- Perfektní komunikace, rychle doručení
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za velmi pozitivní hodnocení. Opravdu nás těší, že jste byl s našimi službami spokojen a že Vaše objednávka byla doručena rychle a bez komplikací. Budeme se těšit na Váš další nákup!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
- Opravdu velmi rychlé dodání jakých koli výrobku.
Na e shopu nakupuji několik let,naprostá spokojenost.
Možná bych se zaměřil na ar položek v oblasti repro,konkrétně Kick Bass,malý výběr v cenové dostupnosti,ale to se týká i konkurence.
Jinak za ta léta co odebírám...,nemám co bych vytknul.Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za 5* hodnocení a velmi pochvalnou poznámku v recenzi. Velmi nás těší, že jste byl s našimi službami spokojen a pevně doufáme, že i Vaši další objednávku budeme moci vyexpedovat v co nejkratším možném termínu. Budeme se těšit na Váš další nákup!
- Velký výběr
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem a našimi službami u nás spokojen a věříme, že i Vaši další objednávku budeme moci vyexpedovat v co nejkratším možném termínu. Věříme, že příště budete spokojen již na 100%.
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
- nakoupeno už po několikáté a vždy bylo vše velice rychle doručeno
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za 5* recenzi a doporučení. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem a rychlostí doručení spokojen a pevně doufáme, že tomu tak bude i u Vaší další objednávky!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Rychlá a bezproblémové dodání
- Dobře zabaleno
- Dobrá cena
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen a věříme, že i Vaši další objednávku budeme moci vyexpedovat v co nejkratším možném termínu.
- kvalitní znažky , skladem
Ok
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za doporučení a 100% recenzi. Velmi nás těší, že vše proběhlo v naprostém pořádku a Vaše objednávka k Vám dorazila rychle. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
100%: Petr Bartheldi
Reakce obchodu Ahifi
mockrát Vám děkujeme za doporučení a recenzi. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Děkujeme za projevenou důvěru a za Váš nákup, opravdu si toho vážíme. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
Vše ok.
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám mockrát za doporučení a 5* recenzi, velmi si toho vážíme. Jsme také velmi rádi, že jste byl spokojen s nákupem i s našimi službami. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
- Prozatím plná spokojenost
- Rychlost dodání
- Informovanost
- Specializovaný výběr.
- Dobré ceny.
- Rychlé doručení.
Spokojenost.
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
- Neskutečně rychle vyřízená objednávka,opravdu palec nahoru.
- Velký výběr sortimentu.
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za 5* recenzi a doporučení. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem a rychlostí doručení maximálně spokojen a pevně doufáme, že tomu tak bude i u Vaší další objednávky!
- Fajn sortiment
- Rychlá dodací lhůta
- Dobrá cena
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
Ihned reaguji a poradí. Skvělá spolupráce.
Reakce obchodu Ahifi
děkujeme Vám za 5* hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velice nás těší, že jste byl s nákupem a našimi službami spokojen. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
Přehledný eshop se spoustou zboží
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer) -
- Komunikace a rychlost dodání zboží.
Osobně doporučuji.
- Zboží skladem
- Dobrý výběr
Reakce obchodu Ahifi
S přátelským pozdravem František Vykopal (Provozní manažer)