- velký výběr,slušné ceny
- dlouhá doba dodání
- Zboží vždy přišlo včas a v naprostém pořádku. Objednávám již na těchto stránkách asi 5 let.
- Přehled, co je na skladě, dobrá ceny, věrnostní bonus, průběžný přehled o stavu objednávky
Před konečným odesláním objednávky se nezobrazí dodací adresa - pokud je jiná než fakturační, pak jsou zmatky s přepravou
SPOKOJENOST
Super eshop .Jsou jediný co mají co chci takže jedinečný. Zboží doručeno do 6 dní a to ještě z Krakova přepravou Geis.Super a děkuji Zoofast za doručení. -
kvalitní zboží
- Poměr cena / výkon
- Velmi dlouhá dodací lhuta
Spokojenost. Doručeno i převzato bez závad.
V objednávce mi byla nabídnuta možnost balení do kartonu. Z důvodu již dodané poškozené zakázkyvz minulosti jsem tedy zvolila karton. Zboží přesto přišlo jen ve fólii a bylo poškozené ( protržený pytel s granulemi)
Jinak OK -
Obchod funguje rychle a bez zádrhelů
velice dobrá cena
- Nízká cena
- Dlouhá doba od objednání po dodání
- velmi výhodné ceny (např. psí ganule BritCare o 200Kč na 12 kg oproti jiným levným e-shopům)
- už nemají rozvoz gratis ani při nákup nad 700 Kč jako mívali (nyní cca 150 Kč)
- vzhledem k tomu, že se jedná o polský e-shop, je nutné počítat s delší dodací lhůtou, mají to ale uvedeno v podmínkách - takže zákazník je informován (pokud čte dodací podmínky)
- Po precteni recenzi jsem se docela bala, ale zbozi prislo v poradku a rychle.
Problém s doručovací službou Geis. Dne1.2.18 mi Geis zaslal sms o dodání zboží, dodnes mi nic nedoručili.
Nákup bez problémů
- Rychlé bezplatné doručení
Spokojenost se vsim, komunikace i dodávka.
- Levny
- Zboží neni dostupné ako Roy Canin Club a Dolfos Multical
Přijatelné ceny, rychlé vyřízení i dodání zboží.