- Odborníci
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za 5* hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velice nás těší, že jste byl s nákupem a našimi službami spokojen. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
- Ochota, komunikace na nejlepší ůrovni
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za 5* hodnocení a velmi pochvalnou poznámku v recenzi. Velmi nás těší, že jste byl s našimi službami spokojen a pevně doufáme, že i Vaši další objednávku budeme moci vyexpedovat v co nejkratším možném termínu. Budeme se těšit na Váš další nákup!
- Přehledné stránky
- Velký výběr
Reakce obchodu Ahifi
mockrát Vám děkujeme za doporučení a recenzi. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Děkujeme za vypsaní všech pozitiv, opravdu si toho vážíme. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
Rámeček pro montáž rádia je hodně tentý (moderně vylehčený) a podařilo se mě ho při montáži snadno ohnout do neopravitelného tvaru, ale půvoní rádio mělo velmi robustní rám, a tak jsem jej nahradil půvoním a ok. Jinak rádio po všech stránkách funguje v pořádku. Dokonce byla v krabici i redukce na starší kab. a nebylo tedy potřeba dokupovat nic navíc.
Mikrofon je externí a svoji velikostí i velikostí paciččky na které je umístěn nepátří do hitech moderností, ale je funkční. Na konci pacičky je malé lepítko. Uvidíme jak dlouho to bude držet.Reakce obchodu Ahifi
mockrát Vám děkujeme za doporučení a recenzi. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Děkujeme za projevenou důvěru a za Váš nákup, opravdu si toho vážíme. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
Vše funguje jak má s adaptérem ovládání Connects2 CTSRN003 v autě Trafic 2005 rádio Pioneer AVH 290BT.
Super komunikace, rychlé dodání. Diky mocReakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem a našimi službami u nás spokojen a věříme, že i Vaši další objednávku budeme moci vyexpedovat v co nejkratším možném termínu. Věříme, že příště budete spokojen již na 100%.
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
- zboží jsem měl do druhého dne
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za doporučení a 100% recenzi. Velmi nás těší, že vše proběhlo v naprostém pořádku a Vaše objednávka k Vám dorazila rychle. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
- Rychle dodani.
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za 100% hodnocení a doporučení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen a že k Vám zboží dorazilo rychle. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
Vše naprosto v pořádku. Skvělé jednání a velmi rychlé doručení, maximální spokojenost. Vřele všem doporučuji
Přehlednost,rychlé dodání
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Velmi nás těší, že jste byl spokojen s rychlostí doručení. Věříme, že budete spokojen i s Vašim dalším nákupem. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
- Rychlé vyřízení objednávky.
Vše v pořádku
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za doporučení a 5* recenzi, velmi si toho vážíme. Jsme také velmi rádi, že jste byl spokojen s nákupem i s našimi službami. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
- Rychlé vyřízení.
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen a věříme, že i Vaši další objednávku budeme moci vyexpedovat v co nejkratším možném termínu.
- Sortiment, ceny, dodací lhůty
Doporučuji, viz výše
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za 5* recenzi a doporučení. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem a rychlostí doručení maximálně spokojen a pevně doufáme, že tomu tak bude i u Vaší další objednávky!
- Rychlost doručení
Rychlé dodání ,
- Skvělá komunikace, rychlost doručení
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za velmi pozitivní hodnocení. Opravdu nás těší, že jste byl s našimi službami spokojen a že Vaše objednávka byla doručena rychle a bez komplikací. Budeme se těšit na Váš další nákup!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
Rychlost ochota a skvěla komunikace
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
Rychle dodání. Velký výběr.
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za doporučení a 100% recenzi. Velice nás těší, že jste byl s našimi službami spokojen a jsme velmi rádi, že k Vám zboží dorazilo v pořádku a bez komplikací. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
- Rychle dodani
- Zabalení
Všechno přišlo v pořádku
Reakce obchodu Ahifi
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer)