Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

• Rychlé dodání, vyřízení vratky, vrácení peněz

Nemohu na něj říci nic špatného. Značky, které kupuji, jsou dražší, zde tedy o neco levnější a mají butikovou kvalitu.
    Ten kdo tu píše neco o fake zboží byl měl vyrazit do SAPA

• -
    • Dosud nevrátili peníze!

Z About you jsem nakupovala dlouho a opakovaně, dosud nebyl žádný problém. Nyní mi nevrátili peníze za vratku, na e-maily odpovídají stylem - řešíme to s naším partnerem, ověříme na fin. oddělení..., ale stále se nic neděje. A zde vidím, že nejsem jediná. Teď je to asi 14 dní po zákonné lhůtě, kdy měli peníze poslat.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Doručení zdarma
    • Snadné vrácení zboží
    • Vrácení peněz bez problémů

Velký výběr zboží, rychlé doručení. Zboží lze snadno vrátit zdarma, dobrá komunikace ze strany obchodu. Mohu doporučit.

• 10 %

Dobrý den, dodnes jsme neobdržela své peníze zpět, což je cca 1měsíc od vrácení zboží. Mělo být vráceno do 14dní! Jedná se o částku 14.615 Kč! Když jsem se dotazovala přes jimi zaslaný email s potvrzením o převzetí vratky, odpověděli mi dotazem na moji fakturační adresu a datum narození. A takhle se to opakovalo asi 3x. Ptala jsme se jenom jak to vypadá s mojí vratkou z mého oficiálního emailu, na který mi potvrzují vše ohledně nákupu, vratek apod. Převzetí vratky potvrdili bez problému, tedy netuším dodnes, co se přihodilo. Nepovažují za hodno informovat zákazníka sami od sebe...
    Tak tedy čekám a čekám...dnes jsem ještě potřebovala vrátit jednu zásilku k nim, tak snad se dočkám ještě letos svých peněz.
    Dokud není problém, tak fungují celkem normálně. Každopádně zadržováním celkem velké sumy peněz se dopustili obohacení na můj úkor.
    A to jim skutečně nedaruji! Ještě doufám proběhne poslední vratka bez zádrhele a s touto firmou končím. Narušili obchodní vazbu mezi mnou a jimi. Již nikdy více. I kdyby měli ty největší superslevy na světě. Překročili mez!
    Držím palce i všem ostatním, co s nimi měli problém, ať vše dobře dopadne.

• Rychlost

• Vrácení zdarma

• velký výběr
    • možnost bezplatně vrátit
    • kvalitní věci
    • relativně velký výběr i ve velkých velikostech

Nakupuji zde opakovaně. Se zasláním i jednáním obchodu jsem spokojená. Není problém zboží vrátit, přikládají rovnou i vratkový formulář. Takže není problém si např, objednat více velikostí, vyzkoušet a ta která nesedí vrátit. Seženete zde věci, které v kamenné prodejně neseženete.

• 100 %

Dobry den, po doplňujících otázkách na velikost ryflí jsme se z velikosti shodli
    Sedí i délka děkuji

• 20 %

• Zdravím , objednala jsem si z about you boty (Air Force 1,07) , právě před chvílí zvoní Ppl otevřu balík krabice jak s papíru žádné logo prostě obyč boty bez vložek do bot hrůza a hnus ,už nikdy neobjednám vypadají jak fake to už dřív i fake mají vložky do bot hrůza 0/10.

Boty bez krabice a bez vložek do bot 0/10

• Vše super.

• Velký výběr
    • Lze natrefit na opravdu velkou a výhodnou slevu
    • Dopravné zdarma i s dobírkou
    • Jednoduchý systém vrácení zboží
    • Přehledná aplikace

Na about you nakupuji už delší dobu a jsem naprosto spokojen. Mám tam pár oblíbených značek a proto se tam rád vracím. Často si počkám na opravdu výhodnou slevu a pak stojí za to požadovaný kousek koupit. Velkou výhodou je přehledná aplikace a také jednoduchost vrácení a odeslání zboží. Doprava s dobírkou zdarma opravdu potěší.

• Slevy?

Totálně obchod na nic jen klame zákazníky !!
    Nechápu jejich výpočty slev kdy musí i uvádět pod produktem cenu za posledních 30 dni a většiny cen u black friday slev to před slevou stálo méně nebo z 30% se ejhle vyklube daleko méně zajímavý obchod

• 100 %

• Rychlé dodání od objednání, časté slevy, naprostá spokojenost

• Rychlé dodání zboží
    • Bezproblémové vracení zboží

• velký výběr zboží
    • časté akce a slevy
    • rychlost vyřízení vrácení zboží

Moje zkušenosti s vrácením zboží jsou jen kladné. Jednoduché a rychlé. Peníze zpět přišly také rychle. Ráda zde nakupuji.

• Rychlá expedice
    • Velký výběr
    • Výhodné nabidky

Zatím druha a opět pozitivní zkušenost, rychlé dodání,zboží ok.

• 10 %

• Dosud jsem nedostala zpět své peníze (necelé 3 tisíce) za vrácené zboží. Tady opravdu velké POZOR! a nic tu nekupujte, nenechte se ošálit známým jménem. Bohužel, já se napálit nechala a na to jméno spoléhala. Nechápu, že už s tím někdo něco nedělá a toleruje se takové porušování obchodních podmínek, když se to tady hemží tolika stížnostmi.
    • Absolutně nereagují na mé emailové urgence a na zákaznické lince mi řekli, že chápou mé rozčarováni a když jsem řekla, že se obrátím na další orgány, tak mi odpovèděli, ať to udělám, že oni by se v mé situaci zachovali stejně...
    • ABOUT YOU už nikdy!!!

• Zloději
    • Lháři
    • Nevrací peníze
    • Na telefonu arogantní ženský
    • Ignorují emaily
    • Výmluvy

Kdyby šla dát hvězdička v mínusu tak ji dostanou. Podvodníci to jsou. Dluží mi peníze. Na telefonu mě pomalu poslali do pr.. A ženská se mi vysmála a mám si počkat. Dluží mi několik tisíc. Každý den volám a píšu a pořád to stejné dokola že to má finanční oddělení ke schválení. Sakra k jakému schválení když moje prachy dostali a nechtějí mi je vrátit. Tohle trvá už 22 dní. Pokud je do měsíce nedostanu posílám inspekci a podniknu právní kroky. A jak to tady čtu je nás tady hodně. Tak se budou třeba divit kolik vytočili lidí.

• Velky vyber
    • Nevim o zadne