- Prehlednost
- Zkušenosti
- Zboží skladem
- Doprava
- Komunikce obchodu
Airsoftpro je již stálice na Čr trhnu, jejich stránky, zkušenosti, dostupnost zboží atd.
Netřeba více představovat.
O to více mě mrzí, že spolupracují s nespolehlivým dopravcem GEIS.(stačí pročíst jejich recenze)
Na dotaz kde je moje zasilka a proč využívají tohoto dopravce, se bohužel neobtěžuje nikdo ani odpovědět.
Za mne příště volím jiný e-shop, pokud bude mit stejné zboží skladem. Bohužel mě tato firma poprvé zklamala. Již Nemohu doporučit.Reakce obchodu AirsoftPro.cz
Děkujeme za Váš názor, kterého si i přesto, že je kritický, ceníme. Přepravní společnost GEIS doručuje naše zboží následující pracovní den v 90% případů. Bohužel se mohou vyskytnout okolnosti, které přepravce není schopen ovlivnit a kdy doručí zboží později. Ve Vašem případě bylo zboží předáno přepravci 28.2. a 5.3. bylo doručeno, tzn. ve 3. pracovní den po odeslání.
Souhlasíme s Vámi, že v dnešní hektické době se očekává doručení do 24hodin a zvažujeme rozšíření nabídky přepravců.
S pozdravem Tým AirsoftPro -
Jsem překvapen špatnou kvalitou některých produktů
- Osobní odběr zdarma
- Zboží, které mělo být už týden připraveno ve skutečnosti připraveno vůbec nebylo. Vyzvedával manžel a radši vzal náhradní zboží, protože jinak by musel čekat, než pro objednané zboží dojdou kamsi do skladu.
- Vrátili mi peníze včetně poštovného
- Při vrácení zboží ve 14ti denní lhůtě mi vrátili celou cenu včetně poštovného.
- Poslali mi nekompatibilní zboží, i když jsem na tuto alternativu upozornil již v objednávce.
Reakce obchodu AirsoftPro.cz
Dobrý den, požadoval jste vyzkoušení clony na puškohled NikkoStirling 4-12x50 AO IR MD. Zřejmě jste si všiml, že ho neprodáváme a nebyla tedy absolutně žádná možnost kompatibilitu vyzkoušet. Proto jste se zachoval logicky. Zboží si sám vyzkoušel a jako nekompatibilní vrátil a my vrátili dle zákona plnou kupní cenu i s poštovném. Proto nerozumím vašemu nedoporučení. Nedává smysl a poškozuje nás.
- je to jeden z nejlepších
- GreenGas mi došel z prasklým víčkem, tak že nejde zavřít
veľmi drahá doprava na Slovensko, skoro tak vysoká ako bola hodnota tovaru, pôvodne som to chcela uhradiť prevodom, mali zle zadaný IBAN, nechcela mi to banka prijať, bola som nútená zmeniť spôsob platby - na dobierku, s jej ceny som bola sklamaná, balík maličký, cena za dopravu vysoká
Reakce obchodu AirsoftPro.cz
Dobrý den paní Bondorová, IBAN máme stejný již více než tři roky a ostatní zákazníci ze Slovenska platí bez problémů. Je nám líto, že se vám transkaci nepodařilo provést. S pozdravem Jan Chyba, jednatel společnosti
- Dobrý výber zbraní
- Nezaujíma ich čo posielajú odošlú vám plynovú zbraň ale plyn ktorý som objednal do nej nepasuje neupozornia na to zákazníka beriem to ako neprofesionálny prístup alebo ani neviem čo predávam alebo úplnú ľahostajnosť že je im to jedno ... Nechcem týmto nikoho očierňovať ani spochybňovať niekoho skúsenosti ale stalo sa presne to to .
- Komunikácia odpoveď respektíve čakajte až po 24 H a dlhšie Písal som email aj na web na email odpísali po 24 H a z webu ešte čakám odpoveď.
No neviem. Moju objednávku vybavoval asi nejaký amatér lebo my poslal zbraň z plynom s ktorím sa nedá naplniť. Dlho sa čaká na spätnú odpoveď. Ku kvalite mojej zbrani (ich kód tovaru 3083) -(zbraň - colt) B1911 píše pri nej Full metal zbraň je kovová aj zásobníky ale ta vec nad pružinou v zásobníku čo tlačí guličky hore je plastová nenaplnil som zásobník ani 5 krát a zlomilo sa to dávam zásobník na reklamáciu je to skôr vec výrobcu ako predávajúceho ale tým pádom by nemala byť označovaná full metal ? Pekný deň vám prajem.
Takticka rukojet po pripnuti na RIS lištu praskla, Dvoubodovemu popruhu po přinutí na očko praskla skoba, plnička napraskla ...... co vice dodat, Kulicky ale přisli nerozsypanné
Vážený pane Šimane,
prosím pošlete fotografie poškození na email: [email protected]. Obratem zašleme nové zboží, nebo vrátíme peníze. Za komplikace se omlouváme. Nejsme výrobci tohoto zboží a jeho kvalita zcela odpovídá velmi nízké ceně. Přesto je tento typ vady spíše vyjímkou. -
- Zboží nižší cenové kategorie.
- Výrobci zbraní a příslušenství!
Ceny jsou nižší než u konkurence ale tomu také odpovídá kvalita produktů.
Pokaždé když jsem něco objednal bylo to znehodnocené nebo to nefungovalo. Zdá se mi že když si člověk něco objedná online, přijde mu ten nejhorší kus z prodejny aby se ho zbavili!Reakce obchodu AirsoftPro.cz
nejsme si vědomi žádného pochybení z naší strany. Pokud nebylo zaslané mířidlo vpořádku, přijměte omluvu za výrobce a zašlete jej prosím zpět, nebo na výměnu. Zboží před odesláním prohlížíme, ale suplovat kontrolu kvality za výrobce opravdu nemůžeme. Děkujeme za pochopení. -
nieco som si objednal a ta vec chybala a odmietaju tu vec poslat a nevratia ani peniaze takze asi tak :)
Reakce obchodu AirsoftPro.cz
Dobrý den, jen zopakuji co jsme vám již psali minulý týden. Dle kamerového záznamu balení vaší zásilky (byl vám předložen) a interního skenovacího systému, byla celá objednávka kompletní, prokazatelně nic nechybělo a byla řádně odeslána. Dle vašich informací navíc nebyl obal balíku nijak poškozen a nic jste nereklamoval u přepravce. Z výše uvedeného můžeme vyloučit pochybení na naší straně a vaše obvinění považujeme za neopodstatněné.
Inteligentní nabíječ baterií nenabíjí, nesvítí kontrolka nabíječe, při spojení s kabelem baterie létají jiskry.
- Hlavní slabinou je dopravce
Dopravce,nezavolá kdy bude zboží doručovat a ještě týž den je odešle zpátky takže pokud si nevezmete týden dovolenou a nesedíte u vchodových dveří nemáte šanci si vyzvednout zboží.Jediné čeho se dočkáte je výzva k zaplacení 120kč poštovného za nic.
Reakce obchodu AirsoftPro.cz
Dobrý den, omlouváme se za komplikace. Toto však opravdu nedokážeme ovlivnit.. Zásilky doručují nasmlouvaní přepravci (Geis a Česká pošta), jenž nejsou našimi zaměstnanci. Vrácené zásilky se naskladní a je generován automatický email, který jste obdržel. Je cílen na nepoctivé zákazníky, kteří si zboží úmyslně nevyzvednou. A bohužel jich není málo. Pokud máte stále o zboží zájem, prosím kontaktujte kolegyni na emailu a dáme vám poštovné zdarma: [email protected]. Děkujeme.
- V oblsti nového zboží jsou perfektní.
- Zklamali mě s vrácenou pistolí v termínu 14 dní. Opotřebení pistole je tak velké, že není možné aby byla provozována jen 14 dní.Sleva nebyla adekvátní poškození zbraně.
Vrácené zboží je lepší vidět přímo v prodejně jinak nekupovat. Při koupi nového zboží je ale vše v naprostém pořádku.
Airsoftpro by pred expedíciou tovaru môhli vyskúšať či tovar vôbec funguje..
Reakce obchodu AirsoftPro.cz
dle vašeho emailu, na který vám technik již odpovídal, je zřejmě problém v komoře zbraně. Přijměte prosím omluvu za výrobní vadu čínského výrobce, kterou ale opravdu nejsme schopni ovlivnit a rozhodně ne při balení zásilek odhalit. Zbraně se zkouší zapojením akumulátoru před zabalením. Tedy po mechanické stránce. Nemáme ve skladu střelnici, kde by bylo možné každou prodávanou zbraň na ostro otestovat. A ani to v tom velkém množství zásilek za den není technicky proveditelné. Ještě jednou se tedy omlouváme za nepříjemnosti a vaše odstoupení od smlouvy bude vyřízeno během tohoto týdne. Jan Chyba, jednatel. -
- neviem
- úmyselné klamanie zákazníka
nespoliehať sa na tovar ani zamestnancov
Reakce obchodu AirsoftPro.cz
Vážený pane Martine Lošonci, i méně sběhlý uživatel internetu si velmi snadno ověří, že jsme spolehlivá firma s letitou historií a vysokým hodnocením od zákazníků. V malé airsoftové komunitě si žádné klamání zákazníka ani dovolit nesmíme. Vaše negativní hodnocení má zřejmě původ v zakoupeném zboží, které nesplnilo vaše představy. Lepší tedy než sršet zlobou, by bylo zboží zabalit a odstoupit od kupní smlouvy. Nemyslíte?
- Rýchle dodanie tovaru.
- Kvalita tovaru je :(
Objednal som prišlo.
Reakce obchodu AirsoftPro.cz
Dobrý den, vidím, že jste zakoupil odstřelovací pušku z číny. Nebývají s nimi problémy, ale pravda, země původu se na kvalitě zpracování občas podepíše. Pokud máte zájem, pošlete na výměnu a doporučíme kvalitnější produkt se kterým budete spokojen.
- široký výběr, pohodlné nákupy
- zboží jsem vrátil, dorazilo následující úterý, ale v neděli mi ještě nebyly připsány peníze zpět na účet...
Použité zboží je výborné a jsem s ním spokojen. U vrácení zboží je to trochu problém, jak se zdá.
Reakce obchodu AirsoftPro.cz
vrácené zboží k nám přišlo 13.9 a dnes ráno ,tedy 19.9, byly peníze hromadným příkazem odeslány na účty zákazníků, jenž vraceli zboží. Tedy i na váš. Jak vidíte, stíháme to vzorně během čtyř pracovních dní, což je zcela v souladu se zákonem, jenž nařizuje vrácení peněz do 14ti dní (viz OZ 89/2012 § 1832) -
- velmi priehladné stránky
- už velmi nefunguje pri prehladávaní zbrane kolonka doporučené vnútorné diely
- široký sortiment
- Podľa webovej stránky mali zásobníky pasovať aj na zbrane AIM top - a nepasujú
- Dobré veci, ktoré sa nie všade na Slovensku dajú kúpiť, výhodou je že prídu veci skôr ako od slovenských predajcov.
- Mimo Slovenska, a tím pádom reklamácia 30 dňová plus dodanie do česká a zase späť. To bol dôvod prečo nereklamujem tovar.
Zbraň (Scar-H) prišla špinavá, z vnútra obalu, bola poškodená krabica, z vonka i z vnútra, po prvom vystrele zo zbrane BB-čka doslova na 5 metrov strieľali. Takže som to dal opraviť na Slovensku keďže to je rýchlejšie. Okuliare Swat (v prepočte na € 44) sa rozpadli na prvej akcií,keďže som potreboval hrať musel som improvizovať a priamo na akcii si zlepiť, čiže reklamácia nula bodov.
Vážený zákazníku,
omlouváme za komplikace a brýle samozřejmě zašlete a vrátíme peníze.
Co se týká zbraně, tak nás samozřejmě komplikace mrzí a kdybyste neopravoval na Slovensku, mohl jste si ušetřit náklady, neboť náklady na uznané reklamace zákazníkům proplácíme. Dělá to tak řada zákazníků ze Slovenska. Za týden jste mohl mít vyměněnou zbraň zpět.
Co se týká kvality, tak je třeba si uvědomit, že zbraně z číny stojí třetinu značkové zbraně. Je tedy logické, že rozdíl ceny někde být vidět.