• Nevím.
    • Doba doručení.
    • Špatný přístup eshopu k reklamaci doby dodání.

Tento eshop jsem si vybral proto, že garantují rychlé dodání. Objednáno dne 24.11. dopoledne, ihned zaplaceno, doručeno 29.11. dopoledne což je pět pracovních dní. Heslo dopravce GLS - dnes podáte, zítra doručíme moc nefunguje. Službu jsem reklamoval, bohužel bez úspěchu - dopravce se vymlouvá na eshop a eshop na dopravce.

Dobrý den Pavle,

mrzí nás Vaše negativní zkušenost, nicméně odeslali jsme Vaši zásilku ihned, jak to bylo možné.
    Zvolil jste platbu převodem, u které dochází ke zpoždění v odeslání z důvodu čekání na zaúčtování platby. Tuto informaci uvádíme u každého produktu v sekci "Datum doručení".

Zásilku jsme odeslali ihned po zaúčtování, tzn následující den 25.11. Díky vytíženosti přepravců a víkendu byla zásilka doručena v pondělí 29.11.

Pokud požadujete odeslání ten stejný den, prosím, volte platbu kartou/PayPalem/dobírkou. U těchto způsobů plateb se nečeká na bankovní převod. Bohužel je také třeba brát na vědomí, že vytíženost přepravců v předvánočním období den ode dne roste.

Děkujeme za pochopení.

Tým AirsoftPro

• Opakovaně zadaný špatný mejl, přes dvojí upozornění znovu a znovu, zaslaná faktura na můj mejl, přestože jsem nic neobjednala, nic nenakoupila, dostala jsem jak potrvzení o nákupu, tak daňový doklad, i upozornění, že zboží je na cestě a na závěr dotazník spokojenosti. Banda hlupáků?

Můj názor na obchod je vrcholně negativní, pokud někdy propadnu airsoftu, nakoupím jinde, nemám zájem, aby o mém nákupu věěl někdo jiný.

Reakce obchodu AirsoftPro.cz

mrzí nás, že náš obchod nedoporučujete. Zákazník špatně napsal svůj email v objednávce a tímto překlepem bohužel zadal Váš email.

Nedokážeme ovlivnit, jaká písmena zadá zákazník do kolonky "Váš e-mail" při objednávce.
    Přesto se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Tým AirsoftPro

Hrka to ako horalka akurát tak do plastov to môžem zahodiť

Reakce obchodu AirsoftPro.cz

mrzí nás, že nejste spokojený se zbraní, kterou jste si vybral.
    Můžete však využít buďto reklamaci zboží nebo pokud Vám zboží nevyhojuje, vrácení ve 14denní lhůtě.
    Formuláře a postup naleznete na našich stránkách https://airsoftpro.sk/sk/reklamacia nebo https://airsoftpro.sk/sk/odstupenie-od-kupnej-zmluvy

Tým AirsoftPro

• Po jednom dni používání se mi rozbyl a už netlačil kuličky

Není to dobrá koupě, za ty peníze jsem mohl mít kuličky či něco více užitečného než tenhle zásobník.

Dobrý den Pavle,

Mrzí nás, že máte negativní zkušenost se zbožím od nás, ale vše má řešení.
    Pokud je jakýkoliv problém se zásobníkem, prosím, pošlete nám ho na reklamaci nebo nás kontaktujte na [email protected].

Jistě to vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Nic moc

• Nekvalitní věci

Dobrý den Lipi,

děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud je nějaký problém s produktem, který jste si objednal, pošlete nám ho, prosím, na reklamaci nebo odstoupení od kupní smlouvy. Postup naleznete zde: https://airsoftpro.cz/cz/reklamace

• Vypadá kvalitně
    • Rychlé dodání (2 dny)
    • Ale jen vypadá. Při prvním nabití se kousla kulička
    • Blbne přepínání mezi Auto/Semi
    • Při full auto vystřelí pár kuliček, sekne se a pak vystřelí 8 kuliček najednou
    • Nabíječka bez indikátoru
    • Při Semi/Dávkování nevystřelí víc jak 5x po sobě (opět se kousne)
    • V příslušenství píšou "s laserem" - přišlo bez něj.
    • Zásobník nedopíná

Z prvního dojmu jsem byl zaskočen. Na celoplast celkem těžká. Vypadá reálně. ALE přišla na řadu zkouška, která mě zklamala na plné čáře. Zbraň se neskutečně seká, zásobník nedopíná. Když nedopne, kulička se sekne v komoře, pak vystřelí př. 10 kuliček najednou (full auto). Blbne přepínání mezi Auto/Semi (při zaseknutí kuličky dávkování vůbec nereaguje). Došlo bez Laseru (je psaný v příslušenství). Zbraň určitě NEDOPORUČUJI. 2000kč není málo za věc, která nefunguje. Po prvních 5 minutách hry jsem si mohl akorát tak sednou na lavičku a dloubat se v nose. Hru jsem si užil, díky moc.

Reakce obchodu AirsoftPro.cz

jedná se o nejlevnější elektrickou zbraň na první seznámení s airsoftem. Je určena především pro děti na hraní pod dozorem rodičů a nízká cena 1690 korun je daní za vyšší poruchovost. Viz červené upozornění v popisku. Tyto zbraně vyměňujeme hned za nové, nebo vracíme peníze. Plnohodnotné elektrické zbraně začínají nad 2300 korun. Doporučujeme tyto dražší modely, které jsou spolehlivější, lépe propracované a hlavně je lze případně i opravit, nebo upgradovat. Prosíme zašlete nám vaši zbraň na výměnu, nebo pro vrácení penez.
    Co se týká laseru, tak není v balení. Nemáme to ani v popisku. Pokud je uveden na krabici od výrobce, pak je to jako volitelné příslušenství pro některé země, kde je laser zákonem povolený.

S pozdravem Jan Chyba
    AirsoftPro.cz

• Ztracené faktury
    • Na faktuře jiné jméno
    • Nekvalitní zboží

Celkově laxní přístup k řešení věcí. Na telefon ohledně reklamací se nedá dovolat .Spousta slibů a skutek utek.

V ak 47 se mi zasekavaji kulicky v hopupu a ab strili jak full auto

• Některé zbraně od některých firem nejsou kvalitně zpracované uz mam druhou plynovou zbraň ztehle stránky a zatim jsem nespokojen u mk23 jsem naše vadu v podavači kulicek tam by melo být očko ale neni protože jedna strana kovového očka je ulomena

koupil jsem si zbraň a do 4 dnu mněla poruchu

• Nekvalitní zboží

Produkt se mi do dvou hodin rozbil, něco se mu muselo přetrhnout v motůrku jelikož to nestřílí kuličky a vydává to divné zvuky. Z této zkušenosti sem usoudil že produkt byl nekvalitní

Reakce obchodu AirsoftPro.cz

děkujeme za Vaši recenzi.
    Pokud je produkt nefunkční, pošlete nám ho, prosím, na reklamaci (veškeré zboží na našem eshopu je kryto 2 letou zárukou na výrobní vady). Postup https://airsoftpro.cz/cz/reklamace

Tým AirsoftPro

Potřebovala jsem poradit, ale nikdo nedovolala jsem se dva dny, nakonec mi napsal pán, že neměl čas. Nicméně jsem si poradila sama. Chyběl návod v českém jazyce, nikde nebyl popis zbraně s obrázky.

• OBJEDNÁVKY NECHODÍ CELÉ PŘIŠLI MI PUZE BROKY ALE TERČE NE DIKY MOC ZA TO ŽE SEM JE MUSEL PLATIT KDYŽ JE NAM

Dobrý den Matěji,

zkontrolovali jsme Vaši objednávku a objednal jste si pouze 1x Diabolky LUX 4,5mm (cal .177) - 500ks. Žádné terče v objednávce nebyly. Prosím, zkontrolujte si informační email, který Vám přišel ihned po zadání objednávky. Z naší strany byla objednávka vyřízena, tak jak jste si ji vytvořil. Zřejmě jste zapomněl terče do objednávky přidat.

Nic se ale neděje. Pokud jsou terče stále aktuální, prosím, vytvořte si na ně objednávku a v poznámce objednávky se odkažte na tento komentář - zašleme Vám je zdarma.

Tým AirsoftPro

Zboží jsem si objedna na adresu Mgr. Jaromír CHARAMZA Hradní 177 Brandýs nad Orlicí. Bylo mi sděleno, že si mám zboží odebrat v Praze v Zásilkovně na Londýnské ulici. Asi se někde vloudil šotek, ale další korespondence mne přasvědčila o tom, že na nápravě chyby není zájem. J.CH.

• nakupoval jsem zde více produktů s obchodem nebyl problém ale jak mile se jedná o reklamaci nebo výměnu zboží tak nikdo nereaguje

Reakce obchodu AirsoftPro.cz

podle našich záznamů jste nám posílal pouze jeden email 11.2., na který jsme odpovídali ten stejný den.
    Pokud se jedná o jiný dotaz, prosím, kontaktujte nás na [email protected], případně pokud dotaz souvisí s reklamací [email protected]

• Dobrá cena
    • Cena se podepsala na kvalitě

Na zásobníku jsou takový malý dvířka kterejma se nasypou do zásobníku kuličky, asi každý ví o čem mluvím. Tyhle dvířka absolutně nedržej zavřený a kdybych měl zásobník mimo zbraň a naplněný kuličkama a otočil bych ho tak by se vysypali, asi splní účel ale myslím si že se nízká cena podepsala na kvalitě produktu

Dobrý den Mikeši,

děkujeme za zpětnou vazbu.
    Máte pravdu, cena odpovídá kvalitě. Zvolil jste nejlevnější točný zásobník v nabídce a okénko u tohoto výrobce lze jednoduše otevřít (nemáme ale zkušenosti, že by se otevíralo samo). Pokud hledáte kvalitnější zásobníky, obraťte se, prosím, na nás na [email protected]. Rádi Vám poradíme.

Samozřejmě je zde i možnost reklamace. Postup naleznete na našich stránkách https://airsoftpro.cz/cz/reklamace

Tým AirsoftPro

• do popisu produktu pripisou veci, ktere tam ani nejsou a kdyz to chcete doposlat tak vam nechaji dobirku predesle objednavky např.: chtel jsem abymi doposlaly baterii, která normalně stoji jenom 25Kč, ale oni mi tam nechali tu predeslou dobirku o hodnote pres 3 000Kč, takže tenhle obchod fakt nedoporučuji

zklamou Vás

Dobrý den pane Nechvátale,

velmi se omlouváme za naši chybu. Doprava doposlání byla vytvořena jako kopie předchozí přepravy a bohužel naší chybou jsme neodstranili původní dobírku, která tam samozřejmě neměla být.

Jakmile dopíšeme tuto odpověď, odesíláme Vám baterii znovu a nyní správně bez dobírky.
    Přijměte, prosím, naši omluvu. Doufáme, že i přesto nám zachováte v budoucnu přízeň.

Tým AirsoftPro

Poslali mi nějakou zkoušecí hop up komoru. Komora měla oděrky a měla hrozný až skoro zničený závit reklamovat se mi to nechce protože to trvá hovno

Reakce obchodu AirsoftPro.cz

prosím, kontaktujte nás na [email protected]. Pokud byl jakýkoliv výrobní problém s dodaným zboží, zcela určitě najdeme pro Vás řešení.

Tým AirsoftPro

Brýle přišly bez pytlíku z mikrovlákna jen v igelitu doporučuji rozbalit hned jak vám to dovezou asi ho někdo potřeboval víc jak já

Dobrý den Kamile,

kontrolou na základě Vašeho hodnocení jsme zjistili, že výrobce změnil balení a nyní již obal z mikrovlákna není součástí balení. Na webu jsme uváděli, nyní již neaktuální informaci, o mikrovláknu jako součásti balení. Popis a foto jsou opraveny.

Prosím zašlete nám brýle zpět, vrátíme Vám za ně peníze.
    Omlouváme se za tyto komplikace.