivě zabaleno
    • Navíc dárek k objednávce

v pořadku

Tým AKINU

na čas doručení je možné vždy spolehnout, doručitelé velice ochotní (jsem na kyslíku a špatně se pohybuji

Reakce obchodu AKINU.cz

děkujeme Vám za krásné hodnocení. Spokojenost našich zákazníků je u nás vždy na prvním místě. Také nás velice těší, že jste spokojená s našimi dopravci, mějte se krásně.

• velký výběr
    • cena zboží, hlavně pak hraček

Tým AKINU

Můj první nákup, bez problému.

• rychlost, cena

• Věrnostní program

Vše v naprostém pořádku.

• Ochota a výborná komunikace

• Skvělé zboží.

Vše v naprostém pořádku. Děkuji.

Tým AKINU

Rychlost vyřízení objednávky. Byl mi zaslán dárek, za který děkuji, ale není mi jasné, proč byl zaslán pamlsek pro pejsky, když celá moje objednávka byla pro kočku. Pejska bohužel nemám.

Reakce obchodu AKINU.cz

děkujeme Vám za krásné hodnocení. Spokojenost našich zákazníků je u nás vždy na prvním místě. Dárek si lze objednávce vybrat, pokud nemáte pejska, vyberte si dárek pro svou kočku a rádi Vám ho zašleme :)

• Rychlost a kvalitap

Tým AKINU

• Rychlé vyřízení objednávky, výborná komunikace.

Ráda zde nakupuji, vždy jsem spokojená. A překvapená i malým dárkem v každém balíčku.

• Rychlost doručení zásilky

• Dáreček pro mazlíčka.

Doporučuji. Skvělá komunikace a rychle doručení.

Tým AKINU

Dobré ceny a rychlé dodání zboží.