Vadilo mi, že jsme na dodání objednávky čekali dlouho. Objednali jsme ve čtvrtek dopoledne a granule dorazily až ve středu. V dnešní době, kdy jsou eshopy schopny Vám vše dodat do druhého max dvou dnů, to beru jako velké mínus. Tak tak jsme vyškrábali zbytky granulí, aby pejsek měl co papat. Příště buď budu muset objednat o týden dříve nebo objednám jinde.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Dlouhá dodací doba
Reakce obchodu Zoo Center
docela by nás zajímalo jak může být dlouhá dodací doba když jste si 30.10. večer po 20 hodině objednala a my jsme 1.11. předali na Zásilkovnu. Nehledě na to, že dodnes jste si balíček nevyzvedla? Sama jste si jej prodloužila do 13.11. takže prosím buď jste si spletla hodnocení a nebo se úmyslně nezakládá na pravdě. -
25.10.jsen zboží objednala, do dnešního dne,t.j.1.11. nedorazilo,nemám co hodnotit
- Dobrá cena, rychlé zaslání
- Bohužel mi přišly 2x 12 kg granulí, jejichž expirace byla za 2,5 měsíce. Takže zhruba půlku času budu krmit prošlými granulemi. Granule byly sice zlevněné, ale o tom, že je jejich expirace za 2,5 měsíce nebyla na webu ani zmínka. Kdybych to věděl, objednal bych pouze jedno balení.
Vážený pane,
nechápeme z jakého důvodu vysloveně lžete. Informace na webu byla hned pod popisem extra velkým písmem a je tam stále a to, že jsou z ukončenou expirací 23.9.2023 tyto se však vyprodaly a byla vám dány s expirací v lednu 2024 tzn. výhodnější produkt a to se stejnou slevou 20%! -
- Dlouhá doba dodání
Reakce obchodu Zoo Center
Dobrý den, to každopádně. V pátek 29.9. jste po obědě objednala a my v pondělí 2.10. vybavili. Opravdu o víkendu nejdou vybavovat objednávky. Nehledě na to, že dle obchodních podmínek máme na doručení 4 pracovní dny a v tomto termínu jste zboží již měla vyzvednuto ze Zásilkovny. Tedy každý si může udělat obrázek.
- Objednal sem 1,8 a teprve 7,8 přišla zpráva ze zásilkovny k vyzvednutí, dlouho jim trvá než něco pošlou
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- dlouhá dodací doba !!!!
Zboží
Reakce obchodu Zoo Center
Dobrý den, objednávka od nás byla expedována 3. pracovní den. škoda, že z Vašich 4 nákupů jste dala hodnocení jen tentokrát a ne když jste měla zboží druhý den doma.
- dlouhá čekací doba
nekomunikují a dlouhá čekací doba
Reakce obchodu Zoo Center
Celkem Vám odešly 3 maily a ani na jeden jste nereagoval ---- co více chcete za komunikace, prosím? Zboží odesláno 2. pracovní den po objednání přes Zásilkovnu.
Obchod avizoval odeslání 28.3.23, do dnešního dne zásilka nedorazila, obchod zásilku nedohledal v evidenci dopravce PPL.
nakoupila jsem poprve a naposled. dodaci lhuta dlouha.
Zboží není stále doručeno
Reakce obchodu Zoo Center
od nás bylo zboží odesláno 30.9.2022 o čemž jsme Vás informovali. Zboží je na cestě Zásilkovnou. To nedoporučuji by spíše mělo patřit Zásilovně než odesílateli, který objednávku, kterou jste objednala 27. večer /28 byl svátek/ 29 zabalil a 30 ráno předal na Zásilkovnu. -
Objednala jsem si granule, přišly jiné, naštěstí po mém e-mailu došlo k nápravě, ale další dva dny jsem čekala na moje zaplacené granule, které jsem nutně potřebovala a ještě jsem musela balit a poslat zpět ty granule co jsem nechtěla. Nepříjemná komplikace. A ještě mi pan z eshopu řekl že mi přibalí dvě sušený masíčka jako omluvu a v balíku nebylo nic.
Reakce obchodu Zoo Center
ano popletli se pro Vás granule s jinou zákaznicí - stejný produkt a značka jen jedny Premium a druhé Super Prémium. Ihned co jste se ozvala jsme Vám zaslali ty správné a špatné si stáhli zpět. Nevím zda Vám se někdy něco nepovedlo, ale výměnu jste měla do 36 hodin od nahlášení. Mrzí mě to u nás nejsme všichni dokonalý a bezchybní jako jste asi Vy. Neměla jste s tím žádné starosti jen jste převzala nový balíček a původní předala.
Masíčka jsou zabalena z druhého skladu a dnes čekaly na svoz PPL, ale po tomto hodnocení Vám je zasílat nebudeme a přepravu stornujeme, protože hlupáky ze sebe opravdu dělat nebudeme, aby jsme se Vám ještě snažili dávat dárky a následně číst jak jste čekala 36 hodin na správné granule a jak nás nedoporučujete. Jak se říká na dobrotu pro žebrotu. -
Vše dobré, krmení v pořádku. Ale asi bych doma měla dřív lokomotivu z Plzně než pytel s krmením od vás.
- Obchod poslal rozdělané mléko pro štěňata s prasklým víčkem, které oni sami zalepili zevnitř izolepou!
Neseriózní, jak vůbec si mohou dovolit poslat kdo ví jak dlouho rozdělané mléko pro malá štěňata! Bez ostychu otevřené se zalepeným vrškem z vnitřní strany!
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
Týden od objednání (a zaplacení) žádná reakce obchodu
- měli zboží, které jsem potřeboval
- žádná = NULOVÁ komunikace po dobu 8 dnů od objednávky
- po kontaktu z mé strany došlo k rozhýbání, i když ne k obratu
Vím, je období "covidové", ale od pondělí do dalšího úterý = 8 dnů ŽÁDNÝ MAIL, ŽÁDNÝ TELEFONÁT, prostě NIC. Když jsem zavolal, tak mi říkali, že jedno zboží z objednávky vraceli dodavateli, že znovu došel prázdný obal, .... Ale to se dá řešit i jinak, než mlčením. Nakonec jsme dohodli dodávku bez této problémové náplně. Myslím, že z obchodu ZOO CENTER již nakupovat NEBUDU.
Reakce obchodu Zoo Center
Vážený pane Kuchař, asi by stálo za upřesnění Vašich ne zcela pravdivých informací. Objednával jste na svojí manželku a ne v pondělí, ale v úterý 15.2. ve večerních hodinách. A po 4 pracovních dnech jsme spolu problém řešili ne po 8. Na titulní straně e-shopu byla informace, že v období od 14.2. do 20.2. probíhají jarní prázdniny a částečně jsme ochromeni Covidovou situací a expedice v tomto datu může trvat až 5 pracovních dní. Již do telefonu jste vystupoval ne zrovna s nějakou slušností a to, že je problém se zboží od dodavatele jsme se snažili vyřešit. Díky tomu, že se zboží při expedici kontroluje se zjistilo, že chybí filtrační náplň. Rádi by jsme znali reakci na to když by jsme výrobek nezkontrolovali a dorazila by Vám krabička bez filtrační vložky. Nicméně Váš telefonát nebyl v mezích slušnosti a nezlobte se to, že u nás již neobjednáte nás v tomto případě nemrzí i když si zákazníků vážíme opravdu moc tak slušnost je pro nás na prvním místě.
Zoo Center Team