Objednávku obchod zrušil, protože zboží již nemá, byť ve chvíli objednání skladem bylo.

Reakce obchodu Aga24

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Sezóna je v plném proudu a tak se někdy může stát, že nám vypadnou některé oblíbené kousky zboží nebo určité velikosti. Naši kolegové se omluví, nabídnou náhradní řešení nebo obratem vrátí peníze. Vám doma nikdy nedošel třeba rum nebo hladká mouka? :-)

Hezký den a děkujeme za pochopení

Tým Aga24

• U zboží bylo napsáno že je skladem a nebylo, už 2 týdny mám objednáno a nedorazilo to. Paní byla milá a že to poptá u dodavatele...

Reakce obchodu Aga24

Dobrý den, ano i to se stává, že v tom množství objednávek se určité zboží doprodá. A jak je vidět kolegové se omluví, nabídnou alternativu nebo zjistí naskladnění zboží u dodavatele. Proč nás hned za to trestat 1 hvězdou :-(

Hezký den

Tým Aga24

Když už vám člověk zavolá, a paní vám sdělí ze se na to podívá, zjisti co se deje a ze zavolá. Nechápu proč tedy ne volá.

Zboží objednáno 27. 11. platba spárovaná 29. 11., k 9. 12. stále nemám informaci, kde zaplacené zboží uvedené "skladem" je :o/.

• bez komunikace

Katastrofa,pokud nechcete vyhodit peníze,nikdy nespolupracujte....saně asi byly zabalené od vzniku firmy,kde nikdo před odeslanim zboží nic nezkontroloval....byl to holý plast bez všeho co nabizeli....bez samolepek,bez šňůry na tahání,bez klaksonu a hlavně bez volantu....úplně vše nanic,protože se dítě nikde nechytne....hrůza

Obchod by měl upozornit, že dodavatelem je zahraniční partner, takže doba dodání je do 14 dní.

• Nebyl dodán návod k obsluze

objednané zboží nebylo ve skladu

Es wurde die falsche Ware geliefert. Auf Emails wurde bisher nicht geantwortet. Ich möchte das Produkte gegen die korrekte Ware ausgetauscht bekommen.

Větší komedii jsem snad nikdy nezažil. Zboží mi bylo zasláno na třikrát. Nejspíše zaměstnávají lidi kteří mají nějakou mentální vadu. Nejsou schopní si spočítat, že krabice obsahuje dvě židle. Podpora na telefonu je nechápající tragédie sama o sobě. Za ty nervy to opravdu nestojí. Prvně a NAPOSLED!!!!

• Nedoručeno ,žádné info

• Nejprve jsem dostal email že sokol není a na zbytek zboží čekám,čekám,čekám ........

Stále čekám a nic se neděje

• Čekací doba přes 10 dní v dnešní době, to je velká bída...

Zboží jsem obdržel až po 11 dnech. Nikdo nereagoval na můj dotaz emailem, nikdo nevzal ani telefon uvedený na eshopu. V dnešní době a navíc v běžné části roku roku (resp. v obchodní "okurce"), nevídaně dlouhá lhůta na dodání zboží.

16.7. zboží objednáno a dnes ještě ani nevím kdy dorazí, chodí jen dotazníky se spokojeností nákupu??

• V reklamačním oddělení, ale ani v obchodním nezvedají telefon.
    • 5.7. jsem zboží zaplatil, 17.7. se ptali jak jsu spokojený...Dnes je 25.7. a nemám pouzdro ani vrácené peníze.

Dlouha dodaci lhuti.Zadne prubezne informace.Na strankach bylo uvedeno dodani zbozi cca do 3dnu,ale jiz je to pet dnu a zbozi nemam.

• Při vrácení zboží je nutné jim nejdříve napsat a čekat na odpověď a formulář
    • Po vrácení zboží nevrátili peníze
    • Nekomunikují

Zboží jsem obratem vracela, peníze jsem do 14dnů nedostala zpátky, obchod komunikoval naposledy při zaslání formuláře k vrácení zboží.