Recenze Nextmobil
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Petula
Přidáno: 16. dubna 2012
Rozšiřuji řady nespokojených zákazníků,také tedy zákazníků pana Kučery.Dnes jsem nesla telefon do autorizovaného servisu na záruční opravu a odmítli mi ho přijmout s tím,že není určen pro prodej v ČR.Podle recenzí nejspíš nemá cenu telefon panu Kučerovi posílat.S největší pravděpodobností by to dopadlo stejně jako u ostatních.Myslím,že by bylo nejvhodnější doménu prodat..:o)..minulost asi moc kšeftů nepřinese
CIRUBAM
Přidáno: 4. dubna 2012
- Po potvrzrní objednávky jsem dorazil na prodejnu a telefon nebyl. Jedání prodavače otřesné.
NEDOPORUČUJI, krajně nesolidní.
Reakce: 6. dubna 2012
pokud se jedná o Nokii 2720, tak je dobré počkat na potvrzení objednávky, že je zboží připraveno a ne jen na potvrzení o jejím přijetí.
Anonym
Přidáno: 4. dubna 2012
- nevim
- na heuréce píší že mají zboží skladem ale v obchodě zase píšou že produkt již není na skladě.
obchod nedoporučuji jsou to jen podvodníci
Reakce: 6. dubna 2012
Dobrý den, zato nemůže náš obchod. Heureka je jen reklamní portál a informace si stahuje jen cca 3 za den, takže to nemusí zde být aktuální.
I
Přidáno: 4. března 2012
- srčka, tendle obchod mě připravil o 15 tisíc. Obědnal sem si vírobek a vubec mi nedorazil.
Tendle obchod je Sr***a
Reakce: 5. března 2012
Nemohli jsme Vás připravit o 15.tis, když peníze dopředu nebereme. Navíc zde v podobné hodnotě nemáme jedinou nevyřízenou objednávku za poslední měsíc.
Zuzka z Havířova
Přidáno: 24. února 2012
- Jediné pro byla cena
- Na telefon jsem čekala ještě dlouho po termínu dodání, nakonec ale přišel. Nejhorší chvíle jsem si ale zažila, když se mi telefon zkazil a chtěla jsem uplatnit reklamaci. Do prodejny jsem se dovolala, abych si ujasnila podmínky, které psali na stránkách, že mám poslat telefon nějakému panu Kučerovi. Telefon jsem poslala a po pár dnech jsem chtěla volat, jestli telefon dorazil. Telefon mi nezvedal ani pan Kučera a ani prodejna nextmobil. To jsem zkoušela opakovaně a stále nic! Už jsem se loučila se svým telefonem ale ten mi nakonec přišel zpět s tím, že adresa nebyla nalezena. Tak jsem si oodechla, že mám aspoň telefon, ikdyž ne opravený. Telefon mám ještě rok v záruce ale už na ně kašlu. Dala jsem si ho raději opravit v seriózním servise! Takže se nenechte zmást nízkou cenou. Nakonec se vám to jen prodraží!
Nakupovat klidně, ale na vlastní nebezpečí.
Reakce: 2. března 2012
Dobry den, internetovou domenu nextmobil koupila v prosinci lonskeho roku firma VENGATO AGENCY, ktera s predchozim majitelem nema nic spolecneho. Pravne je za to odpovedny pan Kucera, kteremu jste to poslala spravne.
Nespokojený zákazník NEXTMOBILU
Přidáno: 23. února 2012
- První reklamace byla bez problémů. Do měsíce druhá, tu nepřijali s odkazem na neexistující adresu!Velmi nefér jednání!!!!!
Nechcete-li rozšířit řady nespokojených zákazníků, nespojujte se se jménem ALEŠ KUČERA!!!!!!!!!! Pokud nás je víc, jsem pro žalobu!!!
Reakce: 2. března 2012
Dobrý den, jelikož jste mobilní telefon koupil u firmy Aleš Kučera ičo:70054916 tak Vám drží záruku tato firma a ne nový vlastník této domény.
Anonym
Přidáno: 14. února 2012
Přidáno: 27. ledna 2012
- dodací lhůta
- přehlednost obchodu
- kvalita komunikace
- Žádné
- Po objednávce přestaly fungovat internetové stránky a obchod nijak nekomunikoval. Zboží jsem objednala jinde.
Nefunkční e-shop
Ladislav Pech
Přidáno: 24. ledna 2012
- přehlednost obchodu
- kvalita komunikace
- Bez komentáře
- Uvedeno výše v důvodu zrušení objednávky
U této společnosti si již nikdy nic neobjednám a budu šířit její "slávu" dále.